Европейското по волейбол започва само след два дни и в тази връзка идва време да сменяме медиите, които ползваме за информация.
Без съмнение, както винаги новините около националния ни отбор по волейбол ще бъдат оставени някъде между 17:59:59:98 часа и 17:59:59:99. С малко късмет това време ще бъде отредено за волейбол по спортното шоу (може да бъде леко съкратено от реклами). А що се отнася до сайта, съм сигурен, че пета страница ще придобие своя смисъл с новините от първенството.
За сметка на това слушателите на гонг ще имат възможност да слушат аверски разговори от Томислав и Вальо с доказано недоказани бивши треньори на ПФК Левски, които се надпреварват да се дънят по чужбина и у нас. Ще слушат и отклузивни новини за преминаването на световните звезди като Саид някой си в грандове като Литекс.
Ако случайно някой от Гонг хвърли едно око на това. Замеслете се поне малко - кои са Дормушали, Херо, Мъро във футбола и кои са Владимир Николов, Матей Казийски, Христо Цветанов за волейбола и България. И не ми разправяйте, че клюките около Левски, Литекс и ЦСКА са по-важни за слушателите. Не съдете по себе си за нас.
Европейското и неговото отразяване
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- levskarinvt
- Контакти:
Re: Европейското и неговото отразяване
Еми пич може и да си прав.Аз лично следя всички мачове на националния отбор(така както трябва да прави всеки Българин),гледах и Италианската лига по Ринг,но все пак не забравяй,че футболът е "царят на спортовете",нормално е да е по-обсъждан.Колкото до отразяването на Европейското по телевизията не можем да не сме доволни.Мисля,че всеки наш мач ще бъде предаван,което всъщност е абсолютно нормално
Нищо не забравям - съгласен съм за футбола. Нека новините на националния отбор по футбол да са на първо място. Но след това е нормално да се обърне внимание на най-успешния ни колективен спорт вместо, както вече казах, разговорите ''ала пред банята'' с футболисти и футболни треньори, които са световно безизвестни. Това не е нищо повече от глупав местен шувинизъм.
Вместо това Томислав смотва новните за Волейбол, Тенис и Баскетбол в буквално две минути, като не пропуска да прекъсне по няколко пъти жените, които се опитват да дадат някаква информация. А отделен въпрос е информацията на какво ниво е като професионализъм.
Вместо това Томислав смотва новните за Волейбол, Тенис и Баскетбол в буквално две минути, като не пропуска да прекъсне по няколко пъти жените, които се опитват да дадат някаква информация. А отделен въпрос е информацията на какво ниво е като професионализъм.
Напълно съм съгласен! В един единствен колективен спорт да сме добри и винаги се подминава... Както казаха по БНТ1 преди 2 седмици: " Националният отбор по волейбол е единственият български отбор, който ще участва на Световно първенство"! ....
- AceVentura
- Контакти:
Не съм съгласен. Винаги когато е имало мачове на националите са отделяли достатъчно внимание, а когато след мач са имали интервю с някой национал са го излъчвали. По време на Световната лига, в Гонг Маратон или Спортно шоу Гонг(зависи кога е мача) когато мачовете са във Варна, е имало включване от там с Добри Атанасов 

-
- Контакти:
Футболът .... в България такова понятие НЯМА !!! Дано някой от редакторите чете това , дано някой от големите в ГОНГ го чее , защото футбол в България НЯМА ! Клубен футбол ... Пълен КРАХ ! национален отбор ... Тзи квалификаций приличат на едни други от преди доса време , самоче отборът , амбициите и сърцето НЕ Е СЪЩОТО ! ЗАЩО отказвате да приемете , че в БЪЛГАРИЯ КРАЛЯТ НА СПОРТОВЕТЕ НЕ Е ФУТБОЛЪТ ??? Спец. за Томето , който аз уважавам , као журналист , самоче ... Когато Инес говори за волейбол СПРИ да я прекъсваш подигравателно !!!!!! БЪЛГАРИЯ с днешните си възможности като зали и пари за подготовка бълва МНОГО ПОВЕЧЕ КАЧЕСТВЕНИ ВОЛЕЙБОЛИСТИ НА СВЕТОВНО НИВО , ОТКОЛКОТО ФУТБОЛИСТИ !!! Имаме много повече постижения и призови места в този спорт , защо една Полша отреди мястото на футбола , като 2-ри приоритетен спорт , а една България не може да разграничи приоритетите си ????
За съжаление е така не се отделя голямо внимание на волейбола,въпреки че в колективните спортове е може би спорта с най-много успехи.Но все пак всеки гони някакъв рейтинг и затова обръщат повече внимание на футбола.
добре бе няма 1 предаване по телевиите дето за 30 мин да говорят за волейбол.
истината е, че предават некви мачове на футболни юноши по ринг, а да ви кажа чесно, аз се занимавам с волейбол и при нас юношите има мачове, които са по-големи дербита от Левски - ЦСКА и повече заряд
а колкото до медиите които отразяват, аз вече ако искам нещо за волейбол да разбера влизам в спортала иначе в гонг 1 новина на седмица е достатачна . . .
България е на 4то място в световната ранклиста, на повечето първенства е един от фаворитите за медали, докато футбола на 19то място и не е участвал на голямо първенство на което да е зел победа сиг от 1996 не съм сиг
и за последно- преди ми беше мечта да съм футболист, сега немога да понасям това как футбола ИЗМЕСТВА НАЙ-УСПЕШНИЯ КОЛЕКТИВЕН СПОРТ В БЪЛГАРИЯ ...

истината е, че предават некви мачове на футболни юноши по ринг, а да ви кажа чесно, аз се занимавам с волейбол и при нас юношите има мачове, които са по-големи дербита от Левски - ЦСКА и повече заряд
а колкото до медиите които отразяват, аз вече ако искам нещо за волейбол да разбера влизам в спортала иначе в гонг 1 новина на седмица е достатачна . . .
България е на 4то място в световната ранклиста, на повечето първенства е един от фаворитите за медали, докато футбола на 19то място и не е участвал на голямо първенство на което да е зел победа сиг от 1996 не съм сиг
и за последно- преди ми беше мечта да съм футболист, сега немога да понасям това как футбола ИЗМЕСТВА НАЙ-УСПЕШНИЯ КОЛЕКТИВЕН СПОРТ В БЪЛГАРИЯ ...

Радвам се, че няколко човека изразиха мнение и са съгласни с моята идея. Е, не ни остава нищо друго да търсим останалите начини да се информираме и да следим първенството.