БЪЛГАРИЯ - Полша

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ритривър
Контакти:

Re: БЪЛГАРИЯ - Полша

Мнениеот Ритривър » 11 сеп 2009 20:30

DamonHill написа:
mistreated написа:marmi52, нали вече веднъж ти казах, като не разбираш от волейбол недей да се изказваш. Не я вдяваш тази игра, просто замълчи! Ти не си нищо повече от един хейтър, който обича да омаловажава постиженията.

:mrgreen:

Искам утре след мача пак да напишеш същото мнение, много държа. Тоя филм вече го гледахме няколко пъти. Всички плюят преди мача, после бием и същите се кефят сякаш те са забили в третия метър.
Да, очевидно е, че не разбираш от волейбол. Най-големите успехи на България в този спорт са: Сребро от Световно и Сребро от Европейско. На път сме да ги изравним, и това ли не е постижение?
Не си мисли, че тука всички падат от космоса и не знаят за Стефка Костадинова или за това, че щангите и борбата са български спортове и т.н.
Просто сме на път да изравним нашите рекорди в този успешен колективен спорт и това е голям успех. ФАКТ.
А един финал във волейбола не може да се сравни и с 10 световни титли в борбата. Ако не ти е ясно защо питай, ще ти обясня.

+861!!!!!!!!!!!!!!!!

Ходи обяснявай на този хейтър за какво иде реч/ не съм видял негово мнение , което да не прелива от комплекси/. "видяло се срещу Русия вчера" . Абе , разбирач, Соколов,Братоев и Ко. ли ни е титулярния състав ? Мани другото ..резервите влязоха и надиграха руснаците доста пъти ..сс класа , с желание и български ДУХ/напоследък го виждаме само в този спорт/

Полша НЕ е ОТБОР,КОЙТО БЕШЕ!!!!!!!!!!!!!! Мъчиха се срещу Словакия ..половината им звезди ги няма.Толкова от мен

айде със здраве.

Потребителски аватар
DamonHill
Контакти:

Мнениеот DamonHill » 11 сеп 2009 21:07

Ритривър написа:
+861!!!!!!!!!!!!!!!!

Ходи обяснявай на този хейтър за какво иде реч/ не съм видял негово мнение , което да не прелива от комплекси/. "видяло се срещу Русия вчера" . Абе , разбирач, Соколов,Братоев и Ко. ли ни е титулярния състав ? Мани другото ..резервите влязоха и надиграха руснаците доста пъти ..сс класа , с желание и български ДУХ/напоследък го виждаме само в този спорт/

Полша НЕ е ОТБОР,КОЙТО БЕШЕ!!!!!!!!!!!!!! Мъчиха се срещу Словакия ..половината им звезди ги няма.Толкова от мен

айде със здраве.

Аз се опитвам да остана на земята. Полша идват без загуба и това е от значение, въпреки слабата им компания в техните групи. Обаче, ако нашите играят на нивото си срещу Сърбия, Италия, дори Холандия няма нещо, което може да ни спре към финала.
Полша са в пъти по-лесен съперник от Русия, който мисли обратно може да си спести мнението за да не се излага. Не че не можем да бием Русия, но комплексно в момента те по-силни дори и от нас. Централни-гиганти, безупречно посрещане и разпределител. Спомням си на един от мачовете във Варна как нашите се опитваха спрат центровете им и ги чакаха в средата, разпределителя пускаше в ъглите (зона 2 и зона 4) и от там забиваха на гола мрежа. Такова нещо не се вижда често в съвременния волейбол. Тръгне ли им играта може би само Бразилия може спре. Ние също можем да ги бием в даден мач, показахме го, но в поредица от мачове те са по-класни и от нас.

П.С. Някой ще ходи ли пред НДК утре да гледа мача там?

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 11 сеп 2009 21:25

абе щом са на полуфинал,значи не са никак слаб отбор!
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

c0d
Контакти:

Мнениеот c0d » 11 сеп 2009 21:28

Да ма ако бяха в нашия поток нямаше да са на 1/2 финал ;)

deansmith
Контакти:

Мнениеот deansmith » 12 сеп 2009 09:37

Важното е да няма предварителна еуфория или подцвняване в нашия отбор преди този мач, както и у нас, феновете.
Ясно е, според мен, за всички, че Полша беше по добрия вариант за полуфинала. Но това не означава, че ще ги победим без игра. Споменава се, че не са същия обор, както преди година две, не са онзи отбор, който ни победи на световното 2006 - да така е, но ако се замислим и ние не сме същия отбор (нов треньор, пламен го няма, пушката го няма, дори един Боян, който тогава игра през поголямата част от мач също го няма), а това не ни направи по слаби, нали?! Не ме разбирайте погрешно, смятам че ние сме фаворити, просто искам да споделя да не прибързваме с еуфорията :)
Така че на пълни обороти, на 100%, нека си покажем нашата игра и не мислим предварително за финала преди са сме го стигнали и тогава всичко ще е наред! Аз вярвам, че момчетата и Пранди за наясно с това ;)

Успех момчета!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 12 сеп 2009 10:20

Изобщо никой не говори за подценяване, няма как да подценим отбор, като Полша. Просто истината е, че с абсолютно нищо не са по-добри от нас в момента, за разлика от руснаците. И това естествено ни дава оптимизъм. Но за подценяване от страна на играчите е абсурдно да се говори, достатъчно вглъбени са и не искат да говорят преди мача - това е професионализъм. Аз знам колко много искат всички наши момчета да играят финал, особено Владо, и знам, че ще дадат всичко от себе си да спечелят този мач. Пък в крайна сметка в спорта се иска и късмет малко, дано днес да е с тях.

Между другото ако говорим за подценяване то идва от страна на поляците. От както е изтеглен жребия те навсякъде тръбят колко са доволни от него и как ние ще ги класираме на финал. Ще му ядат главата накрая ми се струва с тия приказки.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Masaba
Контакти:

Мнениеот Masaba » 12 сеп 2009 17:48

Полша днес играят страхотно просто.Незнам как ще ги победим :?

Потребителски аватар
venci_1913
Контакти:

Мнениеот venci_1913 » 12 сеп 2009 17:50

Гейма 100 % е за Поляците!
Славия София

Потребителски аватар
venci_1913
Контакти:

Мнениеот venci_1913 » 12 сеп 2009 17:59

Тоя карък президента да си хваща самолет към БГ! карък!
Славия София

Потребителски аватар
Masaba
Контакти:

Мнениеот Masaba » 12 сеп 2009 18:02

Той президента,където отиде разваля всичко.

Върни се в “Волейбол”