Eminem написа:Размазаха ни, а публиката е смешна. Утре най-срамното ще е, че 500-600 поляци ще ни надвикат.
В крайна сметка не е ли важното какво се случва на игрището? Изобщо не ме вълнува кой-кого щял да надвика.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Eminem написа:Размазаха ни, а публиката е смешна. Утре най-срамното ще е, че 500-600 поляци ще ни надвикат.
cantonaFAN написа:Eminem написа:Размазаха ни, а публиката е смешна. Утре най-срамното ще е, че 500-600 поляци ще ни надвикат.
В крайна сметка не е ли важното какво се случва на игрището? Изобщо не ме вълнува кой-кого щял да надвика.
modor написа:Победа с 3-1![]()
Снощи сънувах, че бием Кубинските пури на финала с 3-0![]()
modor написа:Eminem написа:Размазаха ни, а публиката е смешна. Утре най-срамното ще е, че 500-600 поляци ще ни надвикат.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ACDC написа:Момчета искам да ви попитам къде мога да гледам мача на запис, че не ми се отваряше нова тема. Надявам се на отговор и дано не си остана с надеждите :Д
blue avalanche написа:Стига с това "избрали","тактическа"...Американцитре ни спукаха от бой!Това е!Всичко друго е ала-бала!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта