Иде ли крят на мъките за българският волейбол??!?!?!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Vailo
Контакти:

Re: Иде ли крят на мъките за българският волейбол??!?!?!

Мнениеот Vailo » 24 юни 2012 13:28

Офанзивата за смяната на Данчо Лазаров е бушонът за ратоварване на напрежението от провалите на този отбор. Домакинската загуба от Германия пред пълната зала в София беше пикът. Радостин Стойчев усети, че се проваля и потърси оправдание с ръководството на федерацията.. Убеден съм че дори и Лазаров да се махне, а Казийски и Стойчев да се върнат нищо генерално няма да се промени и пак ще сме между 5-8 място на Олимпиадата. Ако сме 5-ти дори ще го броим за успех, макар че не е. А ако двамата не се върнат най-нормално е да се оправдаем: "играем без най-добрия волейболист в целия свят" /който не може да бъде заместен/; "играчите ни са млади нямат голям международен опит, а виждате какво е нивото във вътрешното първенство"; "стремим се да играем по най-добрия начин"; "силите са много изравнени в световния волейбол"; "на Олимпиадата слаби отбори няма"; "съжаляваме за пропуснатия шанс, но трябва да гледаме напред, Световното първенство чука на вратата"

Радо ако толкова генерално не ти харесва това което се случва в Бг волейбола защо се съгласи да поемеш изобщо този отбор? не беше ли пак Данчо Лазаров президент когато подписа договора си?

п.с. Данчо Лазаров ли извади Казийски в квалификацията с Германия и позволи да загубим гейм след 22-18 за нас?

sandi74

Мнениеот sandi74 » 24 юни 2012 13:43

Избавихме се от тумора Стойчев и мъките свършиха-факт.Всичко друго е ала-бала и празни приказки на шепа лаици неразбиращи абсолютно нищо от волейбол.

SobieskiVanilla
Контакти:

Мнениеот SobieskiVanilla » 24 юни 2012 13:48

nikol4o написа:
Обективно погледнато, това е само на ниво "мъжки национален отбор". И съвсем не е заради инж. Лазаров, а ВЪПРЕКИ него. Също така обективно погледнато, това, което не може да бъде отречено на Данчо Лазаров, е, че вече нямаме нормални вътрешни първенства.[/quote]
Още по-обективно погледнато, когато седим и пишем пред компютъра, а не играем волейбол в зали и навън, няма какво да упрекваме Данчо Лазаров или който и да е друг. А когато националният ти отбор е със средна възраст под 24 години, тогава явно имаш някаква школа-сигурно не с перфектните условия, но имаш![/quote]

Обективно погледнато, не можеш да знаеш дали седим и пишем пред компютъра преди или след като сме играли волейбол в зали или навън, както и колко често играем и с кого. Нали?
За школите инженера с какво е помогнал? Може би със заробването на състезателите, с отчисления от заплатите им към клубовете, които държат правата? Пак да кажа личното си мнение - волейбол в България има ВЪПРЕКИ Лазаров!
Не съм защитник на Стойчев, да не говорим, че това, което върши Казийски са глупости, но е време във федерацията да се сложи някакъв ред

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 24 юни 2012 13:50

sandi74 написа:Избавихме се от тумора Стойчев и мъките свършиха-факт.Всичко друго е ала-бала и празни приказки на шепа лаици неразбиращи абсолютно нищо от волейбол.

Айде беее, от кога те чакам да се появиш... Само това ли измисли? Според един, дето е в отпуск, въпреки, че не знам да е с трудов договор (той сам каза, че пари не взема) сме шепа негодници, според теб - шепа лаици, неразбиращи от волейбол... Айде нещо друго смислено посочи, другите колеги поне си аргументират тезите
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

krastevski
Контакти:

Мнениеот krastevski » 24 юни 2012 14:02

Грозния начин на уволнение на треньора след загубата от Германия на полуфинала на олимпийската квалификация бе поръчан лично от Бойко Борисов пред 15 човека в ложата на Арена Армеец-това са фактите, останалото е шменти капели

nikol4o
Контакти:

Мнениеот nikol4o » 24 юни 2012 14:08

SobieskiVanilla написа:
nikol4o написа:
Обективно погледнато, това е само на ниво "мъжки национален отбор". И съвсем не е заради инж. Лазаров, а ВЪПРЕКИ него. Също така обективно погледнато, това, което не може да бъде отречено на Данчо Лазаров, е, че вече нямаме нормални вътрешни първенства.

Още по-обективно погледнато, когато седим и пишем пред компютъра, а не играем волейбол в зали и навън, няма какво да упрекваме Данчо Лазаров или който и да е друг. А когато националният ти отбор е със средна възраст под 24 години, тогава явно имаш някаква школа-сигурно не с перфектните условия, но имаш![/quote]

Обективно погледнато, не можеш да знаеш дали седим и пишем пред компютъра преди или след като сме играли волейбол в зали или навън, както и колко често играем и с кого. Нали?
За школите инженера с какво е помогнал? Може би със заробването на състезателите, с отчисления от заплатите им към клубовете, които държат правата? Пак да кажа личното си мнение - волейбол в България има ВЪПРЕКИ Лазаров!
Не съм защитник на Стойчев, да не говорим, че това, което върши Казийски са глупости, но е време във федерацията да се сложи някакъв ред[/quote]

Сигурно си играл, сигурно и аз съм играл волейбол (лично аз не стигнах до професионално ниво, защото предпочетох образованието си). Но е факт, че деца в залите са изключение, а не правило. Лазаров може да е всякакъв, но направи залата в Люлин. Няма да споря-за мен Радо прави глупости, лошото е, че подведе и Матей. Те са звезди, заради колектива, а го изоставиха, след като го вкараха в тежък момент. Поне се видя кой койе в цялата оперетна история

SobieskiVanilla
Контакти:

Мнениеот SobieskiVanilla » 24 юни 2012 14:21

nikol4o написа:
SobieskiVanilla написа:
nikol4o написа:
Обективно погледнато, това е само на ниво "мъжки национален отбор". И съвсем не е заради инж. Лазаров, а ВЪПРЕКИ него. Също така обективно погледнато, това, което не може да бъде отречено на Данчо Лазаров, е, че вече нямаме нормални вътрешни първенства.

Още по-обективно погледнато, когато седим и пишем пред компютъра, а не играем волейбол в зали и навън, няма какво да упрекваме Данчо Лазаров или който и да е друг. А когато националният ти отбор е със средна възраст под 24 години, тогава явно имаш някаква школа-сигурно не с перфектните условия, но имаш!

Не съм защитник на Стойчев, да не говорим, че това, което върши Казийски са глупости, но е време във федерацията да се сложи някакъв ред[/quote]

Сигурно си играл, сигурно и аз съм играл волейбол (лично аз не стигнах до професионално ниво, защото предпочетох образованието си). Но е факт, че деца в залите са изключение, а не правило. Лазаров може да е всякакъв, но направи залата в Люлин. Няма да споря-за мен Радо прави глупости, лошото е, че подведе и Матей. Те са звезди, заради колектива, а го изоставиха, след като го вкараха в тежък момент. Поне се видя кой койе в цялата оперетна история[/quote]

Информативно - аз също наблегнах на образованието.
Относно залата в Люлин - там зная почти всичко в детайли, но не е тук мястото. Апропо - бизнесът на Лазаров е закъсал много, та БФВ единствена му остана да папка.
Поне стигнахме до съгласие, че малко деца тренират /което, поне според мен, се дължи на цялата каша във федерацията/.
Кой кой е още не я напълно ясно. Очаквам да има някоя и друга изненадата по-натам. Но да видим.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 24 юни 2012 14:29

krastevski написа:Грозния начин на уволнение на треньора след загубата от Германия на полуфинала на олимпийската квалификация бе поръчан лично от Бойко Борисов пред 15 човека в ложата на Арена Армеец-това са фактите, останалото е шменти капели

Не знам откъде имаш тази информация, но не бих се изненадал изобщо, ако е истина. Всички знаем, че обръщането във взаимоотношенията между Стойчев и правителството стана след изгонването му. Преди това се усещаше напрежение. Не бих се учудил, ако Боко е казал подобна глупост, след което като видя общественото мнение, веднага се обърна. Факт е обаче, че е добре за волейбола, ако сега са се намесили, за да излезе Лазаров в отпуск и да излезе на избори след Олимпиадата.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

krastevski
Контакти:

Мнениеот krastevski » 24 юни 2012 15:47

acmilan написа:
krastevski написа:Грозния начин на уволнение на треньора след загубата от Германия на полуфинала на олимпийската квалификация бе поръчан лично от Бойко Борисов пред 15 човека в ложата на Арена Армеец-това са фактите, останалото е шменти капели

Не знам откъде имаш тази информация, но не бих се изненадал изобщо, ако е истина. Всички знаем, че обръщането във взаимоотношенията между Стойчев и правителството стана след изгонването му. Преди това се усещаше напрежение. Не бих се учудил, ако Боко е казал подобна глупост, след което като видя общественото мнение, веднага се обърна. Факт е обаче, че е добре за волейбола, ако сега са се намесили, за да излезе Лазаров в отпуск и да излезе на избори след Олимпиадата.

Повярвай, за съжаление е истина-информацията ми е от хора, които са били в ложата. Нека да не цитирам имена, за да не им навредим. И си много прав, Бойко веднага усети гафа и се разтовари на Лазаров. Защо три години в мандата си го търпя, снима се до него, а сега му скача през Радо Стойчев?

nikol4o
Контакти:

Мнениеот nikol4o » 24 юни 2012 15:52

Лично аз не мога да скрия, че съм разочарован съм от Радо и Матей-преди Олимпиада да напуснат отбора, не съм го очаквал! Няма кауза, която да е по-високо от националния отбор и как той се представя

Върни се в “Волейбол”