Марто Стоев още ли е селекционер?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Марто Стоев още ли е селекционер?
Тва ми е въпроса още ли ще е трениор??? Щото гледам че сме подали там дукоменти за 3 краг до колкото разбрах ама аз го четах бегло...
[center]
[/center] [center] Ливърпул 18 кратен шампион на Англия и 5 кратен европейски първенец! ''You'll never walk alone'' LIVERPOOL FOREVER!!!-До гроб!!! [/center]
[center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]

[center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]
Re: Марто Стоев още ли е селекционер?
Да той е

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
fearbless написа:Тва ми е въпроса още ли ще е трениор??? Щото гледам че сме подали там дукоменти за 3 краг до колкото разбрах ама аз го четах бегло...
abe 6to ne slojat za trener onia 4ovek koito napravi malkoto si otbor4e s golemi bulgari 6ampioni v italy.ne mu znam imeto no mislia 4e tova e 4oveka
-
- Контакти:
Радостин Стойчев се казва треньора на БГ Тренто и мисля, че той е нашият човек. Не мога само да разбера как може още да си траят от федерацията и да не мислят сериозно за треньор, такива важни състезания предстоят 

maimundere написа:Радостин Стойчев се казва треньора на БГ Тренто и мисля, че той е нашият човек. Не мога само да разбера как може още да си траят от федерацията и да не мислят сериозно за треньор, такива важни състезания предстоят
Искре съгласна съм с тебе.Радо е най-подходящ.Аз много се изнервих когато Мартин пусна ония неща срещу него и Матей
-
- Контакти:
Neznam dali Stoev e o6te trenior na BG tima,no niakade pro4etoh,4e e postavil uslovia na BFV.Usloviata mu ne sa materialni,a ne6to po-lo6o - glupavi.Kato trenior na nacionalite ne izglejda da e glupak,a v sa6tnost e!Stoev 6te poeme nacionalite,ako toi opredelia koi jurnalisti da polu4at akreditizacia za ma4ovete na BG tima i saotvetno komentirat ma4ovete.S izvinenie, takova uslovie moje da postavi samo edih glupav 4ovek,koito neznae i ne razbira,4e treniora e 4ast ot otbora i ne rakovodi sporta v BG.Ima si opredeleni organi,forumi i t.n.,koito re6avat tezi problemi.A,ako na nego ne mu e priatno da slu6a /4ete/ kritika,da doide pri nas na tribunata i da vika:"Haide na6te",kolkotoi mu glas darji i nikoi niama da go izgoni ot zalata ili stadiona.