Учиков аут от националния отбор докато е играч на Тренто

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
MainEventer
Контакти:

Re: Учиков аут от националния отбор докато е играч на Тренто

Мнениеот MainEventer » 26 дек 2012 13:11

Jorkorazporko написа:Отвратителни нещастници! Хора, трябва да се вземем в ръце и да направим нещо! Тази очевадна несправедливост е в ущърб на българския спорт, и са необходими действия! Този мазен номенклатурен крадец - Данчо Лазаров, краде и убива единствения колективен спорт, в който сме световна сила! Това е обида за целия народ! Защо допускаме хора като него да си правят далаверите на гърба на българския спорт, респективно на целия народ??? Федерацията която той оглавява се издържа от българския данъкоплатец! Защо трябва да си даваме парите на гнусна и крадлива свиня като него? Аз ходя и протестирам на всеки мач на националите, но въпроса ми е кога ще се вдигне масата? Кажете ми умрял ли е българския дух, и стремежа към справедливост и просперитет в българина, за да не се занимавам и напълно да се отрека от българщината?????????

Защото сме робски народ. Търпим всички несправедливости и си мълчим. То не е само до спорта, така е във всичко от живота.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 26 дек 2012 15:52

venelin1984 написа:Учиков трябва да е заместник на Цецо Соколов.Стана топреализатор на Серия А2 преди да се върне в Тренто.

А какво точно прави в Тренто? Дани Милушев и Боян Йорданов къде трябва да са? Те нямат ли място в националния отбор? Наясно ли сте, че третият диагонал е РЕЗЕРВА, защото в състава има място само за двама. За какво ни е четвърти при това положение, още повече, че този четвърти има 8 точки за цял полусезон?
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 26 дек 2012 15:58

Какво ми пука за тоя, който го чувам за пръв път благодарение на "сигурните" източници на спортала :?:
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 26 дек 2012 16:00

Били сме световна сила във волейбола :mrgreen: Просто сме добри, но не и сила. Силите печелят европейски, световни и олимпиади, а ние бронз през 20 години.
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

apocalexxnow
Контакти:

Мнениеот apocalexxnow » 26 дек 2012 17:11

И какво като не го е извикал Стойчев миналата година? Явно тази година заслужава да бъде извикан, щом Плачи е преценил така. стн, ти като не си го чувал преди, значи изобщо не смей да се изкарваш волейболен фен :)

А бихте ли ми казали Боян Йорданов защо да е в националния? Той имаше 2-3 силни изяви преди 5 години и оттогава за нищо не става. Вкарал 2 аса и всички го изкараха невероятен талант.

За мен една тройка диагонали от Соколов, Учиков и Милушев е най-удачна.

Но за каквото и да става дума, ако информацията е вярна, Данчо за пореден път прави колосална простотия, която ще му се размине с няколко форумни псувни от малцината неплатени интересуващи се от волейбол.

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 26 дек 2012 19:26

И само не ми казвайте, че Данчо прави много за отбора! Този човек работи срещу отбора !!!! Не можеш да лишаваш националния отбор от най-добрите играчи! Това е работа СРЕЩУ отбора, срещу БЪЛГАРИЯ!

+1

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 26 дек 2012 19:46

mistreated написа:
venelin1984 написа:Учиков трябва да е заместник на Цецо Соколов.Стана топреализатор на Серия А2 преди да се върне в Тренто.

А какво точно прави в Тренто? Дани Милушев и Боян Йорданов къде трябва да са? Те нямат ли място в националния отбор? Наясно ли сте, че третият диагонал е РЕЗЕРВА, защото в състава има място само за двама. За какво ни е четвърти при това положение, още повече, че този четвърти има 8 точки за цял полусезон?

А бе, момче, като не си запознат защо пишеш простотии?!?Първо, Боян е един от най-чупливите ни волейболисти (погледни колко контузии има за последните 4-5 сезона).Да, един от любимците ми е, но не е благонадежден - факт.Второ, от къде изкопа тези 8 точки!?Само в последния мач от групите на ШЛ заби 32.Трето - споменаваш Милушев.Къде играе Милушев в момента?Май там, през където Учиков вече мина и стана №1 или аз греша?Освен това Учиков е с 2-3 години по-млад от другите двама, така че има много повече смисъл в това той да е резерва, отколкото другите - те са изпяли песента си, ако сега не са готови да играят, няма да станат по-готови никога.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 26 дек 2012 20:05

futbolqga написа:
mistreated написа:

А бе, момче, като не си запознат защо пишеш простотии?!?Първо, Боян е един от най-чупливите ни волейболисти (погледни колко контузии има за последните 4-5 сезона).Да, един от любимците ми е, но не е благонадежден - факт.Второ, от къде изкопа тези 8 точки!?Само в последния мач от групите на ШЛ заби 32.Трето - споменаваш Милушев.Къде играе Милушев в момента?Май там, през където Учиков вече мина и стана №1 или аз греша?Освен това Учиков е с 2-3 години по-млад от другите двама, така че има много повече смисъл в това той да е резерва, отколкото другите - те са изпяли песента си, ако сега не са готови да играят, няма да станат по-готови никога.

Ти четеш ли какво пиша бе, латерна? Колко точки има в Сериа А1 Учиков? Имаш ли идея? Явно не!
Споко, тая игра я разбирам много по-добре от тебе. Когато Учиков покаже нещо в Серия А1, тогава може да има претенции.
Милушев и Боян винаги са показвали, че може да се разчита на тях, когато и да са били викани в национала. На Учиков собственият му треньор му няма доверие да започне титуляр! А защо му няма - тези въпроси към Стойчев.

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 26 дек 2012 20:23

mistreated написа:Ти четеш ли какво пиша бе, латерна? Колко точки има в Сериа А1 Учиков? Имаш ли идея? Явно не!
Споко, тая игра я разбирам много по-добре от тебе. Когато Учиков покаже нещо в Серия А1, тогава може да има претенции.
Милушев и Боян винаги са показвали, че може да се разчита на тях, когато и да са били викани в национала. На Учиков собственият му треньор му няма доверие да започне титуляр! А защо му няма - тези въпроси към Стойчев.

Май не ти изнася да отговаряш на въпросите, които то задават.Е, аз ще ти отговоря - да, имам представа колко точки има.Щом това е основния ти критерий пак ти казвам - погледни статистиката от мача с Цървена звезда (дори и самите 32 точки говорят достатъчно).Този мач беше преди има-няма 2 седмици.Кажи нещо за формата му пак.
Защо не споменаваш нищо за контузиите на Боян?
Казваш, Учиков да се докаже в А1. Извинявай, а Милушев кога се доказа там, че май аз съм позабравил?Миналия сезон ли?Ако мислиш така, то аз се отказвам да споря.

И само последно, но за мен важно.Нито аз съм национален треньор, нито ти и за това си има причина.Човекът, който наистина разбира тази игра е начело на тима и иска Учиков в състава си.Това не е ли достатъчна причина жалките пиявици във федерацията ни вече да са викнали вече момчето?Моето и твоето мнение е нещо съвсем различно...

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 26 дек 2012 20:30

futbolqga написа:
mistreated написа:Ти четеш ли какво пиша бе, латерна? Колко точки има в Сериа А1 Учиков? Имаш ли идея? Явно не!

Май не ти изнася да отговаряш на въпросите, които то задават.Е, аз ще ти отговоря - да, имам представа колко точки има.Щом това е основния ти критерий пак ти казвам - погледни статистиката от мача с Цървена звезда (дори и самите 32 точки говорят достатъчно).Този мач беше преди има-няма 2 седмици.Кажи нещо за формата му пак.
Защо не споменаваш нищо за контузиите на Боян?
Казваш, Учиков да се докаже в А1. Извинявай, а Милушев кога се доказа там, че май аз съм позабравил?Миналия сезон ли?Ако мислиш така, то аз се отказвам да споря.

И само последно, но за мен важно.Нито аз съм национален треньор, нито ти и за това си има причина.Човекът, който наистина разбира тази игра е начело на тима и иска Учиков в състава си.Това не е ли достатъчна причина жалките пиявици във федерацията ни вече да са викнали вече момчето?Моето и твоето мнение е нещо съвсем различно...

Там е работата, че ти се водиш от една статия, която никой не знае колко е вярна и дали не е провокация. Ако Плачи наистина иска Учиков в състава не вижда кой може да му забрани да го повика.
Обясних ти, че Милушев винаги е показвал с играта си в националния отбор, че може да се разчита на него. Винаги!
Не ми давай примери за Учиков с мачове срещу отбори от ранга на нашите. Какъв отбор е Цървена звезда та ми обясняваш колко точки им бил отбелязал?
Това, че Боян се контузва често прави ли го по-слаб играч? Миналата година, когато завърши на второ място сред реализаторите в А2 знаеш ли, че беше с по-добра ефективност от Учиков и че завърши с около 90 точки по-малко от него, но само защото е имал с около 350 атаки по-малко от Николай.
Нямам нищо против Учиков, ни най-малко. Радвам се, че имаме такава конкуренция сред нападателите, всъщност ние винаги сме я имали през годините. Въпросът на който ти не искаш да ми отговориш е защо Стойчев няма доверие на Учиков, както нямаше доверие на Цецо преди това? Защо ги взима и ги заробва на пейката за сметка на играчи, които с нищо не ги превъзхождат. Ще отговориш ли?

Върни се в “Волейбол”