Какви са шансовете ни на олимпийските игри в Лондон?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
Re: Какви са шансовете ни на олимпийските игри в Лондон?
Стойчев се провали като треньор на националния отбор и по-добре да си замълчи.Насрал си се на размирисвай всичко наоколо,та да не би някой да не е разбрал каква си я свършил.Мен Тренто Мренто не ме вълнуват.А проблемите във федерацията нямат нещо общо с некадърността на Стойчев.За сравнение мога да кажа,че и Гуардиола най-вероятно ще се провали с националния отбор на Испания.Едно е да ти съберат най-добрите играчи и всички странични фактори в твоя полза,а друго е ти да създаваш и да намираш най-точните хора и решения с ограничен материал и възможности.И още един по-близък пример от футбола-Радуканов.
-
- Контакти:
Като видях как играем в Аржентина, смея да кажа, че шансовете за полуфинал са ни доста голями.
Как да си сменя username-а, че съм малко голям вече за този? 

Re: Типично по български.
Искам си Акаунта написа:Скандала във волейбола всъщност показа кои са мъже и кои не . Работата на треньора е да тренира отбора , не да сменя ръководството на федерацията . Ако Стойчев беше мъж на място , щеше да си тръгне след Олимпиадата ( или да си предяви претенциите към Лазаров ( въобще не го харесвам , но е факт че това ръководство на федерацията уреди 2 олимпийски квалификации да се играят в София ) . Същото в пълна степен важи и за Казийски . Съжалявам , но не виждам нищо мъжко в постъпката им . Защо не си тръгнаха още след първата квалификация ? Ами много просто - след като видяха лесните противници във втората решиха да понатрупат малко червени точки . Видиш ли , класирахме отбора за Олимпиадата . Е да - ама отбора спокойно се класираше и без тях . Волейбол в България е имало преди Стойчев и Казийски ... ще го има и след тях . А на самата Олимпиада , класирането няма да е много по различно , ако двамата вземат че "размислят" .
Принципно си прав,че всеки трябва да си знае мястото,задълженията и отговорностите.Но който и да надигне глава или клубът му бива орязван или ако е по-влиятелен му се предлага веднага пост в УС нарежда се на хранилката и му се затваря устата.От тези 25 човека поне 20 в различни периоди включително и най-приближеният му в момента Ганев са му били върли противници.Добре Пламен като беше разиграван като пумпал да си носи сам пробата из цяла Европа за да докаже невинността си и си премълча в името на отбора и олимпиадата,после да имаше някакво поемане на отговорност от някой?Относно уреждането на двете домакинства и Лазаров си го каза който надцака другият той е,така е по принцип във волейбола.Това,че противниците във втората квалификация щяха да бъдат по-лесни се знаеше предварително защото бяха междуконтинентални.Вариантите бяха два ако Италия бие домакинстваме на тази,ако Германия бие приемахме другата малко по-трудна с Куба вместо Франция.Това не е заслуга на инженера.
macko_razbivach написа:Като видях как играем в Аржентина, смея да кажа, че шансовете за полуфинал са ни доста голями.
Силно се надявам да си прав,но в световната лига в момента всички големи отбори дават почивка на състезателите си.На олимпиадата ще е съвсем различно тогава няма да играят резерви срещу резерви,силно се надявам на медал но за да се случи това трябва да надскочим себе си.Успех на момчетата.
- Captain Stottlemeyer
Iv4o88 написа:....Пак ще направя съспоставка с футбола.Там Бербатов каза някой ден ще дойда да ви оправя футбола.Човека е вътре в нещата и вижда какво се прави от ръководството на БФС.При волейбола ми изглежда същото Радо Стойчев и Матей Казийски са постигнали всичко във волейбола и са всепризнати по цял свят според мен много добре знаят как стоят нещата във федерацията за да постъпят така.....
Айде без да ни оправят футбола и волейбола хора, дезертирали от националния отбор. Такива по време на война са ги разстрелвали....

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
sandi74 написа:Най-нормалното нещо беше Стойчев да бъде изгонен.Провали се в абсолютно всичко като национален треньор-европейско първенство,световна лига,олимпийска квалификация.Колко провала още трябваше да направи за да му посочат вратата?
+1
Captain Stottlemeyer написа:Iv4o88 написа:....Пак ще направя съспоставка с футбола.Там Бербатов каза някой ден ще дойда да ви оправя футбола.Човека е вътре в нещата и вижда какво се прави от ръководството на БФС.При волейбола ми изглежда същото Радо Стойчев и Матей Казийски са постигнали всичко във волейбола и са всепризнати по цял свят според мен много добре знаят как стоят нещата във федерацията за да постъпят така.....
Айде без да ни оправят футбола и волейбола хора, дезертирали от националния отбор. Такива по време на война са ги разстрелвали....И какво "всичко" е постигнал Стойчев във волейбола, освен успехи с клубни отбори ("Миньор"- Бухово, "Динамо" - Москва като помощник треньор и "Итас Диатек Трентино"), че нещо не се сещам....!?
Някой май още живее във времената преди 89г,чак примери за разстрели се дават

- sweetchinmusic
- Контакти:
Във волейбола сме със резервите и бием. Не знам какво не ви харесва. Трябва на фланелките ни да пише булстрад и изида, за да сме добре ли?
-
- Контакти:
Аз смятам ,че имаме добри шансове за 5 или 4 място може би 3 защо не и 1.Отборът е разтресен от проблеми и глупости по вина на нашата федерация ,но в точно такива момени се проявяват големите отбори.Вземете за пример Челси никой не ги броеше за живи ,но ето ,че спечелиха Шампионската Лига вярно с грозен футбол ,нооо спечелиха.Та така и България всички смятат че ще се издънят едва ли не ще бъдем последни.Матей напусна еми негова работа вярно е ,че с него щеше да бъде много по добре но аз вярвам ,че и без него ще се справим.Ние сме БЪЛГАРИ трябва да вярваме ,че ще успеем да направим нещо ,а с повечко късмет и 3,2 може би и 1 място,но ще видим.Най - важното е националите да имат подкрепата на цяла България ,а то половината спонсори ги оставиха половината българи не вярвят в тях, но аз вярвам ,че те ще успеят.
БЪЛАРИ ЮНАЦИ!!!
БЪЛАРИ ЮНАЦИ!!!
Най-реалистично е 5-8 място. Имаме малки шансове за влизане и в тройката, но с много късмет.