Xanko написа:Добруджа станаха 2ри на последния турнир за младежи и ако прочетеш ще разбереш, че стават не защото федерацията работи, а защото един "луд" дава пари - луд защото дава и прави нещо, след като хората които трябва да му помагат, не правят нищо. Дано не се откаже и да продължава дълги години да работи за волейбола. А школата която е на инж - не изкарва нищо. Това ако не е пример, че федерацията и по-точно инж не правят нищо, незнам кое ще е пример.
Добре нали затова говорим ето за разлика от футбола във волейбола клубовете са осъзнали, че трябва да се работи с децата, а не със чужденци, и тези волейболисти от Добруджа никой няма да спре националния селекционер на младежите /за разлика от този при футболистите/ да ги селекционира, да се покажат и евентуално, ако продължи доброто им развитие да преминат в чужбина и така да ни радват и при мъжете това според мен е правилна работа на федерацията, А В ТОЗИ РЕД НА МИСЛИ НЕ ВИДЯХ СТОЙЧЕВ ДА Е ОБЯСНИЛ НА ПРЕЗИДЕНТА НА ДОБРУДЖА, КАК ИТАЛИАНСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ПОМАГА НА МЛАДЕЖКИЯ ОТБОР НА ТРЕНТО ИЛИ СОБСТВЕНИЦИТЕ НА КЛУБА СЕ ГРИЖАТ ЗА ШКОЛАТА.[/quote]
Да разбирам, че най-накрая се разбрахме, че не федерацията открива и развива таланти, а някои школи?
Аз единствено видях, че Радо Стойчев и Николай Николов(става дума за бившия мениджър на националите) е ходил да види какво става в Добрич. Аз все си мисля, че като е ходил е казал някоя и друга дума какво да се прави и как да се прави. А и този човек, както стана дума явно е приятел с Радо Стойчев или Николай Николов и малко или много и те имат някаква вина за развитието на волейбола в Добрич. Още повече, че е от сравнително скоро