България-Сърбия (Официална Тема)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: България-Сърбия (Официална Тема)

Мнениеот THE G.A.M.E » 02 сеп 2009 21:51

3-1 за наще ! Имам чувството, че това европейско е нашето първенство.....време е за един финал на момчетата. Ако си вземем мачовете със сърбите ( тия когато и да ги бият, все ще им е малко ) и Италия ( от тези имаме само две загуби от 12 мача ) ....то почти сигурно, ще сме във финалната четворка.....ще ни трябва само още една победа в следващата група ! Така че, никакви сметки утре....труден ще е мача, но аз вярвам че ще го вземем !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

anons
Контакти:

Мнениеот anons » 03 сеп 2009 09:33

първи мач не се знае......дано бием че Италия подобриха играта си и ще ни е трудно срещу тях.....а мача с Чехия няма значение. Иначе в другата група можем и трите да бием....така ще сме евентуално втори а защо не първи...Като гледам другите групи ..то кой....Испания е слаба , Франция и Полша са фаворити там.....така че нашия поток е по силен ..дано излезем на полуфинал само и не повторим грешките от преди с Франция....

Потребителски аватар
rebelheartous
Контакти:

Мнениеот rebelheartous » 03 сеп 2009 10:33

Наш'та група е най-силната за съжаление. Гледам, че на едно място са попаднали Испания и Гърция например или Словакия и Словения (?!), а ние ще се избием с Италия и Сърбия. Не знам какво са гледали като са поставяли урните. Но въпреки всичко имаме сили за 3 победи. Нали се целим във финала? Значи групата не би трябвало да ни се опъне. ;)

Потребителски аватар
vladitol
Контакти:

Мнениеот vladitol » 03 сеп 2009 14:14

3:1 за българия :)
Support Stan!

Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !

Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,

Върни се в “Волейбол”