Билети за Световната квалификация на 12 и 13 юли във Варна

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: Билети за Световната квалификация на 12 и 13 юли във Варна

Мнениеот mistreated » 09 юли 2013 15:13

VOLOV написа:Пичове, билетите не бяха "продадени преди 2 месеца", а се пуснаха в продажба преди около 1,5м.
Тези за Варна се продаваха в интернет портал за билети до преди около 10 дни, когато залата се
запълни. След това пуснаха билети за правостоящи, които също свършиха бързо. Не търсете "под
вола, теле" ами просто приемете, че има хиляди "по-болни" волейболни фенове от вас, които са се
поинтересували и купили билетите си навреме. И накрая един призив - не обръщайте темата
на Варна срещу София. Гледам националите и на двете места. И във Варна и в София
ВСИЧКИ СМЕ БЪЛГАРИ! И без това ни делят постоянно. Нека бъдем заедно за доброто ни бъдеще! ;)

След мачовете с Аржентина влязох в интернет магазина, имаше останали само 3 места, пръснати из залата. На мен ми се вижда не много нормално това, но в крайна сметка, който се е усетил по-рано си е взел билет.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
florentin_petre
Контакти:

Мнениеот florentin_petre » 09 юли 2013 15:29

VOLOV написа:Пичове, билетите не бяха "продадени преди 2 месеца", а се пуснаха в продажба преди около 1,5м.
Тези за Варна се продаваха в интернет портал за билети до преди около 10 дни, когато залата се
запълни. След това пуснаха билети за правостоящи, които също свършиха бързо. Не търсете "под
вола, теле" ами просто приемете, че има хиляди "по-болни" волейболни фенове от вас, които са се
поинтересували и купили билетите си навреме. И накрая един призив - не обръщайте темата
на Варна срещу София. Гледам националите и на двете места. И във Варна и в София
ВСИЧКИ СМЕ БЪЛГАРИ! И без това ни делят постоянно. Нека бъдем заедно за доброто ни бъдеще! ;)

Варна, София нямат нищо общо от Русе съм даже ми е по удобно Варна, вярно е че в България няма зала която да събере всички фенове на волейбола, бях решил да изненадам жената с билет за мача на Националите.
Кураж, Капитане!
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 09 юли 2013 16:10

Кога шопските селяни почнаха да гледат волейбол, че се месят в тая тема? :oops:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Gunners
Контакти:

Мнениеот Gunners » 09 юли 2013 17:53

Аз си купих билети още в първия ден, когато билетите бяха пуснати в продажба из офисите на Office One из страната. Кофти само, че местата на предните редове от 15 лв бяха незнайно защо блокирани и си взех от 10 лв по-нагоре в залата.

За такива спортни събития се следи още като излезе програмата за дадения турнир и се определят датите, защото много бързо свършват ценните хартийки ;)
Изображение

Потребителски аватар
MainEventer
Контакти:

Мнениеот MainEventer » 09 юли 2013 21:02

http://tv7.bg/volleyball/igra/

Игра на ТВ 7, чрез която уж можеш да спечелиш седем билета за един от двата мача.

Върни се в “Волейбол”