Бойкот на нас феновете!Не си купувайте билети за СЛ!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Re: Бойкот на нас феновете!Не си купувайте билети за СЛ!

Мнениеот ehh » 21 юни 2012 13:58

Малоумен призив!
Подобни мисления на фенове, водени от "след мене и потоп" Стойчев, ще разбият напълно националния ни отбор.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
vladitol
Контакти:

Мнениеот vladitol » 21 юни 2012 14:43

ПЪЛНА ЗАЛА И ВСИЧКИ - ОСТАВКА, ОСТАВКА!
Support Stan!

Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !

Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,

dimitar59
Контакти:

Мнениеот dimitar59 » 21 юни 2012 16:15

minyoro написа:Не се поддавайте на интригите на Стойчев. Той иска след като няма да е треньор отбора да се провали тотално. Не му играйте по свирката. И аз съм против Лазаров и ко, обаче методите на Радо ме отвращават.

+ 1000000 !!!

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 21 юни 2012 16:47

Ето го и становишето на Стефка Костадинова по въпроса със скандала във волейбола
http://www.bgolympic.org/fce/001/0010/f ... e_2012.pdf
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

sandi74

Мнениеот sandi74 » 21 юни 2012 18:34

Малоумна работа.Мощно ще напълним залата.

dimitar59
Контакти:

Мнениеот dimitar59 » 22 юни 2012 08:40

dodo7271 написа:По-слабоумно предложение не бях чувал скоро. Какво е виновен националният отбор по волейбол, че е в центъра на конфликт между самовлюбения интригант Радостин Стойчев, безгръбначното Матей Казийски и комуниста-аферист Данчо Лазаров?

+1 ! За да протече всичко нормално призовавам горепосочените лица - Радостин Стойчев,Матей Казийски и Данчо Лазаров да не бъдат допуснати в залата.
Момчетата,които ще играят за България и за нас феновете,заслужават уважение,мощна подкрепа и спокойна атмосфера.

Потребителски аватар
S1914
Контакти:

Мнениеот S1914 » 23 юни 2012 11:01

Мощен протест срещу мазните лапачи от федерацията В ЗАЛАТА. Пасивния "протест" е повече подкрепа за Лазароф и в услуга на запазването на статуквото. Следващите мачове са на 29.06, 30.06 и 01.07. Отсъствието е предателсво.

Безгръбначния с микрофона, усилващия музиката и другите селски приомчета само правят отчаяните опити на БФВ за спасение още по-жалки и противни.

Klaatu
Контакти:

Мнениеот Klaatu » 23 юни 2012 23:01

Стойчев заяви, че ще е в залата за финалите в Световната лига в София. Той е против призивите за бойкот. "Отивам на мачовете заради националния отбор, заради момчетата, заради България. Не познавам протестиращите, нямам никаква идея какво правят и организират. Но най-много бих се радвал, ако подкрепят не само моята кауза, а и волейбола в България и националния отбор."

Източник: Дневник

Ivanov84
Контакти:

Мнениеот Ivanov84 » 23 юни 2012 23:49

dodo7271 написа:безгръбначното Матей Казийски
Не мога да повярвам че след всичко което Матей направи за този отбор последните 7 години,играеше контузен,рискуваше си здравето и се отказа през 2009 от титлата "волейболист на Европа" за да бъде с отбора в гостуването в Русия,има плужеци като теб които го плюят по толкова низък начин.

Казийски за тези 7 години направи повече за България,отколкото 90% от така наречения "народ" са направили през целия си живот.

dimitar59
Контакти:

Мнениеот dimitar59 » 24 юни 2012 19:45

Klaatu написа:
Стойчев заяви, че ще е в залата за финалите в Световната лига в София. Той е против призивите за бойкот. "Отивам на мачовете заради националния отбор, заради момчетата, заради България. Не познавам протестиращите, нямам никаква идея какво правят и организират. Но най-много бих се радвал, ако подкрепят не само моята кауза, а и волейбола в България и националния отбор."

Източник: Дневник

Този интригант и некадърник - Стойчев - не трябва да се допуща във залата под никакъв повод.За сега без него подготовката на отбора върви повече от нормално.Вижте само играта на резервите.Появата му в залата само ще ескалира ненужно напрежение,защото в нея ще преобладават неговите критици.
Призовавам този път и премиера Бойко Борисов да се намеси като покани Стойчев на разговор в кабинета си и го ''помоли'' до олимпиадата да не се меси в българския волейбол.Така отчасти Б.Б ще откупи вината си към волейболистите от срещите си със Стойчев,когато вместо да му удари два шамара се държа джентълменски.

Върни се в “Волейбол”