vikpopov написа:ти на спецовете от гонг акъл няма да даваш !!!! кой си ти ???![]()
![]()
![]()
Братовчед на Абрамович ..мисля да копувам Гонг

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
vikpopov написа:ти на спецовете от гонг акъл няма да даваш !!!! кой си ти ???![]()
![]()
![]()
ludiq1913 написа:Не само той критикуваше Пранди, аз след някой слаби мачове в световната лига продължаеах да твърдя, че трябва да се остави Пранди да работи на спокойствие резултатите не могат да дойдат с магическа пръчка, само го критикувам, че не повика Милушев вместо Соколов, но така е преценил, може би пък има основателни аргументи
DamonHill написа:ludiq1913 написа:Не само той критикуваше Пранди, аз след някой слаби мачове в световната лига продължаеах да твърдя, че трябва да се остави Пранди да работи на спокойствие резултатите не могат да дойдат с магическа пръчка, само го критикувам, че не повика Милушев вместо Соколов, но така е преценил, може би пък има основателни аргументи
Съгласен съм 100% за Дани Милушев. Дано днеска погледаме Цветан Соколов, не че няма качества, но още няма опит на най-високо ниво.
Ритривър написа:DamonHill написа:ludiq1913 написа:Не само той критикуваше Пранди, аз след някой слаби мачове в световната лига продължаеах да твърдя, че трябва да се остави Пранди да работи на спокойствие резултатите не могат да дойдат с магическа пръчка, само го критикувам, че не повика Милушев вместо Соколов, но така е преценил, може би пък има основателни аргументи
Съгласен съм 100% за Дани Милушев. Дано днеска погледаме Цветан Соколов, не че няма качества, но още няма опит на най-високо ниво.
За малкото си минути , които изигра в Световната Лига Соколов ми хареса много !! Много се смях онзи ден , докато 2-3ма юзърми ми обясняваха , че не биха се радвали на Европейското каквото и да направим ...ЗАЩОТО Свертовната Лига била по-престижен турнир![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 11 госта