futbolqga написа:mistreated написа:Ти четеш ли какво пиша бе, латерна? Колко точки има в Сериа А1 Учиков? Имаш ли идея? Явно не!
Споко, тая игра я разбирам много по-добре от тебе. Когато Учиков покаже нещо в Серия А1, тогава може да има претенции.
Милушев и Боян винаги са показвали, че може да се разчита на тях, когато и да са били викани в национала. На Учиков собственият му треньор му няма доверие да започне титуляр! А защо му няма - тези въпроси към Стойчев.
Май не ти изнася да отговаряш на въпросите, които то задават.Е, аз ще ти отговоря - да, имам представа колко точки има.Щом това е основния ти критерий пак ти казвам - погледни статистиката от мача с Цървена звезда (дори и самите 32 точки говорят достатъчно).Този мач беше преди има-няма 2 седмици.Кажи нещо за формата му пак.
Защо не споменаваш нищо за контузиите на Боян?
Казваш, Учиков да се докаже в А1. Извинявай, а Милушев кога се доказа там, че май аз съм позабравил?Миналия сезон ли?Ако мислиш така, то аз се отказвам да споря.
И само последно, но за мен важно.Нито аз съм национален треньор, нито ти и за това си има причина.Човекът, който наистина разбира тази игра е начело на тима и иска Учиков в състава си.Това не е ли достатъчна причина жалките пиявици във федерацията ни вече да са викнали вече момчето?Моето и твоето мнение е нещо съвсем различно...
Там е работата, че ти се водиш от една статия, която никой не знае колко е вярна и дали не е провокация. Ако Плачи наистина иска Учиков в състава не вижда кой може да му забрани да го повика.
Обясних ти, че Милушев винаги е показвал с играта си в националния отбор, че може да се разчита на него. Винаги!
Не ми давай примери за Учиков с мачове срещу отбори от ранга на нашите. Какъв отбор е Цървена звезда та ми обясняваш колко точки им бил отбелязал?
Това, че Боян се контузва често прави ли го по-слаб играч? Миналата година, когато завърши на второ място сред реализаторите в А2 знаеш ли, че беше с по-добра ефективност от Учиков и че завърши с около 90 точки по-малко от него, но само защото е имал с около 350 атаки по-малко от Николай.
Нямам нищо против Учиков, ни най-малко. Радвам се, че имаме такава конкуренция сред нападателите, всъщност ние винаги сме я имали през годините. Въпросът на който ти не искаш да ми отговориш е защо Стойчев няма доверие на Учиков, както нямаше доверие на Цецо преди това? Защо ги взима и ги заробва на пейката за сметка на играчи, които с нищо не ги превъзхождат. Ще отговориш ли?
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...