Полша - Франция (финал)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Бижутера
- Контакти:
Re: Полша - Франция (финал)
бях убеден,че Франция ще бие,но силиците им стигнаха само за един гейм...
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
Re: Полша - Франция (финал)
Aбе тва всичкото съскане тука срещу Полша от яд ,че те ни отсраниха ли е или кво?
Момчетат играха желязно 8 мача 8 победи ,кво не им харесахте на поляците? Че минаха през нас без да ни дадат гейм?
Аз съм сигурен ,че от още 5 мача срещу тях сигурно ще вземем и 5-те ,България е много мощен и силен отбор в момента само малко на полуфинала не ни издържаха нервите.
С оглед на класирането и показаното Полша ,Франция,България единствения отбор дето не заслужава да е сред големите е Франциия,ако има некви калитари тука както някой по-горе се изразиха то тва са Французите ,луд късмет ги съпровожда тези момчета ...и естествено голям дух на победители ,който за съжаление ни липсваше на нас.
Но тва е едва началото на този отбор ,чакат ни по-големи успехи според мене!
Момчетат играха желязно 8 мача 8 победи ,кво не им харесахте на поляците? Че минаха през нас без да ни дадат гейм?
Аз съм сигурен ,че от още 5 мача срещу тях сигурно ще вземем и 5-те ,България е много мощен и силен отбор в момента само малко на полуфинала не ни издържаха нервите.
С оглед на класирането и показаното Полша ,Франция,България единствения отбор дето не заслужава да е сред големите е Франциия,ако има некви калитари тука както някой по-горе се изразиха то тва са Французите ,луд късмет ги съпровожда тези момчета ...и естествено голям дух на победители ,който за съжаление ни липсваше на нас.
Но тва е едва началото на този отбор ,чакат ни по-големи успехи според мене!
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!