Волейболът остана без спонсори !!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

vasko1
Контакти:

Re: Волейболът остана без спонсори !!!

Мнениеот vasko1 » 21 юни 2012 12:11

1982 написа:
vasko1 написа:По-скоро няма хора, които да подкрепят федерацийката в случея, а не са съгласни, че Радо направи това, което направи сега, а не след Олимпиадата.

Значи, Радостин Стойчев не се е самоуволнил, а беше уволнен от БФВ. После поискаха да се върнел, което е една голяма гавра с него, човекът съвсем правилно си постави условията - аз няма да работня с тези клоуни и лапачи, оставам само ако се махнат. Те не се махнаха и той си тръгна. Това е, не виждам какво е виновен Стойчев тук.

И аз съм на това мнение, но просто казвам, че недоволството към Радо Стойчев от разни субекти дори и тука е, че си тръгна сега, а не след Олимпиадата. Не като тръгна - подаване не оставка, а че трябвало да търпи федерацията в името на Лигата и Олимпиадата, а те при първата загуба да го ебнат, но той това да не го интересува, защото ако си тръгне преди Олимпиадата е предател.

Потребителски аватар
Syl Vestrini
Контакти:

Re: Волейболът остана без спонсори !!!

Мнениеот Syl Vestrini » 21 юни 2012 17:26

vasko1 написа:
marnikolov написа:Мисля, всички вече разбраха, че волейболната федерация здраво се е "осрала". Единствено журналистите от почти всички медии продължават да разделят вината за положението в момента между БФВ и Радо. Ей богу, разберете тези хора са спряли да си дават парите не заради Радо Стойчев, а заради далаверите във федрацията. Никой няма да налива пари, след като одита показва, че 90% от разходите отиват в графата "Други". Но нашите медии( в това число и "Гонг") продължавта да ни облъчват със защита на управителния съвет н федерацията. Никога не съм виждал нашите журналисти толкова обединени, въпреки обратното мнение на поне 75% от хората в тази държава.

По-скоро няма хора, които да подкрепят федерацийката в случея, а не са съгласни, че Радо направи това, което направи сега, а не след Олимпиадата.
Иначе и Пламен го каза - аз първо искам да отида при журналист, които не е запознат много добре с това, което става отколкото да ходя при такива, които взимат определена позиция. Тука гледам поведението на гонг и за мен с начина си правят, така че го правят на някакво проблемче, а то всъщност е сериозен проблем. Незнам дали, ако така се бе развила ситуацията примерно около футбола дали пак щяха да взимат подобна позиция.
p.p. Syl Vestrini отговаряш като фен на цска - ние има 2 1/2 в Европа, а вие какво имате? Ето това ти е отговора.

off/ Предполагам си се объркал. Не съм цесекар и не ме вълнуват 1/2 ви в Европа, които и да сте Вие. Със здраве.

Върни се в “Волейбол”