България без Казийски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

plamen_ch
Контакти:

Re: Матей Казийски: Отказване

Мнениеот plamen_ch » 09 юни 2012 10:12

Ами от присъствието му в националния особено в последните две години файдата е само тази ,че казваме "При нас играе най-добрия волейболист в Европа".
Иначе резултатите сравнени с претенциите му са доста слабички....

plamen_ch
Контакти:

Мнениеот plamen_ch » 09 юни 2012 10:19

Дано съм лош пророк ,но като ни бият днес французите Казийски и Стойчев ще искат сигурно оставката и на Бойко Борисов или на Росен Плевналиев...

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 14 юни 2012 13:06

Тоя Казински ме изумява! Сега пък си намерил друга причина да не играе - Мартин Стоев! Абе ти мъж ли си или п*тка? Няма да играя заради тоя няма да играя заради ойня! Да не сме в детската градина? Много ми падна в очите! То човек като си търси причина все ще измисли нещо! Утре ще каже че не му се играе заради глобалното затопляне! Като си мъж излизаш и играеш :!: Останалото са лигавщини! ;)

apocalexxnow
Контакти:

Мнениеот apocalexxnow » 15 юни 2012 16:19

Напротив, ако си мъж, ще държиш на своето, както прави и Казийски. Няма да се оставяш разни малоумници да те мачкат и да се подиграват с труда ти, печелейки, или по-точно крадейки на твой гръб. И Казийски е съвсем прав! Как пък Пранди и Стойчев на всяка почивка дават тактически указания, забелязват съвсем точно кое куца, кое да се оправи, какво да се направи и т.н., а Стойчев казваше само "айде малко" и нищо друго. Стоев като е толкова класен треньор, защо го викнаха само в РУМЪНИЯ, която определено не е мека на волейбола, а този сезон май и там няма да ходи? Стойчев като е некадърник защо го държат толкова години треньор на Тренто? Моля ви, мислете, преди да пишете и да обвинявате.

M_M
Контакти:

Мнениеот M_M » 15 юни 2012 17:28

apocalexxnow написа:Напротив, ако си мъж, ще държиш на своето, както прави и Казийски. Няма да се оставяш разни малоумници да те мачкат и да се подиграват с труда ти, печелейки, или по-точно крадейки на твой гръб. И Казийски е съвсем прав! Как пък Пранди и Стойчев на всяка почивка дават тактически указания, забелязват съвсем точно кое куца, кое да се оправи, какво да се направи и т.н., а Стойчев казваше само "айде малко" и нищо друго. Стоев като е толкова класен треньор, защо го викнаха само в РУМЪНИЯ, която определено не е мека на волейбола, а този сезон май и там няма да ходи? Стойчев като е некадърник защо го държат толкова години треньор на Тренто? Моля ви, мислете, преди да пишете и да обвинявате.

Излиза Казийски и казва" Стоев бил слаб треньор". Да но фактите говорят друго. К:"Тогава отбора беше много силен".
След като бившия ни треньор Р.Стойчев е много добър, по логиката на Казийски следва отбора да е слаб. Иначе няма обяснение за слабото представяне на отбора на финалите на световната лига и особено на европейското първенство.
Вярно е, че играхме финали на световната лига, но спомняте ли си как се класирахме? Чакахме Сърбия да изгуби последния си мач Аржентина, за да играем като втори най- добър отбор в групите. Така че колкото и странно да е нас ни класираха сърбите.
Не съм го чувал това "айде малко" от М.Стоев, но щом толкова много хора го споменават вероятно наистина го е казвал. Понякога това "айде малко" е предостатъчно от колкото сложни тактически указания. Не сте забравили оня злополучен мач с Германия, който разби на пух и прах българския волейбол. По време на мача в третия гейм водим с 4 точки 18:14 и позволяваме на немците да ни обърнат. Е къде са тук указанията? Какво направи треньора? Играчите рухнаха психически. Там беше времето и мястото на едно "айде малко" и да се смачка силния отбор на Германия.

apocalexxnow
Контакти:

Мнениеот apocalexxnow » 17 юни 2012 10:11

Забелязвам, че защитаваш Федерацията, но не знаеш за култовата реплика "Айде малко". Личи си значи колко следиш волейбола и от колко време.

И за пореден път - разбиването на волейбола след злополучния мач с Германия го направи федерацията със серията малоумни решения.

M_M
Контакти:

Мнениеот M_M » 17 юни 2012 16:50

apocalexxnow написа:Забелязвам, че защитаваш Федерацията, но не знаеш за култовата реплика "Айде малко". Личи си значи колко следиш волейбола и от колко време.

И за пореден път - разбиването на волейбола след злополучния мач с Германия го направи федерацията със серията малоумни решения.

Не защитавам федерацията. Просто смятам, че действията на Стойчев и Казийски, не са правилни.
Би ли могъл да ми дадеш пример в света на волейбола, където играч и треньор, поставят такива ултимативни искания? Или да не се ограничаваме само с волейбола, някой колективен спорт?
Не виждам нищо малоумно в това, след като е изгубил мач, на треньора да му бъде прекратен договора.

bez-nick

Казийски непреклонен,връща се само със Стойчев и без Лазаров

Мнениеот bez-nick » 20 юни 2012 14:50

Матей Казийски пред Novsport.com: Ще се върна само ако се намери решение на проблема с федерацията

"Надявам се, че нещата с националния отбор ще се изгладят и аз ще се върна. Ние с Радостин Стойчев също искаме да се завърнем и да побеждаваме за България, да радваме хората, но трябва някои неща да се изгладят - не може да се продължава, както беше досега. Ще бъда отново в националния, ако се намери решение на проблема с федерацията, каквото към този момент няма. Надявам се да успеем да убедим хората, че това е правилният начин", добави Матей Казийски пред репортер на Novsport.com в Добрич.

Лазарооф махай се, писна ми, може само да се върне без Лазаров според мен и при друг треньор като Плачи примерно

macko_razbivach
Контакти:

Re: Казийски непреклонен, връща се само със Стойчев и без Лазаро

Мнениеот macko_razbivach » 20 юни 2012 14:58

Малко или много се изтърква вече цялата история.. Дано спечелим лигата.
Как да си сменя username-а, че съм малко голям вече за този? :)

dodo7271
Контакти:

Re: Казийски непреклонен, връща се само със Стойчев и без Лазаро

Мнениеот dodo7271 » 20 юни 2012 15:00

Този пък вече не е и интересен. Не ми е ясно какво се обажда Казийски. Това, което се искаше от него, го направи - разби отбора точно преди Олимпиадата. Отново му благодаря, както и на Данчо Лазаров, Радо Стойчев, Любо Ганев и цялата волейболна измет, която направи така, че да няма за какво да гледам игрите в Лондон.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Върни се в “Волейбол”