СЛ: Португалия - България - 1:3 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

sandi74

Re: СЛ: Португалия - България - 1:3 FT

Мнениеот sandi74 » 17 юни 2012 14:19

ros или нищо не разбираш от този спорт или си кон с капаци.Посочи ми само един успех на Стойчев начело на националният отбор.Моля те изсмучи го от някъде :) .Провали има колкото щеш и всички ги знаем-европейско първенство,световна лига,олимпийска квалификация.Не се изказвай неподготвен.Стойчев е абсолютен провал като национален треньор-факт неоспорим и най-хубавото е,че си тръгна.

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 17 юни 2012 14:34

sandi74 написа:ros или нищо не разбираш от този спорт или си кон с капаци.Посочи ми само един успех на Стойчев начело на националният отбор.Моля те изсмучи го от някъде :) .Провали има колкото щеш и всички ги знаем-европейско първенство,световна лига,олимпийска квалификация.Не се изказвай неподготвен.Стойчев е абсолютен провал като национален треньор-факт неоспорим и най-хубавото е,че си тръгна.

Тук въпросът не е Радостин или не - тук въпросът е този президент или не. След като не ставаше, защо върнаха Радо за втората квалификация, КОЯТО ТОЙ СПЕЧЕЛИ!!! След като го изгониха, защо казаха, че Пранди ще е треньор, а сега не е той? След като казаха, че са прибързали с решението си ИЗВИНИХА ЛИ СЕ ЗА ГЛУПОСТИТЕ, КОИТО НАГОВОРИХА ПРЕДИ ФИНАЛА НА ПЪРВАТА КВАЛИФИКАЦИЯ? След като знаеха, че Радо ще напусне след втората квалификация имаха ли готово решение за нов треньор и работиха ли по въпроса да убедят най-добрите ни играчи, че все пак е добре да останат!!!
Аз може нищо да не разбирам от волейбол, може да съм кон с капаци, може и да не съм - все тая. Аз обаче виждам що за хора са на чело на волейбола и кой разпали тази война. Имената са две - ДАНЧО ЛАЗАРОВ И ЛЮБО ГАНЕВ. Ето заради това, че са виновници за положението в момента те трябва да се махнат
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

sandi74

Мнениеот sandi74 » 17 юни 2012 15:03

А защо Стойчев не тръгна да прави преврати и да поставя условия преди да го изгонят?Задавал ли си си този въпрос?Нима не е нормално след като не можеш да вършиш добре работата за която си назначен да ти покажат вратата?Или щеше да е по-добре да оставят Радо отново да провали отбора?

vasko1
Контакти:

Мнениеот vasko1 » 17 юни 2012 15:10

Данчо Лазарофф беше гост на нова и там имаше интервю със Соколов, ако не се лъжа, и той каза, че стои 100% зад Радо и Казийски, но не мисли засега да се отказва + това че има напрежение в отбора, което стана ясно, че има и други, които неискат тази федерация.

Klaatu
Контакти:

Мнениеот Klaatu » 17 юни 2012 15:24

sandi74 написа:А защо Стойчев не тръгна да прави преврати и да поставя условия преди да го изгонят?Задавал ли си си този въпрос?Нима не е нормално след като не можеш да вършиш добре работата за която си назначен да ти покажат вратата?Или щеше да е по-добре да оставят Радо отново да провали отбора?

Условия Стойчев е поставил още при назначаването си. Вероятно по този начин се е надявал да промени нещо отвътре.

Но така или иначе въпросът за момента е иррелевантен. По-важното е, че трябва да се смени управлението на федерацията, а кой го поискал и кога го поискал остава на втори план.

apocalexxnow
Контакти:

Мнениеот apocalexxnow » 17 юни 2012 16:38

Няма смисъл да си губите времето и да отговаряте на санди74. Той/тя не ви чете отговорите, а само дебне да се започне нова страница в някоя тема или да се отвори нова такава, за да се почне със същите провокации. Половината от постовете й/му са копи-пейстнати от предишни такива. Ако пък бяхме паднали и то с лоша игра, щеше да говори как Стойчев е виновен, че е прецакал тренировката на момчетата. Просто с глупави/платени хора няма смисъл да се опитваш да спориш.

Върни се в “Волейбол”