Волейболистите на ЦСКА имат уникален шанс да продължат напред в Шампионската лига „Индезит”, след като руския Зенит победи испанския Уникаха с 3:0 (25:15, 25:20, 29:27) в последната среща от 5-ия кръг на Група В в Казан.
Веднага след успаха наставникът на Зенит Владимир Алекно обяви, че с победата са постигнали целта си – първо място в групата и за двубоя в София няма да разчита на звездите си.
„След като постигнахме главната си цел да завършим на първо място в Група В на Шампионската лига, сега ще се съсредоточим върху мача срещу Белгород. За София ще заминат повече младежи от състава на Зенит. Настоящата Шампионска лига за нас започва след мача с ЦСКА на 20 януари, когато започва пряката елиминация. Въпреки това в груповата фаза срещнахме съперници от средна класа”, заяви Владимир Алекно веднага след победата на Зенит над Уникаха с 3:0.
Очаква се за мача с ЦСКА в Самоков да не пътуват олимпийските шампиони със САЩ от Пекин 2008 Лой Бол и Клейтън Стенли, както и руските национали Сергей Тетюхин, Алексей Вербов, Александър Абросимов и украинецът Максим Пантелеймоненко.
ЦСКА се нуждае от победа над Зенит в последната си среща от 6-ия кръг на Група В за да продължи участието си в Шампионската лига или в турнира за Купата на CEV.
Уникален шанс за ЦСКА
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Уникален шанс за ЦСКА
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!
Хан Крум написа:Хомо Гереникус ...
Re: Уникален шанс за ЦСКА
абе то и Рома дойде за протоколен мач пък видяхме каква каша стана
- originalni.be
- Контакти:
Според мен шанса е минимален да стане нещо от този мач в полза на ЦСКА !
ORIGINALNI...BE =)
Не виждам защо да не победим резервите на Зенит. Те и Тур са много по силни от нас, ама в Самоков ги ударихме.
Според мен обаче Тур ще се класира на второ място, даже и да победим.
Според мен обаче Тур ще се класира на второ място, даже и да победим.
- POPCORN
- Контакти:
originalni.be написа:Според мен шанса е минимален да стане нещо от този мач в полза на ЦСКА !
аз пък съм сигурен, че ще бием!може се хванем на бас?
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Дано бием поне на волейбол сме силна нация
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА
- USF
- Контакти:
Зенит ги устроива дори да паднат от нас, щото така ще продължим ние(а не сме сила), а не някои от Уникаха и Тур(които са имена във клубния волейбол). Така в напреднала фаза, Зенит има шанс да срещне нас, а не някой значително по-силен съперник). Абе дано братушките не си дават зор! 

В България има един вагон с железничари,
един кафез с канари,
един обор с левскари,
и седем милиона ЦСКА - ри!!!
един кафез с канари,
един обор с левскари,
и седем милиона ЦСКА - ри!!!
Дано успеете
Стискам палци

хмм ако Олимпийския шампион с САЩ, Клейтан Стенли, е резерва . . . . само той ще бие ЦСКА
- deepblue1963
USF написа:Зенит ги устроива дори да паднат от нас, щото така ще продължим ние(а не сме сила), а не някои от Уникаха и Тур(които са имена във клубния волейбол). Така в напреднала фаза, Зенит има шанс да срещне нас, а не някой значително по-силен съперник). Абе дано братушките не си дават зор!
Те,щото,хич не изплющяха "имената" Тур и Уникаха.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!