Тоя коментатор ме разби, 4-5 пъти каза че играем с русия или 2рия от другата група на полуфинала!
Истината: Играем или с Русия или с Полша!!!! Шансовете при жребия са 50 на 50.
Няма как да играем с другия 2ри след като и ние сме 2ри
България - Русия
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Ticha
- Контакти:
Re: България - Русия
Хареса ми Цветан Соколов. Има много хляб в това момче. Като цяло имаме много талантливи млади играчи и това е най-важното. Иначе колкото и съдията да ги е подпрял, руснаците са в най-добра форма от всички отбори на това първенство. Неприятно, но факт.
Ако искаме да победим руснаците,трябва да разтроим тяхното посрещане а това става само и единствено чрез силен начален удар!Айде и успех на наште,който и от 2-та отбора да ни се падне ще е тежко но шампион се става с подобни срещи.
Съдята беше уникално глупав и само той ни лиши от поне 1 гейм.Иначе Ананиев беше пълна трагедия, а и на Владо Николов не му тръгна нещо.Общо взето само се кефя на Вальо Братоев - много хляб има в това момче
- Бижутера
- Контакти:
ейййййй тоя гайдарски трябва с много силен сервиз да го издухат от националния...колко сервизи провали по най-кретенски начин???

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
spurs_whl написа:Тоя коментатор ме разби, 4-5 пъти каза че играем с русия или 2рия от другата група на полуфинала!
Истината: Играем или с Русия или с Полша!!!! Шансовете при жребия са 50 на 50.
Няма как да играем с другия 2ри след като и ние сме 2ри
Опитвам се това същото да го обясня на някои индивиди в другата тема "Сашо Йовков", но просто не могат да ме разберат, защото "Сашо Йовков така е казал, това е вярното", бахти стадото, сред което живеем.