Мнениеот drvasko98 » 11 авг 2012 21:18
Благодаря на момчетата и на щаба за всичко, което са направили, за да изглеждаме по този начин на Олимпиадата!От първия до последния (засега) мач. Мнозина пишат как пак сме паднали на полуфинал и формално са прави. За разлика от тях и за разлика от повечето останали наши полуфинали, вчера видях отбор, който игра за победата до последната топка. Игра срещу силен и притискащ го постоянно съперник. Игра въпреки тежко загубения втори гейм. Игра въпреки очевидната липса на висша класа на полето. Аз съм горд с духа на този отбор. Чета оценките на чуждите медии! Видях въздишката на Алекно след 25-тата точка в 4-ия гейм. И ... се срамувам! От тези, които са плюли тук по време на мача. Да, можеше Братоев да вдигне по-високо топката на Цецо. Да, Цецо можеше да я отиграе по-умно. Да, можеше Тодор да не пипа два пъти мрежата след като завърши успешно атаката. И какво от това? Другите отбори не бъркат ли? Що трябва само да им навираме грешките в лицата. Някой поставял ли се е на мястото на Соколов или на Тодор. Единият изтъркал пейката сезони подред, другият оплюван от всички, включително от капитана си (за мача с Куба), или на Братоев, който влезе тази година на пожар и очакваме да бъде безпогрешен. Сигурно щото играе в едно от най-силните първенства на света или в най-силния отбор. Вие разбирате ли какво означава играч от отбор, в нашето първенство, който дори не е сред първите 4 да води класация на Олимпиада. Тези играчи съм убеден, че са загърбили планина от товар и ние пишем, че нямали психика и се подиграваме с тях. Заради нашите комплекси... Дали всеки от нас е 4-ти в света в своята област? Силно се съмнявам!