Иде ми сега на мен да псувам като ви чета простотиите. Който не разбира от волейбол и се вълнува от това колко е велика варненската публика да си отвори тема за това да си плюе по шопите колкото си иска. Отварям да прочета какво мислят хората за правилото, а чета псувни от Варна към София, щото човекът, който си обича играта иска да си я гледа наживо по-често.
Темата е за новото правилото във волейбола, всякакви футболни ултраси, лумпени и други с ампотация на мозъка да не се обаждат
Аз не гледах мач от този турнир, но искрено се надявам това да остане само експеримент. Всички аргументи на автора на статията са много точно написани. Много е изчерпателен материала, няма какво да се добави. Най-бруталния аргумент по мое мнение е именно факта, че само професионалистите на високо ниво използват атака от втора линия. При децата и юношите това е физически невъзможно. Как така ще се учат на една игра, а като станат професионалисти и минат на високо ниво ще играят на друга - това не може да стане.
Освен това, (не ако, а) когато разпределителят е на втора линия (което е 50% от игровото време) ще има само един нападател за атака! Това е безумие!!!
Новото правило във волейбола
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Новото правило във волейбола
не е вярно, че има само 1 нападател
играчите първа линия имат право да нападат от 2ра. . . абе некав смех направо няям думи . . .
играчите първа линия имат право да нападат от 2ра. . . абе некав смех направо няям думи . . .