СЛ: България - Италия - 1:3 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: СЛ: България - Италия - 1:3 FT

Мнениеот THE G.A.M.E » 19 юли 2013 05:59

0007 написа:Айде,айде.Бразилците с титулярите ни направиха да изглеждаме все едно сме няколко класи над тях,та другите ли няма да го направят.

Тогава Бразилия излязоха да загубят.
Тогава такива неща като "разлика в точките", нямаше.
Много по-лесно е просто да излезеш и да паднеш, от колкото да тъкмиш точкова разлика във всички геймове.
Още по-сложно става, ако в поне 2 гейма точките трябва да са само 2 е нечия полза.
А къде е гаранцията, че този, дето трябва да спечели гейм с 2 т. разлика ... Примерно при резултат 24:24 , победата за някой от отборите виси, щото винаги може да ти трепне ръката, или онези отсреща, на които трябва да им пуснеш точка, да забият в аут.
Във волейбола може да се случат един куп грешки.
Понякога даже самите играчи на полето не разбират, какво са отсъдили реферите. ;)

Разбира се, винаги може и съдиите да са в играта, ама тогава става баси конспирацията ... :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Bobeca
Контакти:

Мнениеот Bobeca » 19 юли 2013 06:04

Добре играха нашите. Липсваше ни малко късмет и класа (ще дойде с натрупването на опит на тези млади момчета и със зверски тренировки на сервиса!!!) Ето малко сметки от мен.

Първо при каквато и да е победа на Италия над Аржентина се класираме. Ако Аржентина бие с 3:2 пак се класираме с Италианците. Ако Аржентина бие с 3:0 се класираме заедно с домакините за сметка на жабчовците. Гледат се геймовете и при такава въртележка Аржентина ще има 4:3 ние 3:3 а Италия 3:4.

Най-трудно би било при победа с 3:1 на Аржентина над Италия

Фатално е за нас е когато Аржентинците имат 9 точки побече от жабчовци, или пък италианците да имат с 3 повече от гаучосите въпреки загубата с 3:1 (питате се как е възможно ето един такъв резултат)

Италия 25 25 25 23 1 98
Аржентина 27 16 27 25 3 95

Всякакви други разновидности на 3:1 за Аржентина ни устройват.

mirodes
Контакти:

Мнениеот mirodes » 19 юли 2013 06:08

Кога е мача Италия-Аржентина?

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 19 юли 2013 06:08

Гледам статистиката. Провали ни днес атаката. Соколов изглеждаше много могъщ, но е с неприлично нисък за неговия стандарт %, а и в двата решаващи гейма не завърши решителни топки. Той не е и машина разБира се и при днешната голяма яловост на "4ките" Братоев се принуди да му вдига много често.
На мен оБаче един момент ми направи голямо впечатление. Беше 23:22 за нас, след Брейкточка след сервис на Скримов с отскок и таймаут на Беруто. При подновяването Скримов Би флот. За мен това е голяма грешка, не толкова тактическа, защото на Скримов сервисът му влизаше доБре, а грешка на сърцето (не оБвинявам играча, така му е Било наредено да го Бие). При същия резултат Бирарели и Зайцев рискуваха максимално. Ето затова Травица говори след мача за "поедата на сърцето". Да, Биха ни със сърце, за съжаление. Докато ние няколко топки ги гледахме как падат в полето, както правехме едно време и мислех, че това е минало.

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 19 юли 2013 06:12

THE G.A.M.E написа:
0007 написа:Айде,айде.Бразилците с титулярите ни направиха да изглеждаме все едно сме няколко класи над тях,та другите ли няма да го направят.

Още по-сложно става, ако в поне 2 гейма точките трябва да са само 2 е нечия полза.
А къде е гаранцията, че този, дето трябва да спечели гейм с 2 т. разлика ... Примерно при резултат 24:24 , победата за някой от отборите виси, щото винаги може да ти трепне ръката, или онези отсреща, на които трябва да им пуснеш точка, да забият в аут.

Ами нещо такова: 22:25,25:17,22:25,22:25 ? Има си начини,за съжаление.А и волейболът не е известен с голям феърплей(за коети не малка вина има и FIVB,която измисля различна схема за всеки турнир и винаги е някаква невероятна измишльотина.) Колкото до съдиите,чак такива завери срещу нас ми се струват немислими,далеч сме още от волейболните богове.

ПП Само едно нещо се чудя,ще дойде ли някога момент,в който няма да правим сметки как да ще се класираме,а просто ще гледаме спокойно отстрани.Независимо от спорта.
Последна промяна от 0007 на 19 юли 2013 06:18, променено общо 1 път.
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
paro24
Контакти:

Мнениеот paro24 » 19 юли 2013 06:16

drvasko98 написа:Гледам статистиката. Провали ни днес атаката. Соколов изглеждаше много могъщ, но е с неприлично нисък за неговия стандарт %, а и в двата решаващи гейма не завърши решителни топки. Той не е и машина разБира се и при днешната голяма яловост на "4ките" Братоев се принуди да му вдига много често.
На мен оБаче един момент ми направи голямо впечатление. Беше 23:22 за нас, след Брейкточка след сервис на Скримов с отскок и таймаут на Беруто. При подновяването Скримов Би флот. За мен това е голяма грешка, не толкова тактическа, защото на Скримов сервисът му влизаше доБре, а грешка на сърцето (не оБвинявам играча, така му е Било наредено да го Бие). При същия резултат Бирарели и Зайцев рискуваха максимално. Ето затова Травица говори след мача за "поедата на сърцето". Да, Биха ни със сърце, за съжаление. Докато ние няколко топки ги гледахме как падат в полето, както правехме едно време и мислех, че това е минало.

Затова и не трябва да ни е яд. каквото дойде, ако не се класираме сами сме си виновни.
Преди две години пак го ядохме същото дърво, тогава обаче в мача с домакините успяха да ни прецакат със съдийте и групата бе от 4 отбора.

06.07.2011 18:15 Аржентина 3 : 1 Италия
06.07.2011 21:00 Полша 3 : 2 България
07.07.2011 18:15 Аржентина 3 : 0 България
07.07.2011 21:00 Италия 3 : 0 Полша
08.07.2011 18:15 България 3 : 0 Италия
08.07.2011 21:00 Полша 3 : 2 Аржентина

Нефтохимик
Контакти:

Мнениеот Нефтохимик » 19 юли 2013 06:35

Bobeca написа:Добре играха нашите. Липсваше ни малко късмет и класа (ще дойде с натрупването на опит на тези млади момчета и със зверски тренировки на сервиса!!!) Ето малко сметки от мен.

Първо при каквато и да е победа на Италия над Аржентина се класираме. Ако Аржентина бие с 3:2 пак се класираме с Италианците. Ако Аржентина бие с 3:0 се класираме заедно с домакините за сметка на жабчовците. Гледат се геймовете и при такава въртележка Аржентина ще има 4:3 ние 3:3 а Италия 3:4.

Най-трудно би било при победа с 3:1 на Аржентина над Италия

Фатално е за нас е когато Аржентинците имат 9 точки побече от жабчовци, или пък италианците да имат с 3 повече от гаучосите въпреки загубата с 3:1 (питате се как е възможно ето един такъв резултат)

Италия 25 25 25 23 1 98
Аржентина 27 16 27 25 3 95

Всякакви други разновидности на 3:1 за Аржентина ни устройват.

След техническото прекъсване в 4 гейм което дойде при 16-13 за нас следващите 6 точки за нас дойдоха след сгрешен сервис на жабарите.Но ни натискаха а ние точно в тези моменти сервис не биехме ,ние прехвърляхме топката.Също така имаше две топки леки в нашето поле които седяха по двама човека и се чакаха другият да я "обере"

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 19 юли 2013 07:45

mirodes написа:Кога е мача Италия-Аржентина?

Тази нощ в 03:00.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 19 юли 2013 08:24

paceto написа:
mirodes написа:Кога е мача Италия-Аржентина?

Тази нощ в 03:00.

В 2 са, днес срещите започват с час по-рано.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 19 юли 2013 08:29

Много ме е яд.... не мога да повярвам, че изпуснахме третия гейм. 5 минути след това гледах в една точка и не вярвах какво се е случило.
Разбирам момчетата, знам колко им е трудно. Знам, че вчера 6 човека бяха болни от настинка, 4 от които бяха на игрището. Може би затова и Вальо Братоев изобщо не се появи на терена.
Ще е наистина жалко ако отпаднем заради жабарски машинации, защото с играта си през целия турнир показахме колко много заслужаваме този полуфинал, за разлика от аржентинците. Не вярвам обаче да пропуснат да ни прецакат.
Единственото хубаво от вчера беше загубата на Русия и най-вероятното първо място на Бразилия в групата. Знам, че италианците задължително ще играят за първото място, за да избегнат Бразилия. Тъпото е, че със сметки в точките могат хем да са първи, хем да ни изхвърлят.
Каквото е такова... дано този път късметът се усмихне на нас. Убеден съм, че ако стигнат до полуфинал, нашите няма да посрамят името на България.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Върни се в “Волейбол”