Новини и спекулации свързани с треньорския пост на Нац.отбор

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
fireblood
Контакти:

Re: Пламен Константинов няма да ни е треньор

Мнениеот fireblood » 17 юни 2012 18:38

Много голямо интервю на Пламен!

П.С: Сега дават Радостин Стойчев по НоваТВ.

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 17 юни 2012 18:42

Mourinio написа:
parvanoff написа:
Mourinio написа:Aз се чудя и как федерацията е назначила Найденов да води националния отбор в Световната лига, няма такъв некадърник, не знам какво целят, искат да се провали тотално националния отбор, да разбият този спорт ли какво, назначението на Мартин Стоев, който е в конфликт с половината отбор също е странно.

Нека някой да каже, че защитниците на Радо не плюят. "няма такъв некъдърник"-една обоснована и добра критика към треньора... ;)

Не съм защитник на Стойчев, нито пък от най-големите му критици, на мнение съм, че не точния човек за треньор на националния отбор.

Така звучи малко по-различно от "няма такъв некадърник" мисля ;) Надявам се да си съгласен с това мое мнение ;)

ros написа:
parvanoff написа:
ros написа:От федерацията казаха, че е говорено и с тримата и е постигната принципна договорка за дискутиране на имената им като кандидати за треньор. Още същата вечер по Гонг казаха, че според техни източници това не е така, и че имат информация че един или повече от споменатите имена не са давали такова съгласие. Едното явно е Пламен

Кой казал-какво казал... Някои :lol: пък нали казаха, че е невъзможно Пламен да е треньор, тъй като федерацията приела решение националният треньор да води само национален отбор... Хубаво е да се дискутират неща, които са чути от конкретен човек, а не от медиите само. Какво значи от федерацията казаха-някакво име нещо? Това федерацията не е човек ;)

Постарах се заради теб да изнамеря записа от спортно шоу гонг... Пусни си го от 33.00 до 34.00 мин. Специално за теб Борислав Кьосев като говорител на БФБ каза следното:

http://gong.bg/get_audio.php?audio_id=20567

Не съм казал, че не ти вяpвам, но "федерацията казаха" ми прозвуча странно. ;) Но кой точно е говорил с Пламен отново не разбрах. :roll: Благодаря за линка!
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 17 юни 2012 19:03

fireblood написа:Много голямо интервю на Пламен!

П.С: Сега дават Радостин Стойчев по НоваТВ.

Благодаря, че ми каза ;) От това интервю на Стойчев станаха ясни още няколко неща:
1. Б. Борисов е поканил определени волейболисти и хора от щаба, като сред тях не е Владо Николов. Никой не казва, защо капитанът не е до треньора и най-добрите ни състезатели
2. Матей категорично отпада от състава, въпреки че Свилен Нейков нещо обяснява за опити за връщането му
3. Цирковете ще продължават

ПП: изпуснах началото на интервюто и ще е хубаво някой да даде линк за да го изгледаме отначало
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
AceVentura
Контакти:

Мнениеот AceVentura » 17 юни 2012 20:58

parvanoff написа:
ros написа:От федерацията казаха, че е говорено и с тримата и е постигната принципна договорка за дискутиране на имената им като кандидати за треньор. Още същата вечер по Гонг казаха, че според техни източници това не е така, и че имат информация че един или повече от споменатите имена не са давали такова съгласие. Едното явно е Пламен

Кой казал-какво казал... Някои :lol: пък нали казаха, че е невъзможно Пламен да е треньор, тъй като федерацията приела решение националният треньор да води само национален отбор... Хубаво е да се дискутират неща, които са чути от конкретен човек, а не от медиите само. Какво значи от федерацията казаха-някакво име нещо? Това федерацията не е човек ;)

Вчера като гледах мача и Найденов взе прекъсване в 3тия гейм при 6-2 за тях мисля, не им каза абсолютно нищо, единствените му думи на края на 30те сек, бяха - Айде, айде, айде.

Klaatu
Контакти:

Мнениеот Klaatu » 17 юни 2012 22:52

Нови изцепки от федерацията:
Пускането на името на Мартин Стоев, като евентуален наследник на Радостин Стойчев, е било да се видят обществените настроения и реакцията на основните играчи от националния отбор

http://bgvolleyball.com/new.php?id=10458

Все пак да кажем, че това е неофициална информация.

RUSE
Контакти:

Камило Плачи ще е новият треньор

Мнениеот RUSE » 17 юни 2012 23:02

Найден Найденов и Георги Петров остават асистенти. Матей Казийски пред завръщане в тима

Камило Плачи ще бъде обявен за селекционер на мъжкия ни национален отбор утре, научи BGvolleyball.com. Хора от УС на федерацията са разговаряли с италианеца, който в момента е в родината си, и той е уверил, че здравословно всичко с него е наред.

Преди десетина дни Плачи е получил подуване на крака заради, което се наложи да изкара няколко дни в Института за бърза медицинска помощ Пирогов. Възстановяването върви по план и до няколко дни той ще е напълно готов да си изпълнява задълженията. Това е уверил той ръководството на волейболната ни централа.

Помощници на италианеца ще са Найден Найденов и Георги Петров, който в момента водят Лъвовете на турнира от Световната лига в Аржентина. Вероятно те ще бъдат сами и в следващия турнир от надпреварата в Португалия.

Пускането на името на Мартин Стоев, като евентуален наследник на Радостин Стойчев, е било да се видят обществените настроения и реакцията на основните играчи от националния отбор.

Очаква се назначаването на Камило Плачи да окаже положително въздействие и върху отказалия се от тима Матей Казийски, който да се завърне в отбора за мачовете от финалите на Световната лига и олимпийския турнир в Лондон.

http://bgvolleyball.com/new.php?id=10458

macko_razbivach
Контакти:

Re: Камило Плачи ще е новият треньор

Мнениеот macko_razbivach » 17 юни 2012 23:21

След като Гибона се отказа, Плачи е най-добрият вариант за националите ни.
Как да си сменя username-а, че съм малко голям вече за този? :)

Потребителски аватар
Себастиан Фетел
Контакти:

Мнениеот Себастиан Фетел » 17 юни 2012 23:25

Дано Матей се завърне за България .
[wrapimg=center]https://c1.staticflickr.com/8/7511/16011066645_a2a38581e2_b.jpg[/wrapimg]

Неутрален
Контакти:

Мнениеот Неутрален » 17 юни 2012 23:47

До тук всичко е добре, остана само онзи комуноид , другаря лазарОФФ да се омете заедно с УС и нещата ще си дойдат по местата. Време е за промени в спорта, не само волейбола. Всички отрепки които командват по 15-20 години във федерациите да бъдат незабавно отстранени и да се направят финансови проверки във всички федерации, от футбола до дартс и волейбол.

Потребителски аватар
S1914
Контакти:

Мнениеот S1914 » 18 юни 2012 00:00

Плачи е единсвения и незаменим вариант за отбора с оглед на наближаващите финали на световната лига и олимпиадата (в отсъствието на Стойчев). От четири години е помощник треньор и само при него би се върнал Казийски, което в момента най-важното за волейбола ни. Промените в БФВ може да почакат след приключването на тези два турнира.

Върни се в “Волейбол”