Полша спечели Световната Лига

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

g3_ev2
Контакти:

Re: Полша спечели Световната Лига

Мнениеот g3_ev2 » 09 юли 2012 00:19

Какъв Българин си ти бе ,да възвхаляваш тези поляци .Ти имаш ли чест ? Или си лакей ? Затваряй бързо темата :evil: Ще ми говори за КУРЕК ,КУРЕК ти го давам ама без последните две букви от името му ! Ще говориш само за Българският отбор ,полският не ни интересува[/quote]
Бате,поляк съм.
:lol:
Нормално,пичовете спечелиха СК и разбиха американците,а и турнира беше в България- тва е образец за добре организиран отбор,фенове и т.н, и т.н.
За българския отбор кво има да се говори още,цяло лято ще дрънкате едно и също.
Коментаторчето по БНТ супер неадекватно,надявал се Тошко Алексиев да вземе награда? What the? :shock:

Радо ако ще да се връща,но на този етап Матей и Жеков са безценни.[/quote]
Лошо ,че си Поляк .Кофти материал и нация .Нали знаеш през втората Световна война са ги смляли точно за .....една седмица :)[/quote]

Ти в колко войни си участвал, приятел? Знаеш ли какво е една седмица война? Дочувал ли си какво е представлявала германската армия и знаеш ли за една седмица докъде е влязла в СССР? Или и те са мишоци? Знаеш ли, че Французите 20 и кусур години влагаха почти целия си военен бюджет за линията Мажино (на границата им с Германия), а германците за нула време ги обходиха през Белгия и ги хванаха по бели гащи.
Ех, пуста казарма, защо я премахнаха, само да се излагаме с глупави изявления по неща, от които сме далеч!
Какво толкова има нередно да си кажем, че поляците са направили нещо във волейбола, от което можем да вземем пример! То всичко ни е сбъркано, та патриотизмът ли ще ни е наред!

g3_ev2
Контакти:

Мнениеот g3_ev2 » 09 юли 2012 00:29

Botevist_1912 написа:Поляците спечелиха, защото ги нямаше Русия. Иначе Русия, на каквото и да ги хване и ги смазва - волейбол, война и т.н. Поляците са боклука на славянството, много калпав народ са, големи шовинисти, имат се за най-великото, а в действителност са нищожества.

В този форум има странни хора. В последния си официален мач с Русия на Европейското, ако не се лъжа, Полша победи Русия; През 1920 г., при многократно превъзходство на Червената армия пред Варшава (познатите имперски апетити) тя претърпява съкрушително поражение. Какво имаш предвид по-точно?

Не съм някакъв защитник на поляците, даже слабо ме интересуват, но българския "велик" псевдонационализъм ми идва в повече.

Ако си обичаш нацията, когато е нужно, зарежи всичко и помогни на съотечественика, а не да се джавкаш с други народи, които хабер си нямат, че са те обидили на национална чест със съществуването си!

Ivanskiq
Контакти:

Мнениеот Ivanskiq » 09 юли 2012 00:35

Пич, ти живял ли си в Полша? Недей да привеждаш като пример чудото от Висла, че аз мога да приведа като пример чудото от Дойран. Това, обаче, например, не прави Холандците по-благосклонни към нас като нация от храбри предци, с тежко историческо наследство. Проблемът е, че в Европа, всеки се интересува от всеки, всеки завижда на всеки, всеки се конкурира със всеки. Ако това не го знаеш, значи не си живял в чужбина, а ако го знаеш и въпреки това ми пишеш тези нещо - значи си поляк :)

Потребителски аватар
Botevist_1912
Контакти:

Мнениеот Botevist_1912 » 09 юли 2012 00:42

g3_ev2 написа:
Botevist_1912 написа:Поляците спечелиха, защото ги нямаше Русия. Иначе Русия, на каквото и да ги хване и ги смазва - волейбол, война и т.н. Поляците са боклука на славянството, много калпав народ са, големи шовинисти, имат се за най-великото, а в действителност са нищожества.

В този форум има странни хора. В последния си официален мач с Русия на Европейското, ако не се лъжа, Полша победи Русия; През 1920 г., при многократно превъзходство на Червената армия пред Варшава (познатите имперски апетити) тя претърпява съкрушително поражение. Какво имаш предвид по-точно?

Не съм някакъв защитник на поляците, даже слабо ме интересуват, но българския "велик" псевдонационализъм ми идва в повече.

Ако си обичаш нацията, когато е нужно, зарежи всичко и помогни на съотечественика, а не да се джавкаш с други народи, които хабер си нямат, че са те обидили на национална чест със съществуването си!

А ти знаеш ли колко пъти Полша е била смазвана от Русия и разцепвана на части ? Поляците имат комплекс за малоценност, защото се имат за нещо велико, а реално са намират между две по-велики от тях страни - Германия и Русия. Затова се опитват да се докажат, че са нещо повече от тези 2 страни, но не могат да го направят. И това е причината да са такива шовинисти и да умират от яд, че не са по-велики от съседите си.
БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–СТАРИЯТ ФУТБОЛЕН КЛУБ В БЪЛГАРИЯ. БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–ВЕЛИКИЯТ ОТБОР.

Ivanskiq
Контакти:

Мнениеот Ivanskiq » 09 юли 2012 00:46

Botevist, Ти не си живял в Полша, но не знаеш колко си прав. Въпреки всичко, не това ще ни реши проблема. Трябва, ако наистина искаме да не ни унижават, де се съсредоточим в нашия си двор.

Потребителски аватар
никки1912
Контакти:

Мнениеот никки1912 » 09 юли 2012 00:50

Мнението на Ивановския ми харесва и го подкрепям особено в частта за поляците, защото съм работил с тях и съм ги разбрал що за хора са но това, което се отнася за Стойчев, Казийски и Жеков не вярно до някъде. Защото всъщност Радо се провали като треньор на националния в първата олимпийска квалификация а играта на отбора породи множество съмнения например; Дали умишлено не играха симулативно срещу Германците в полза на Италия? Как така само след няколко дни ги размазахме и то в Германия? Не можаха ли да повдигнат обвиненията си след олимпиадата, защо точно в този момент преди домакинство на Лигата и преди турнира който всеки спортист очаква с трепет и нетърпение,защото е веднъж на четири години и може би веднъж в кариерата била тя треньорска или спортна? Защо казийски толкова лесно се отказа от националния и Жеков във по малка степен? Защо толкова бързо след отказа на Матей се заговори, че той ще играе за Италия и не е ли замислено това по рано? Кой всъщност печели от този скандал защото това не волейбола нито феновете?
Настане вечер-месец изгрее, звезди обсипят свода небесен; гора зашуми, вятър повее, Балканът пее хайдушка песен!

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 09 юли 2012 01:04

Добре де. Как може да има толкова негативни мнения към поляците? :? Вместо да се радваме, че славянски народ с финансови възможности по-близки до нашите, отколкото до страни като Русия, САЩ, Германия и т.н. печели турнира заслужено и с красива игра, вместо да се учим от тях, вие искате да се мерим с тях по национализъм. :| Те дори в исторически план нищо лошо някога не са ни правили, а понастоящем заемат важен дял от туристите по Черноморието. Силно се надявам нещата, които ги пише полската преса за нашата публика да са преувеличени, макар че не мога да бъда на 100% сигурен. Ама щом има индивиди, които освиркват химните на съперниците ни по стадионите, тези работи не биха ме изненадали. :(
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 09 юли 2012 01:40

doktora25 написа:Добре де. Как може да има толкова негативни мнения към поляците?

Някой хора не обичат да им викат овчари, схващаш ли ?

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 09 юли 2012 07:46

A някои хора не обичат да ги замерват с бутилки вода, запалки и така на татък.
Така и не успях да разбера какво ни бяха виновни поляците онзи ден за слабата игра в първите два гейма и малодушието на играчите ни. Както и за грешките на съдията в третия гейм. Да не говорим, че холандеца беше изваден от турнира след този мач.
Общо взето напълно безмислена е тази омраза към полския отбор, ако на тяхно място бяха американците, сега щяхте да плюете тях и да говорите пак за някаква световна конспирация. Как пък се нас ни цакат и все на нас ни пречат. Как преди години не пречиха на сърбите когато имаха най добрия отбор да оберат всичките трофеи. И те като нас са малки, бедни и без лобита по върховете.
Общо взето на крива ракета и космоса и пречи, а на нас космоса ни пречи вече повече от 20 години.

Потребителски аватар
Ултра-ЦСКА
Контакти:

Мнениеот Ултра-ЦСКА » 09 юли 2012 08:00

Майната им с извинение съдиите ни закопаха

Върни се в “Волейбол”