Регламента:
Във всяка група се играят по 3 мача всеки срещу всеки. Напред продължават първите 3 отбора от всяка група, като резултатите от тези срещи важат за по-нататък. Правят се нови 2 потока като нашите ще срещнат отборите на Русия, Финландия, Холандия и Естония. След окончателния сбор от точки се играят полуфинали между първине 2 от всеки поток на кръст.
След вчерашната победа нашите са сигурни за втората фаза, но не това е целта. Трябва ни първо място и вярвам, че ще го постигнем. УСПЕХ МОМЧЕТА!
Волейбол: България - Италия
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Волейбол: България - Италия
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
Айде днес дано успеем!Ние винаги започваме добре,но после се дъним много сериозно.Дано на това ЕП да не е така.
- Бижутера
- Контакти:
Masaba написа:Айде днес дано успеем!Ние винаги започваме добре,но после се дъним много сериозно.Дано на това ЕП да не е така.
сега момчетата са психически освободени и това е голям плюс, докато жабарите ше гонят задължителна победа...още един плюс

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
само дано не я стигнат тая победа
абе наще бият !!! иначе много важно за вчера, че биха най-сериозния отбор в групата

абе наще бият !!! иначе много важно за вчера, че биха най-сериозния отбор в групата
6te moje li da se gleda online ma4a--poniakoga saita na BNT ne vurvi online-tv!?
Ако бием днес, сме на полуфинал 99%.
Срещу Чехия и Холандия едва ли ще имаме проблеми, видя се и на световните квалификации.Дори и да загубим от Русия ще сме поне втори.
До reffere - виж на този сайт myp2p.eu

До reffere - виж на този сайт myp2p.eu
- Red_champions
3:2 за България. 

Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !
THE G.A.M.E написа:marmi52 написа::mrgreen:
Ще паднем от италианците ! Бас държа !
Волейболът е хубава игра, но нашите в този спорт винаги са скачали срещу братски народи като сърби и руснаци и са се гологъзили на западняците ! Падаме !!!
Кои са ни братя ? Сърби и руснаци ? Ти наред ли си нещо ?

Наред съм ! И не съм промит мозък от по-ново поколение като теб ! Ако сърби и руснаци не са ни братя тогава кои са ни братя според теб ? Турците ?! Или американците !? Aаааа сигурно италианците са ни братя !
Благодаря, че ме ограмоти !

[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]

assencho1 написа:брато ти нещо не си уред ТВА ДА НЕ ТИ Е ''ЦАР'' ФУТБОЛ КАДЕТО СЕ ГЪЗИМ НА ВСИЧКИ !!! ЕДВА ЛИ С ГЪЗЕНЕ СМЕ 4ТИ В СВЕТА
АРЕ ГЛЕДАЙ СИ ФУТБОЛА И ТУКА НЕ СЕ МЕСИ

Ами, то и във футбола бяхме 4-ти в света, ама ти тогава си ходил прав под масата щом не го помниш това ! А то не беше чак толкова отдавна ...

А, що се отнася до волейболистите - в държанието им няма нищо мъжко ! След малко ще го видитш като се нагъзим на Италия !

[center]
[/center]

линк за мача може ли някои да даде?