БЪЛГАРИЯ-АВСТРАЛИЯ 02.08.2012/13:30
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Re: БЪЛГАРИЯ-АВСТРАЛИЯ 02.08.2012/13:30
Бразилците и американците са класа над нас, няма какво да се лъжем. Не че не можем да ги бием при свръхизгодно стечение на обстоятелствата, мобилизирана игра и доста шанс. Но да не слагаме каруцата пред коня 

- atanas7510
- Контакти:
Не е толкова голяма разликата в класите между нас и САЩ и Бразилия, били сме ги и когато бяха непобедими особено Бразилците, така че от нас в един мач всичко може да се очаква. Пък и тази година Полша би 4 пъти Бразилия и САЩ на финала на лигата, така че реално те са отбора в най-добра форма, а ни ги бихме така че...............
Нещо фантазираш. България в мачове на елиминации единствено е била Естония, аз за друг тим не се сещам в последните десетина години.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
- mistreated
- Контакти:
1982 написа:Нещо фантазираш. България в мачове на елиминации единствено е била Естония, аз за друг тим не се сещам в последните десетина години.
По принцип си прав, но пък ние сме играли само 3 мача на елиминации преди фаза полуфинал, като и двата ни загубени 1/4 финала са срещу Русия.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
Като пиша елиминации, имам предвид всякакви - 1/8-финал (то в такъв и беше победата над Естония), 1/4-финал, 1/2-финал.... факт е, че България е пълна трагедия. И това не е от вчера, а от безкрайно дълго.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.