СЛ България-Германия - 2:3

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
alexpk
Контакти:

Re: СЛ България-Германия - 2:3

Мнениеот alexpk » 01 юли 2012 21:31

vks1 написа:
alexpk написа:Като профукахме толкова точки от сервиз и немците ни настигнаха никой нищо не казва и за малко да изпуснем мача в четвъртият гейм.Трябва ли Найденов да бъде уволнен? ;)

Да бе майна,може ли така да ни обръщат от 4-5 точки разлика в наша полза,все едно играемс Бразилия или Русия.Слабото представяне ще продъли и за напред според мен.

Това е двоен аршин.Единият треньор е"некадърен",а другият не.
Баткоff вън

M_M
Контакти:

Мнениеот M_M » 01 юли 2012 22:29

Имайте търпение. Само след 3 дни ще се види кой колко е силен, съответно колко е слаб. И най - важното - как ще играем без Казийски. Мача си беше тренировка и за двата отбора.

e4e4
Контакти:

Мнениеот e4e4 » 01 юли 2012 23:17

крайно време е нейков като министър да се намеси и да реши проблема.тази агония не може да продължава вечно-харчат и нашите пари. тая мутра лазаров като се е вкопчил в кокала и не пуска-само шут в гъза

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 01 юли 2012 23:20

Отбор,в който играят разни Пенчевци,Гоцевци,Гаджановци закъде е тръгнал?
Пенчев е един средняк,който,откакто е в национала НИЩО не е показал!Обаче продължават упорито да го пускат!
Гоцев и Гаджанов нямат място и в национала на Албания-камо ли в този на България!
Иначе за мача:
то беше едно хилене,то беше едно плезене,то беше едно лигавене в нашето поле...Леле-мале!!!
Оставаше и да спечелим!

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 02 юли 2012 00:20

vks1 написа:
alexpk написа:Като профукахме толкова точки от сервиз и немците ни настигнаха никой нищо не казва и за малко да изпуснем мача в четвъртият гейм.Трябва ли Найденов да бъде уволнен? ;)

Да бе майна,може ли така да ни обръщат от 4-5 точки разлика в наша полза,все едно играемс Бразилия или Русия.Слабото представяне ще продъли и за напред според мен.

9 точки разлика профукахме!Бяхме на косъм от влизане в "Гинес" за най-голям обрат в историята на волейбола..
Последна промяна от RedeviL на 02 юли 2012 00:22, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 02 юли 2012 00:21

Абсолютна тренировка си направиха и 2-та отбора имам чуството че се бяха разбрали да играят 5 гейма .

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 02 юли 2012 00:27

Аз не знам какъв треньор е Найденов но от това което гледах и чувах все едно се беше върнал Стоев,хайде момчета и горе главите- това бяха указанията.Ако това е треньор,по добре без него да играем.Ама то на тази федерация такива им трябват послушковци и не много грамотни треньори,каквито са и болшинството в управителния съвет начело с титаните на мисълта -Ганев и Кьосев.

Потребителски аватар
alexpk
Контакти:

Мнениеот alexpk » 02 юли 2012 01:01

grasiani написа:Аз не знам какъв треньор е Найденов но от това което гледах и чувах все едно се беше върнал Стоев,хайде момчета и горе главите- това бяха указанията.Ако това е треньор,по добре без него да играем.Ама то на тази федерация такива им трябват послушковци и не много грамотни треньори,каквито са и болшинството в управителния съвет начело с титаните на мисълта -Ганев и Кьосев.

+1
Баткоff вън

Потребителски аватар
football_fb
Контакти:

Мнениеот football_fb » 02 юли 2012 10:40

Много жалки неща се получават ... грозна работа!
За всички, които обичат футбола: http://on.fb.me/T5nKCm - най-голямата група фенове на великата игра!

Върни се в “Волейбол”