СЛ: България - Полша

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rmfan5
Контакти:

Re: СЛ: България - Полша

Мнениеот rmfan5 » 14 юли 2013 15:39

LaRgO написа:
Neron написа:Публиката добре ли бяхме? Нямам глас от викане. Уникален мач радвам се че бях в залата точно на този мач. Време е да направим нещо значимо на финалите.

Много слаба беше атмосферата в залата и в двата мача. Особено във втория.
Когато играта не върви, хората в "Конгресна" мълчат като риби. Атмосферата в София е много по-добра. Националите там трябва да играят. Залата в София е много по-хубава, по-голяма и атмосферата е страхотна.

Много добра си беше атмосферата,беше еднакво и когато вървеше играта и когато падахме,това че по телевизията не се е чувало....
Не всеки може да отиде в София да гледа,според мен не трябва да се играят само там мачовете.
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 14 юли 2013 15:44

Плачи:
- Какви са ви целите сега?

- Предстои ни много дълго пътуване - до София и след това до Мар дел Плата, като там ще пристигнем един ден преди първия ни мач. Тоест времето ще е силно ограничено след толкова часове полети и смяна на часови пояси. С две думи ще пристигнем в най-лошото възможно състояние в Аржентина. И затова не обсъждам тези неща с отбора, защото не искам да се оправдавам. Ще се опитаме да играем и да се раздадем каквото и да става. А какво ще се случи, не знам.

Кофти. Няма ли по-удобни полети ? Или хората от скапаната федерация трябва да приберат парите в джоба си.

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 14 юли 2013 17:08

Явно няма билети. Отборът ще пътува на две групи-едните през Мадрид, другите през Лондон и ще се съберат в Аржентина. Плачи ще пътува в бизнес класа заради проблемите с крака.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 14 юли 2013 17:21

Полската федерация нае чартърен полет до Варна за отбора. Нашата федерация обаче трябва да си краде пари и не остава за такива екстри.

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 14 юли 2013 22:20

Не знам какво някои не са доволни от атмосферата в залата. На телевизията е много заглушено явно с цел да се чува коментатора. Почти 24 часа след мача на мен главата ми още бучи а гласа ми още не се е оправил. Най-силно беше като оспорваха съдийски решения и при блокади за нашите. А аз и моите хора дори на полската публика им показвахме да сядат долу като почнат да се радават на тяхна точка :)
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Levskar_forever

Мнениеот Levskar_forever » 14 юли 2013 23:39

Eminem написа:Полската федерация нае чартърен полет до Варна за отбора. Нашата федерация обаче трябва да си краде пари и не остава за такива екстри.

Радо Стойчев никога повече в БГ. Данчо Лазаров направи много за волейболa.

Върни се в “Волейбол”