Ако целта е да се махне инж. и Стойчев да се върне начело на България, а не - благодаря !
Тоя неадекватният да не доближава повече България !!
Камило Плачи и Найден Найденов - фен тема
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
Re: Камило Плачи и Найден Найденов - фен тема
Неадекватния си ти 

-
MayDay написа:Неадекватния си ти
Аааа, що ? ...

Защото говориш несвързано и очевидно си от инженерското котило

-
MayDay написа:Защото говориш несвързано и очевидно си от инженерското котило![]()
Тъй-тъй, щом съм против Стойчев, значи съм за инж.

Не беше ли Ти преди дни, който обесняваше, че не е задължително всички дето подкрепят Стойчев, да не се радват на победите на отборът ни ?
Сега обвиняваш в същото ...
Пак го пиша - След Олимпиадата, Стойчев, Лазаров и Матей, да се хващат за ръчичка, и марш далеч от българският волейбол !
Това е моята позиция ...
Да ти кажа честно, връщането на Стойчев не е наложително и за мен в момента. Но махането на инженера и връщането на Матей и Жеков е от решаващо значение за силата на българския волейбол и утвърждаването ни като фактор или просто като епизодични изригвания. Данчо ако има достойнство и капка срам ще хвърли оставката, ще каже направих квото можах за 16 години, не искам да съм причина за повече разколи и отстъпвам мястото на младите и можещите. Да ходи да си гледа бебенцето, внуците и старините, докато не са го набутали наистина в панделата заради графа "Други". 

Темата е за Плачи и Найденов, къде отново намесихте Лазаров, Стойчев и Казийски. Оставете ги, всеки от тях ще си получи това което заслужава. Ако се докаже, че има злоупотреби Лазаров ще си носи отговорността за това, а Стойчев мисля, че няма никакви аргументи да иска каквото и да е, жалко за Казийски, който се подведе и изпусна шанса да бъде част от успеха на отбора на Олимпиадата.
Иначе за Найденов и Плачи няма какво да се каже, показват го резултатите и играта на отбора.
Иначе за Найденов и Плачи няма какво да се каже, показват го резултатите и играта на отбора.
Лазаров в панделата, Стойчев - надалеч, Владо - в пенсия и да се надяваме Матей да се реинтегрира в НАСТОЯЩИЯ колектив. Нямаме втори разпределител, така че и Жеков не си е изпял песента. Може да помага... понякога. Дано тандемът от заглавието да остане. Така Плачи е истински полезен, а Найденов не пречи на това