Пранди или Стоев?!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Пранди или Стоев?!
marmi52 , пишеш като болен мозък . Никой не спори , че Стоев БЕШЕ УНИКАЛЕН волейболист ..но нямаше идея като треньор !!! Никаква тактическа грамотност ..само с хъс не става , справка : точно Олипиадата . Гибона винаги ще остане в нашите сърца , но сега как играем ДОБРЕ без него ? Това , че един треньор е добър - Пранди ..не значи , че сме чуждопоклонници . Да ти имам логиката. Айде , сиктир от такива негативни индивиди.
ЛЕВСКАР до гроб!
пранди разбира, но манталитета на нашите волеболисти е за по темпераментен наставник и при условието че Лозано искаше да е такъв сега трябваше да разискваме Лозано или СТОЕВ.Пранди е твърде спокоен и нашите мърди понякога неможе да ги накара да мръднат
-
- Контакти:
soilwork написа:Пранди си е истински професионалист,при Стоев винаги имаше скандали-Владо не ставал,Пламен не бил във форма,Боян не спазвал такт.указания.....Гибона отдавна трябваше да го пенсионират-той даваше повече интервюта и беше избиран 1000 пъти за мъж на годината-отколкото да играе волейбол!! Сега са като истинска машина-има взаимозаменяемост и всеки си знае мястото.Абе баскетбола и волейбола се усетиха -дано и във футбола -най-после вземат класен чужденец,който да не се влияе от ЦСКА,ЛЕВСКИ,Танев,Пурата,Перуката.....
Не съм сигурен , че ако си тръгнал на Европейско първенство трябва да извадиш от отбора най-добрия си посрещач , при положение , че той е и капитан на отбора ... Не съм сигурен , че ако си тръгнал за медал ще имаш 2-ма диагонали , единият вече на прилична възраст , където има риск от контузии , а и физиата вече си казва думата , а другият на 19 год. без никакъв опит ... Пак ще повторя , във волейбола и баскетбола имаме традиции , макар , че в момента в баскетбола нямаме кой знае колко класни състезатели , те успяват и не само заради треньора , защото Тити също ги класира за голям форум ! Вижте колко медали имаме от първенства по волейбол и баскетбол за национални отбри , клубни отбори , и вижте колко такива имаме във футбола ... Вижте само за последните 20 год. колко всепризнати футболисти на световно ниво имаме ... Броят се на пръсти ... За последните 20 год. имаме едно 4-то място на световно първенство , което е единственото ни постижение ... независимо на младежки или мъжки... Във волейбола имаме СВЕТОВЕНИ ШАМПИОНИ ЗА МЛАДЕЖИ В КАЙРО , 3-ТО МЯСТО НА СВЕТОВНО ПЪРВЕНСТВО ЗА МЛАДЕЖИ , 3-то място от Световно първенство за мъже , 3-то място на Световна купа , множество 3 и 4-ти места в Световната лига , отборът е 4-ти в света , като добавим 3-тото място на жените във Варна на Европесйското първенство , мисля че ви става ясно за какво става въпрос !!! Това е за последните 20 год. , а преди тях имаме още редица медали , европейски клубни шампиони и при мъжете и при жените ...
Kobra666 написа:marmi52 , пишеш като болен мозък . Никой не спори , че Стоев БЕШЕ УНИКАЛЕН волейболист ..но нямаше идея като треньор !!! Никаква тактическа грамотност ..само с хъс не става , справка : точно Олипиадата . Гибона винаги ще остане в нашите сърца , но сега как играем ДОБРЕ без него ? Това , че един треньор е добър - Пранди ..не значи , че сме чуждопоклонници . Да ти имам логиката. Айде , сиктир от такива негативни индивиди.

Защо да съм "негативен индивид" ?! За това. че предпочитам да подкрепя един истински българин като Мартин, а не някакъв жабар, който повтарям ВСЕ ОЩЕ НИЩО НЕ Е ПОСТИГНАЛ ЗА БЪЛГАРИЯ !!!
Много бързо го направихте велик тоя Пранди !!! За неразбралите като теб - Европейско първенство е далеч под нивото на Световна лига, а да не говорим за Олимпиада !
А що се отнася до любимия ти Гибон ... Да, в твоето сърце може да остане като герой, но в моето съзнание ще остане като един обикновен предател и спортист, който се продава за евтини обещания ЗА ПОЛИТИЧЕСКА КАРИЕРА !
Апропо, дали има друг капитан в световната история на волейбола пък и в другите спортове, който да изостави отбора си в началото на най-важния форум ???
ДА, АКО ОЩЕ НЕ СТЕ РАЗБРАЛИ И ОСЪЗНАЛИ ОЛИМПИАДАТА, А НЕ ЕВРОПЕЙСКОТО Е НАЙ-ГОЛЕМИЯ СПОРТЕН ФОРУМ ЗА ВОЛЕЙБОЛА !!!
[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]

marmi52 , негативен просото, защото не съм видял едно положително твое мнение в този форум . Гибона е виновен , че го разхождаха Пекин - София , като циркова маймуна със ЗАБРАНА да играе???????????????Разбрах те ,Европейското е пропаднал турнир , а световната Лига с некадърните правила тази година е върха
На Олимпиядата останаха Матей , Владо и компания . ЕДИН волейболист не прави цял отбор . Справка :Италия вчера
С Гибона или без него България игра трагично на Олипиадата , а Стоев нямаше идея как да ги подреди или АМБИЦИРА да играят поне с хъс 

ЛЕВСКАР до гроб!
-
- Контакти:
marmi52 написа::mrgreen:
Мартин Стоев е българин и е дал много за волейбола на България ! Това е достатъчно за мен, за да го предпочитам многократно пред италианеца !
Разбира се, национална черта на българина е чуждопоклонничеството, така че е ясно, че отново ще оплюем нашия сънародник
и ще боготворим чужденеца, макар че той още нищо не е постигнал с националния ни отбор !
С Мартин беше постъпено подло, предателски, така както само ние българите умеем да си подливаме вода и да се предаваме един другиго !
Мартин е мъжкар ! Подаде оставка, защото е умен и разбра каква мръсна игра изиграха зад гърба му на Олимпиадата в Пекин ! ...
Тoгава, ако си спомняте, при много странни обстоятелства изчезна капитана и основен играч на отбора ни Пламен Константинов ... Някак много услужливо това се случи точно преди мачовете с Италия и най-вече със САЩ !![]()
... А имахме отбор, готов за олимпийски медали !!!
Сега някой реват от удоволствие, че сме били Сърбия и Италия, но това е едва Европейско т. е. първенство без големите - Бразилия, САЩ, Куба ... Друго е медал от Олимпиада или поне от Световна лига ! Европейската е ниско стъпало ...
Пожелавам на Марто да е жив и здрав ! Гордея се, че още има истински и достойни българи като него !!!
+100
Само ена забележка , не беше мистериозно изчезването на Пламен , а беше мистериозно изчезването на ИНЖ. Д.Лазаров , след като Пламен се завърна ! Още по мистериозно беше , когато говореше за пресконференцията в петък , а когато тя дойде обяви : " Случаят П. Константинов е приключен и повече няма да се засяга нито от него , нито от БФВ " ...
-
- Контакти:
Kobra666 написа:marmi52 , негативен просото, защото не съм видял едно положително твое мнение в този форум . Гибона е виновен , че го разхождаха Пекин - София , като циркова маймуна със ЗАБРАНА да играе???????????????Разбрах те ,Европейското е пропаднал турнир , а световната Лига с некадърните правила тази година е върхаНа Олимпиядата останаха Матей , Владо и компания . ЕДИН волейболист не прави цял отбор . Справка :Италия вчера
С Гибона или без него България игра трагично на Олипиадата , а Стоев нямаше идея как да ги подреди или АМБИЦИРА да играят поне с хъс
Оф мн разбирачи ... Понеже сте по-навътре с футбола ще ти дам един пример ... Представи си България е супер фаворит за златен медал от Световно по футбол ... Цяло лято отбора тренира , обстановката е повече от еуфорична , няма контузени , всичко върви по план ... Отбора заминава , идва време за първия мач . 10 мин. преди началото му Боби Михайлов идва и казва Бербатов не може да играе , ако играе изваждат отбора от първенството ... Треньор не е Мъри , а САФ , който може перфектно да амбицира играчите си въпреки обстоятелствата ... Резултата в крайна сметка е същия !!!
vrvolleyball написа:Kobra666 написа:marmi52 , негативен просото, защото не съм видял едно положително твое мнение в този форум . Гибона е виновен , че го разхождаха Пекин - София , като циркова маймуна със ЗАБРАНА да играе???????????????Разбрах те ,Европейското е пропаднал турнир , а световната Лига с некадърните правила тази година е върхаНа Олимпиядата останаха Матей , Владо и компания . ЕДИН волейболист не прави цял отбор . Справка :Италия вчера
Оф мн разбирачи ... Понеже сте по-навътре с футбола ще ти дам един пример ... Представи си България е супер фаворит за златен медал от Световно по футбол ... Цяло лято отбора тренира , обстановката е повече от еуфорична , няма контузени , всичко върви по план ... Отбора заминава , идва време за първия мач . 10 мин. преди началото му Боби Михайлов идва и казва Бербатов не може да играе , ако играе изваждат отбора от първенството ... Треньор не е Мъри , а САФ , който може перфектно да амбицира играчите си въпреки обстоятелствата ... Резултата в крайна сметка е същия !!!
А Боби Михайлов идва , защото , ако Бербатов играе наистина ще извадят отбора заради съмнение за допинг спуснато от Фифа ? Какво е виновен Бербатов се пита в задачата ?По теорията на марми , че е предател...Играл съм волейбол 10 години ..но при Стоев такава игра в защита и на блок не съм видял никога , а ти ?Няма как да кажа на черното бяло.
айде останете си със здраве.
ЛЕВСКАР до гроб!
Kobra666 написа:marmi52 , негативен просото, защото не съм видял едно положително твое мнение в този форум . Гибона е виновен , че го разхождаха Пекин - София , като циркова маймуна със ЗАБРАНА да играе???????????????Разбрах те ,Европейското е пропаднал турнир , а световната Лига с некадърните правила тази година е върхаНа Олимпиядата останаха Матей , Владо и компания . ЕДИН волейболист не прави цял отбор . Справка :Италия вчера

Единственото положително, което виждам във волейбола е това, че България продължава да ражда големи таланти на световно ниво !
За съжаление, всичко друго е негативно ! Следя националния ни волейбол от години насам и съм убеден, че поне на два пъти (когато играеше Любо Ганев и компания и втория път на Олимпиадата в Пекин) имахме най-добрия отбор в света, но не постигнахме нищо повече от 4-то място ! Разбира се, кой ще позволи на малка, бедна, посткомунистическа България нещо повече ... "Заслуга" за това обаче имат и вътрешни хора във волейбола, които ни предаваха и предизвикваха скандали точно преди големите форуми !
Не, че не се радвам на успехите на нашите на Европейското, но няма да съм истински щастлив от едно участие на полуфинал или финал на Европейско ... НЕ И ТОЛКОВА, КОЛКОТО ЩЯХ ДА БЪДА, АКО БЯХМЕ ИГРАЛИ ФИНАЛ НА ОЛИМПИАДАТА (а можехме !) ...
[center]
[/center]

- petrof
- Контакти:
Волейболът е най-успешния ни спорт през последните 15 години. Така че, каквото и да си коментираме тук, то трябва де е с положителна насоченост, а не с негативизъм. Нямаме по-силен колективен спорт. Затова е грехота да се критикува, който и да е. Правило ми е впечатление, че тук дори "разбирачите" са повече от футбола. И при Стоев имахме успехи, и преди него имахме, и сега при Пранди пак ще имаме. Та при всичките ни успехи пак да има недоволни и пълни с негативизъм хора, просто не го разбирам...
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868