СЛ: България - Полша 0-3 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

jorojj
Контакти:

Re: СЛ: България - Полша | 1/2 финал | 07.07.2012

Мнениеот jorojj » 08 юли 2012 00:31

Само Гонг е истинската Българска спортна медия! Срам за спортал! Всичко което сте написали за този мач е самата истина! Браво, че имате смелостта и достойнството да казвате нещата такива каквито са!

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 08 юли 2012 00:35

sirius123 написа:След края на мача стана май скандал , полетели са бутилки според полския коментатор. Това означава автогол и ще гледаме турнири в Армеец през крив макарон. Това за капак.

Всъщност го удариха на изли-ане ис юмрук в муцуната

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 08 юли 2012 00:45

drvasko98 написа:
sirius123 написа:След края на мача стана май скандал , полетели са бутилки според полския коментатор. Това означава автогол и ще гледаме турнири в Армеец през крив макарон. Това за капак.

Всъщност го удариха на изли-ане ис юмрук в муцуната

Поляците се изнесоха на бегом... Единствено либерото им реши да се прави на мъж и да дразни доплнително публиката с жестове със свита мищница, но бързо бе прибран от своите съотборници. Реално бутилки не са хвърляни, просто защото няма как да влезеш с бутилка. Летяха хартиени топки отплакатите със знамената, нищо чудно и някоя пластмасова чашка да е полетяла. Мога да кажа обаче, че на Лодерус му се размина една дръжка от знаме... просто го изведоха от другия ъгъл на залата, а не от там, от където обикновено излизат. Едно момче пред мен беше извадило знамето от тръбата, с която го вее и чакаше съдията точно на изхода. Щеше да стане голямо мазало. Нямах видимост към другия ъгъл (между секторите С и Д), но на излизане се струпаха страшно много хора, охрана, фотграфи... Абе грозна картинка!!!
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 08 юли 2012 00:48

Eminem написа:На полуфинал сме в СЛ и имаше празни места в залата. Срам и позор! Утре ще има макс 3000 човека...

Е той май било така заради протестите срещу федерацията. Направо не мога да повярвам, че направихме цялата тая кочина точно преди първото ни домакинство за Световната лига и Олимпиадата.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

sandi74

Мнениеот sandi74 » 08 юли 2012 00:49

Напълно нормален и реален резултат с оглед разликата в класите.Полша са с няколко класи над нас и заслужено са на финал в което едва ли някой се е съмнявал.От последните 11 мача срещу нас Дружина Полска имат 8 победи.Самото участие на полуфинал на Световната лига е безпорен успех за волейбола ни.

vasko1
Контакти:

Мнениеот vasko1 » 08 юли 2012 00:54

ros написа:Сега се прибирам от залата и още съм под емоциите на финала на мача. Ясно е, че наистина в този формат на отбора сме най-слабия тим във финалната четворка. Имахме късмета да се разминем с Бразилия, щото тогава и до тук нямаше да сме. Съжалявам само за едно... волейболът се превърна от спорт за любов на спорт за омраза, злоба, раздвоение... Абе заприличва все повече на футбола.
Самата среща няма какво да се коментира. Биха ни яко, заслужено и за съжаление с брутална съдийска подкрепа, особено в края на третия сет. Хората по трибуните се настроиха негативно, но не към онези, които предизвикаха разрухата на този толкова успешен спорт на 13.05.2012, а към временната си жертва - гнусната холандска твар!!! Но така или иначе със или без него нашите си губеха мача с 3-0.
От тук нататък следва само едно - ОЩЕ УТРЕ ДА СЕ СЛУЧИ ОНОВА, КОЕТО ЧАКАМЕ ВЕЧЕ 2 МЕСЕЦА - ДАНЧО ЛАЗАРОВ ДА ПОДАДЕ ОСТАВКА!!! Оправданията, че няма как да се подготви домакинството свършиха. Турнирът е в последния си ден, ние за четвърти път в историята ще се борим за бронза в СЛ, затова ЗА ДОБРОТО НА ВОЛЕЙБОЛА Е ФЕДЕРАЦИЯТА С НЕЙНИЯ ШЕФ ДА ПОКАЖАТ ДОБЛЕСТ. Това трябва да е медалът, който ще получим.
Защото в понеделник е последния срок за картотеки за Лондон...
Защото в противен случай гледката от снощи и днес ще се повтори и в началото на август...
Защото все по-празна и пуста ще изглежда Арена Армеец ... и
Защото хората вече не обичат волейбола, а мразят играчи - нещо недопустима за единствения ни колективен спорт

Лазаров омаза каквото можа, утре е денят, в който може да позачисти всички мръсотии, които сътвори.

Най-хубавото нещо от утрешния ден ще са едни бронзови медали и едни оставки... ДА ПОМЕЧТАЕМ ТАЗИ НОЩ!!!

Подкрепям напълно това мнение, И аз бях в залата, и аз накрая се издразних, но чак до викове 'мафия' не стигнах, защото явно просто нямаме лоби в международната федерация щом по този начин се развиват събитията в София. Как да направиме точка като нито имаше кой да посреща, нито кой да забие нито нищо? Гледах и мачовете в квалификационната група, където Найденов и Петров водеха отбора и там като видиш единият обяснява на една групичка, другият на друга, а онзи ден срещу Щатите и Плачи се включи и тия хора незнаят кой да слушат, какво да правят...пълен хаос. Само серията на Вальо Братоев от първият гейм ще запомня с хубаво от нашата игра, вече вчера.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 08 юли 2012 00:54

ehh написа:
Eminem написа:На полуфинал сме в СЛ и имаше празни места в залата. Срам и позор! Утре ще има макс 3000 човека...

Е той май било така заради протестите срещу федерацията. Направо не мога да повярвам, че направихме цялата тая кочина точно преди първото ни домакинство за Световната лига и Олимпиадата.

Домакини сме, полуфинал... Никакви протести не са оправдание. Момчетата заслужават подкрепа, в крайна сметка не са те виновни за скандалите.

sandi74

Мнениеот sandi74 » 08 юли 2012 01:04

Какви протести бе хора?Къде ги видяхте?За какво да протестираме?Може би за това,че след толкова много провали най-накрая на Стойчев му посочиха вратата?Трябваше много по-рано да го изгонят.От Стойчев по-голяма мижитурка и върти опашка много ама наистина много трудно ще се намери.

fraport
Контакти:

Слаби Национали ,пред още по-слаба публика.

Мнениеот fraport » 08 юли 2012 01:07

Националният отбор по волейбол на България се провали с гръм и трясък пред полупразна зала пълна със семкаджии и сеирджии. По едно време щях да заспа от тишината която излизаше от залата . По импотентна и стерилна публика не бях виждал досега . Вместо да подкрепят безрезервно Националите те започнаха да викат '' Мафия '' , мислейки че са на мач от Българското футболно първенство . Типична черта на Шопа , все другите са му виновни . Тази НЕМОЖЕЩА публика провали Националният отбор . Трябва незабавни и спешни мерки за преместването на отбора в Пловдив и Варна . Пълна забрана за провеждане на спортни мероприятия в така наречената '' столица '' и закриване на туморите на българският футбол Левски и ЦСКА

Потребителски аватар
paro24
Контакти:

Re: Слаби Национали ,пред още по-слаба публика.

Мнениеот paro24 » 08 юли 2012 01:12

fraport написа:Националният отбор по волейбол на България се провали с гръм и трясък пред полупразна зала пълна със семкаджии и сеирджии. По едно време щях да заспа от тишината която излизаше от залата . По импотентна и стерилна публика не бях виждал досега . Вместо да подкрепят безрезервно Националите те започнаха да викат '' Мафия '' , мислейки че са на мач от Българското футболно първенство . Типична черта на Шопа , все другите са му виновни . Тази НЕМОЖЕЩА публика провали Националният отбор . Трябва незабавни и спешни мерки за преместването на отбора в Пловдив и Варна . Пълна забрана за провеждане на спортни мероприятия в така наречената '' столица '' и закриване на туморите на българският футбол Левски и ЦСКА

Какво общо има футбола тука.
А междувременно смешника Найден Найденов какви ги ръси:

Селекционерът на волейболните национал Найден Найденов учуди с изказването си след тежкото поражение с 0:3 от Полша на полуфинала в Световната лига.

„Направихме нещо велико, класирайки се на полуфинала", отсече Найденов.

Припомняме, че България игра на финалите в Лигата само защото бе домакин. На практика до тук имаме един спечелен мач ( срещу Германия) и две тежки загуби с по 0:3 - от САЩ и Полша.

Треньорът подкрепи думите си, давайки пример със състоянието на залите у нас. Това обаче едва ли е много показателно, след като повечето от националите, и особено тези, които играха срещу Полша се подвизават в чужди отбори.

Попитан, защо е започнал с Владо Николов, вместо с Цецо Соколов, Найденов отговори, че именно Николов е човекът, който е в по-добра моментна форма.

Това обаче също е много странно изказване,тъй като само преди два дни, самият Владо призна, че е в по-лошо състояние от Соколов и не се е сработил с останалата част от тима. Противоречието в думите на треньори играч веднага се набива на очи.

Според специалисти, да започнеш с Николов, а не със Соколов срещу тим като Полша е глупост.
Последна промяна от paro24 на 08 юли 2012 01:16, променено общо 1 път.

Върни се в “Волейбол”