България - Русия на полуфинала ако загубим от Русия утре

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
DamonHill
Контакти:

Re: България - Русия на полуфинала ако загубим от Русия утре

Мнениеот DamonHill » 10 сеп 2009 01:40

zarito написа:Стига с тия глупости, хора!!! Конспирации, селски работи, друга работа нямате ли си, освен да мислите глупости. Нали искаме да ставаме европейски шампиони, какво значение има колко пъти ще играем с Русия. Кой подкрепя CEV, Полша ли, айде стига глупости :))))) Идете да подишате малко чист въздух и не говорете дивотии само!!! А Владо Николов никой не му е виновен, че сега разбирал за жребия :))))

Ти подишай малко въздух, ако мислиш, че някой отбор в света може да бие Русия в два поредни мача - утре и в събота. Няма такъв отбор. Аз казах, ЧЕ НЕ МИСЛЯ, ЧЕ ИМА КОНСПИРАЦИИ, доста ясно. Но мисля, че FIVB i CEV не отговарят като организираност на популярността на спорта и века, в който живеем. Твърде много странни, направо селски изпълнения. Дадох вече примери. Ето още един - следя често сайтовете им - доста зле подредени по мое виждане. Влез в ATPtennis.com примерно да направиш разликата.

viroglav
Контакти:

Re: България - Русия на полуфинала ако загубим от Русия утре

Мнениеот viroglav » 10 сеп 2009 03:25

Просто провери колко е бил коефициента за евротитла на България преди европейското и ще ти стане ясно какво става в годината 2009... и колко трудно това ще се случи, щото има достатъчно много заложени пари в полза на това събитие... Това са реалностите през сегашната 2009 година. Ако това се случи букитата ще загубят няколко милиона, а за да не се случи само няколко стотин хиляди сигурно, за да си платят на тези, на които трябва, да пооправят туй, онуй и по регламента и по съдийството. Щото и съдиите са хора, и те грешат, та ако се наложи дори и на финала може да се объркат. Не ви ли прави впечатление във футболното ни първенство, че съдиите грешат, но грешат винаги в едната посока..., щото е нормално да се греши, хора сме... 8-)

Върни се в “Волейбол”