sandi74 написа:Взехме първия гейм,дано не се получи повторение 1:1 на вчерашния мач.
Който го разбира спорта си го разбира.Факт.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
sandi74 написа:Взехме първия гейм,дано не се получи повторение 1:1 на вчерашния мач.
daniel875 написа:Камило Плачи написа:Защо Соколов и Скримов са на пейката, а играят ментетата Грединаров и Милушев ?????
Някой може ли да ми отговори ? Контузени ли са ???
Камило, нали беше големият специалист? Казах ли, че ще ни смачкат бразилците? За жалост ще позная, но това са реалностите. Този отбор има още много да учи, но и да не се класира, постиженията заслужават уважение.
Камило Плачи написа:ПЛАЧИ ПРОДАДЕ МАЧА !
Камило Плачи написа:daniel875 написа:Камило Плачи написа:Защо Соколов и Скримов са на пейката, а играят ментетата Грединаров и Милушев ?????
Някой може ли да ми отговори ? Контузени ли са ???
Камило, нали беше големият специалист? Казах ли, че ще ни смачкат бразилците? За жалост ще позная, но това са реалностите. Този отбор има още много да учи, но и да не се класира, постиженията заслужават уважение.
Камило продаде мача на бразилците, не виждаш ли, че нарочно се предава ? Третия и четвъртия гейм играем с ментетата градинаров и милушев ? Не виждаш ли ?
we are the champions написа:Някой да ми обясни как стоят нещата ако ,Щатите бият довечера ще ни изместят ли ?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта