Иво , дали трябва да си върнеш думите назад ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ритривър
Контакти:

Re: Иво , дали трябва да си върнеш думите назад ?

Мнениеот Ритривър » 06 сеп 2009 18:28

vikpopov написа:ти на спецовете от гонг акъл няма да даваш !!!! кой си ти ??? ;) ;) :oops: :oops:

Братовчед на Абрамович ..мисля да копувам Гонг :lol: :lol: Интерсува ме вашето мнение за подобна компетентност и каква заплата да определя на Иво например :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
DamonHill
Контакти:

Мнениеот DamonHill » 06 сеп 2009 18:40

ludiq1913 написа:Не само той критикуваше Пранди, аз след някой слаби мачове в световната лига продължаеах да твърдя, че трябва да се остави Пранди да работи на спокойствие резултатите не могат да дойдат с магическа пръчка, само го критикувам, че не повика Милушев вместо Соколов, но така е преценил, може би пък има основателни аргументи

Съгласен съм 100% за Дани Милушев. Дано днеска погледаме Цветан Соколов, не че няма качества, но още няма опит на най-високо ниво.

Ритривър
Контакти:

Мнениеот Ритривър » 06 сеп 2009 18:43

DamonHill написа:
ludiq1913 написа:Не само той критикуваше Пранди, аз след някой слаби мачове в световната лига продължаеах да твърдя, че трябва да се остави Пранди да работи на спокойствие резултатите не могат да дойдат с магическа пръчка, само го критикувам, че не повика Милушев вместо Соколов, но така е преценил, може би пък има основателни аргументи

Съгласен съм 100% за Дани Милушев. Дано днеска погледаме Цветан Соколов, не че няма качества, но още няма опит на най-високо ниво.

За малкото си минути , които изигра в Световната Лига Соколов ми хареса много !! Много се смях онзи ден , докато 2-3ма юзърми ми обясняваха , че не биха се радвали на Европейското каквото и да направим ...ЗАЩОТО Свертовната Лига била по-престижен турнир :mrgreen: :mrgreen:

assencho1
Контакти:

Мнениеот assencho1 » 06 сеп 2009 22:08

Ритривър написа:
DamonHill написа:

За малкото си минути , които изигра в Световната Лига Соколов ми хареса много !! Много се смях онзи ден , докато 2-3ма юзърми ми обясняваха , че не биха се радвали на Европейското каквото и да направим ...ЗАЩОТО Свертовната Лига била по-престижен турнир :mrgreen: :mrgreen:

беше доста забавно :lol: :lol:

assencho1
Контакти:

Мнениеот assencho1 » 08 сеп 2009 20:41

между другото сега прочетох идиотщината на господин Йовчев
тая статия можеш да я земеш и да си избършеш задника :evil: :evil: :evil:

Върни се в “Волейбол”