Какви са шансовете ни на олимпийските игри в Лондон?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Какви са шансовете ни на олимпийските игри в Лондон?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

гражданин от село

Re: Какви са шансовете ни на олимпийските игри в Лондон?

Мнениеот гражданин от село » 20 юни 2012 21:35

Стойчев се провали като треньор на националния отбор и по-добре да си замълчи.Насрал си се на размирисвай всичко наоколо,та да не би някой да не е разбрал каква си я свършил.Мен Тренто Мренто не ме вълнуват.А проблемите във федерацията нямат нещо общо с некадърността на Стойчев.За сравнение мога да кажа,че и Гуардиола най-вероятно ще се провали с националния отбор на Испания.Едно е да ти съберат най-добрите играчи и всички странични фактори в твоя полза,а друго е ти да създаваш и да намираш най-точните хора и решения с ограничен материал и възможности.И още един по-близък пример от футбола-Радуканов.

macko_razbivach
Контакти:

Мнениеот macko_razbivach » 20 юни 2012 21:44

Като видях как играем в Аржентина, смея да кажа, че шансовете за полуфинал са ни доста голями.
Как да си сменя username-а, че съм малко голям вече за този? :)

masona84
Контакти:

Re: Типично по български.

Мнениеот masona84 » 20 юни 2012 21:50

Искам си Акаунта написа:Скандала във волейбола всъщност показа кои са мъже и кои не . Работата на треньора е да тренира отбора , не да сменя ръководството на федерацията . Ако Стойчев беше мъж на място , щеше да си тръгне след Олимпиадата ( или да си предяви претенциите към Лазаров ( въобще не го харесвам , но е факт че това ръководство на федерацията уреди 2 олимпийски квалификации да се играят в София ) . Същото в пълна степен важи и за Казийски . Съжалявам , но не виждам нищо мъжко в постъпката им . Защо не си тръгнаха още след първата квалификация ? Ами много просто - след като видяха лесните противници във втората решиха да понатрупат малко червени точки . Видиш ли , класирахме отбора за Олимпиадата . Е да - ама отбора спокойно се класираше и без тях . Волейбол в България е имало преди Стойчев и Казийски ... ще го има и след тях . А на самата Олимпиада , класирането няма да е много по различно , ако двамата вземат че "размислят" .

Принципно си прав,че всеки трябва да си знае мястото,задълженията и отговорностите.Но който и да надигне глава или клубът му бива орязван или ако е по-влиятелен му се предлага веднага пост в УС нарежда се на хранилката и му се затваря устата.От тези 25 човека поне 20 в различни периоди включително и най-приближеният му в момента Ганев са му били върли противници.Добре Пламен като беше разиграван като пумпал да си носи сам пробата из цяла Европа за да докаже невинността си и си премълча в името на отбора и олимпиадата,после да имаше някакво поемане на отговорност от някой?Относно уреждането на двете домакинства и Лазаров си го каза който надцака другият той е,така е по принцип във волейбола.Това,че противниците във втората квалификация щяха да бъдат по-лесни се знаеше предварително защото бяха междуконтинентални.Вариантите бяха два ако Италия бие домакинстваме на тази,ако Германия бие приемахме другата малко по-трудна с Куба вместо Франция.Това не е заслуга на инженера.

masona84
Контакти:

Мнениеот masona84 » 20 юни 2012 21:55

macko_razbivach написа:Като видях как играем в Аржентина, смея да кажа, че шансовете за полуфинал са ни доста голями.

Силно се надявам да си прав,но в световната лига в момента всички големи отбори дават почивка на състезателите си.На олимпиадата ще е съвсем различно тогава няма да играят резерви срещу резерви,силно се надявам на медал но за да се случи това трябва да надскочим себе си.Успех на момчетата.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 20 юни 2012 21:56

Iv4o88 написа:....Пак ще направя съспоставка с футбола.Там Бербатов каза някой ден ще дойда да ви оправя футбола.Човека е вътре в нещата и вижда какво се прави от ръководството на БФС.При волейбола ми изглежда същото Радо Стойчев и Матей Казийски са постигнали всичко във волейбола и са всепризнати по цял свят според мен много добре знаят как стоят нещата във федерацията за да постъпят така.....

Айде без да ни оправят футбола и волейбола хора, дезертирали от националния отбор. Такива по време на война са ги разстрелвали.... :evil: И какво "всичко" е постигнал Стойчев във волейбола, освен успехи с клубни отбори ("Миньор"- Бухово, "Динамо" - Москва като помощник треньор и "Итас Диатек Трентино"), че нещо не се сещам....!? :roll:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

rebel
Контакти:

Мнениеот rebel » 20 юни 2012 21:57

sandi74 написа:Най-нормалното нещо беше Стойчев да бъде изгонен.Провали се в абсолютно всичко като национален треньор-европейско първенство,световна лига,олимпийска квалификация.Колко провала още трябваше да направи за да му посочат вратата?

+1

masona84
Контакти:

Мнениеот masona84 » 20 юни 2012 22:07

Captain Stottlemeyer написа:
Iv4o88 написа:....Пак ще направя съспоставка с футбола.Там Бербатов каза някой ден ще дойда да ви оправя футбола.Човека е вътре в нещата и вижда какво се прави от ръководството на БФС.При волейбола ми изглежда същото Радо Стойчев и Матей Казийски са постигнали всичко във волейбола и са всепризнати по цял свят според мен много добре знаят как стоят нещата във федерацията за да постъпят така.....

Айде без да ни оправят футбола и волейбола хора, дезертирали от националния отбор. Такива по време на война са ги разстрелвали.... :evil: И какво "всичко" е постигнал Стойчев във волейбола, освен успехи с клубни отбори ("Миньор"- Бухово, "Динамо" - Москва като помощник треньор и "Итас Диатек Трентино"), че нещо не се сещам....!? :roll:

Някой май още живее във времената преди 89г,чак примери за разстрели се дават :mrgreen:Задай си въпроса кой треньор на 41г има по-големи успехи?Типично за нас да не ценим и уважаваме и малкото което имаме,примери много.

Потребителски аватар
sweetchinmusic
Контакти:

Мнениеот sweetchinmusic » 20 юни 2012 22:26

Във волейбола сме със резервите и бием. Не знам какво не ви харесва. Трябва на фланелките ни да пише булстрад и изида, за да сме добре ли?

komentar120
Контакти:

Мнениеот komentar120 » 20 юни 2012 22:29

Аз смятам ,че имаме добри шансове за 5 или 4 място може би 3 защо не и 1.Отборът е разтресен от проблеми и глупости по вина на нашата федерация ,но в точно такива момени се проявяват големите отбори.Вземете за пример Челси никой не ги броеше за живи ,но ето ,че спечелиха Шампионската Лига вярно с грозен футбол ,нооо спечелиха.Та така и България всички смятат че ще се издънят едва ли не ще бъдем последни.Матей напусна еми негова работа вярно е ,че с него щеше да бъде много по добре но аз вярвам ,че и без него ще се справим.Ние сме БЪЛГАРИ трябва да вярваме ,че ще успеем да направим нещо ,а с повечко късмет и 3,2 може би и 1 място,но ще видим.Най - важното е националите да имат подкрепата на цяла България ,а то половината спонсори ги оставиха половината българи не вярвят в тях, но аз вярвам ,че те ще успеят.
БЪЛАРИ ЮНАЦИ!!!

Klaatu
Контакти:

Мнениеот Klaatu » 20 юни 2012 22:33

Най-реалистично е 5-8 място. Имаме малки шансове за влизане и в тройката, но с много късмет.

Върни се в “Волейбол”