Жребият за Световното първенство догодина ще се тегли тази в

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Жребият за Световното първенство догодина ще се тегли тази в

Мнениеот POPCORN » 28 окт 2009 14:27

Тази вечер от 20.00 ч. в зала Петраси на Аудиториум Парко дела Мусика в Рим (Италия) ще се състои церемонията по тегленето на жребия за финалите на Световното първенство по волейбол за мъже от 24 септември до 10 октомври 2010 г. в Италия.

Общо 24 национални отбора от цял свят, между които и този на България, ще бъдат разпределени в шест групи от по 4 отбора. На домакините от Италия е даден номер 1 в схемата за жребия. Следващите 11 номера са разпределени според Световната ранглиста, като така във всяка група вече има по два ясни отбора.

Жребият всъщност ще определи разпределението на останалите 12. Според тази схема, България ще бъде поставена под номер 5 и съответно ще попадне в Група E заедно с отбора на Китай, поставен под номер 8. Според формулата на състезанието, първите три отбора от всяка група ще се класират за следващата фаза, в която ще бъдат сфомирани нови шест групи от по три отбора.

Първите два тима от всяка от тях ще играят в третата фаза, разпределени в четири групи от по 3 отбора, победителите от които ще оформят финалната четворка. Церемонията по тегленето на жребия ще се излъчва пряко по Rai Sport +, както и в интернет на официалната страница на ФИВБ. От българска страна на церемонията ще прис

Ето и пълният списък на 24-те финалиста: Австралия, Аржентина, Бразилия, България, Венецуела, Германия, Египет, Иран, Испания, Италия, Камерун, Канада, Китай, Куба, Мексико, Полша, Пуерто Рико, Русия, САЩ, Сърбия, Тунис, Франция, Чехия, Япония!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
lewstherin
Контакти:

Re: Жребият за Световното първенство догодина ще се тегли тази в

Мнениеот lewstherin » 28 окт 2009 14:55

Защо във волейболните турнири се правят такива схеми с па няколко групови фази? Да, така се играят повече мачове, но се получава сериозна възможност за договорки. На европейското пък беше пълна лудница-във вторите групи важат едни мачове, други не важат, много фенове бяха объркани.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 28 окт 2009 15:09

Дано стигнем до борба за разпределение на медалите ;)

Потребителски аватар
jembajemba
Контакти:

Мнениеот jembajemba » 28 окт 2009 17:29

Не свършват тия групи бе, аз се уморих само докато го прочета. :)

assencho1
Контакти:

Мнениеот assencho1 » 28 окт 2009 18:48

абе нз с тия групи едно на ръка
а кво ще кажете за "златната гормула'' според която първата атака във разиграването тряя да бъде от 2ра линия . . .
дано да го откхвърлят тва правило щото немам думи ще спра да играя волейбол . . .

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 28 окт 2009 21:09

Италия пак се уредиха с Япония и Египет... А аз си нямах друта работа да си помисля за Франция?... Но в сравнение с Куба или Германия е по-добре да са петлетата, според мен.
Върха на каръка пък беше Чехия1...
И така - България, Китай, Франция и Чехия!!! Да пожелаем успех, но ще трябва яко бачкане до световното догодина!!! :geek:
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 29 окт 2009 09:49

Идеална група ! Според мен, излизаме от нея с 3 победи.....в това нямам съмнение !
Франция, ни биеха много в началото на този век.....но като че ли в последните 3-4 години им намерихме цаката, и в последните 5 мача с тях, баланса ни е > 4-1 в наша полза.
Чехия са корав отбор но в последните 5-6 мача с нас, също имат само една победа....и тя е преди 3-4 години....интересното е, че тях си ги бием - все с 3-1 гейма.... :lol:
Китай са ми голяма загадка.....в последното издание на Световната лига направиха много силни мачове.....и постигнаха ако не се лъжа 4-5 победи !
Но не смятам, че ще имат сили за повече от гейм срещу нашите :roll: ;)
Прогноза: 1 място в групата с актив > 3-0 !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Върни се в “Волейбол”