Тия са поляци.....смятам, че щом става дума за волейбол.....коментара е излишен !
Много трудно ще продължат "Червените"....но за сметка на това, ще е много сладко ( евентуално ) ако стане !
Асеко Ресовия Жежув за ЦСКА
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
-
- Контакти:
Re: Асеко Ресовия Жежув за ЦСКА
Само двама от състава на поляците са ми познати. Според мен много добър жребии. Имаме шансове. Бихме шампионите на Испания, Франция и Русия. Едни мижави поляци ли ще ни се опънат?
Един ИСТИНСКИ българин !
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
-
AnalBreaker написа:Само двама от състава на поляците са ми познати. Според мен много добър жребии. Имаме шансове. Бихме шампионите на Испания, Франция и Русия. Едни мижави поляци ли ще ни се опънат?
Е те ни бият където ни хванат на волейбол.....даже изключително силният състав на Левски Сиконко пълен с национали.....Жеков, Боян, Гайдарски, Алексиев, Ананиев..... загуби от Скра Белхатов преди 2-3 години.....и то май и двата мача !
Това, че тия нямат известни играчи, въобще не е за успокоение......пак го пиша....до колкото съм запознат с полският шампионат и волейбол......ЦСКА много трудно ще успее да вземе един от двата мача.
- deepblue1963
THE G.A.M.E написа:AnalBreaker написа:Само двама от състава на поляците са ми познати. Според мен много добър жребии. Имаме шансове. Бихме шампионите на Испания, Франция и Русия. Едни мижави поляци ли ще ни се опънат?
Е те ни бият където ни хванат на волейбол.....даже изключително силният състав на Левски Сиконко пълен с национали.....Жеков, Боян, Гайдарски, Алексиев, Ананиев..... загуби от Скра Белхатов преди 2-3 години.....и то май и двата мача !
Това, че тия нямат известни играчи, въобще не е за успокоение......пак го пиша....до колкото съм запознат с полският шампионат и волейбол......ЦСКА много трудно ще успее да вземе един от двата мача.
"Левски Сиконко победи полския СКРА (Белхатов) с 3:1 гейма в мач от група С на Шампионската лига по волейбол за мъже. „Сините” загубиха единствено първия гейм с 25:27 точки. След това обаче демонстрираха класата си, като взеха категорично втората част с 25:18. В третия гейм волейболистите на Мартин Стоев се наложиха с 26:24 над поляците. Победата дойде, след като Левски спечели и четвъртия гейм с 26:24 точки. Срещата се игра в столичната зала „Универсиада” пред пълни трибуни. "
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
-
deepblue1963 написа:Левски Сиконко победи полския СКРА (Белхатов) с 3:1 гейма в мач от група С на Шампионската лига по волейбол за мъже. „Сините” загубиха единствено първия гейм с 25:27 точки. След това обаче демонстрираха класата си, като взеха категорично втората част с 25:18. В третия гейм волейболистите на Мартин Стоев се наложиха с 26:24 над поляците. Победата дойде, след като Левски спечели и четвъртия гейм с 26:24 точки. Срещата се игра в столичната зала „Универсиада” пред пълни трибуни.
Опа....моя грешка ! При това....тоя мач го гледах.....значи там загубихме.....но Левски загуби и от още един полски отбор на скоро....мисълта ми е, че този полски отбор с който ще играе ЦСКА.....е доста силен състав !
-
- Контакти:
Имайте предвид, че в Полша има много добри неизвестни /за нас / волейболисти. Волейболът им е национален спорт и се влага страшно много в него. ЦСКА има шансове, но са малки. Трябва да са максимално мобилизирани. Пък кой знае - може да ударим поляците.
Все пак, започнали сме с изненадите на тази ШЛ, защо пък да не гръмнем още една "бомба" ?!
Пък и после би било супер - Тренто в Самоков...

-
flyingHigh написа:Имайте предвид, че в Полша има много добри неизвестни /за нас / волейболисти. Волейболът им е национален спорт и се влага страшно много в него. ЦСКА има шансове, но са малки. Трябва да са максимално мобилизирани. Пък кой знае - може да ударим поляците.Все пак, започнали сме с изненадите на тази ШЛ, защо пък да не гръмнем още една "бомба" ?!
Да, определено си е изненада излизането от групите на ЦСКА........макар, че ТУР и Уникаха си бяха от тяхната класа......единствено Зенит беше фаворитът.
Дано да имаш....и пророчески заложби....би било страхотно да видим - един мач ЦСКА - Тренто..