Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
MayDay написа: Той не защитавал Данчу,
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
MayDay написа:Първанчо и Митьо са форумните мунчовциТи му викаш стрижено, то ти вика косено. Ти му казваш нещо нормално той ти вика, дай доказателства, ти му даваш доказателства, той ти вика не ми се чете. Ти му го съкращаваш, то ти вика "А вие що биете негрите?". И после даже с навирен нос и обиден тон ти обяснява, че си платен. Той не защитавал Данчу, обаче и една лоша дума не е казал за него. Имал бил някои малки грешчици, но пък Радо и Матей ела да гледаш кви храчки летят. Ясен си ми, първанчо, казах ти, прозрачен си като шише от лимонада. Не подскачай сега, пази си енергията, че тепърва ще имаш поводи да плачкаш, да плюеш държавата. За Радо не знам, но Матей ще е на Олимпиадата, престъпниците от УС на БФВ тепърва ще има да се оправдават и извиняват, прокурорите тепърва ще разследват. А подкрепата за Радо и Матей ще расте главоломно, щото много ни плащат
Тва на 15 000 души по една къща, добре ли е
![]()
parvanoff написа:1982 написа:parvanoff написа:Естествено, но с тази разлика, че действията му и вашите внасят напрежение и скандали във волейбола, нали?
Значи действията на Стойчев внасяли напрежение във волейбола, а тези на Лазаров не. Ми да му вдигнем паметник тогава, църквата да го канонизира направо.
Действията и на двамата внасят и? С какво тогава Стойчев е по-добър от Лазаров в това отношение? Или по-точно бездействието на Лазаров и действието на Стойчев...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта