ОФИЦИАЛНО : Марек ще играе в Шампионска лига !!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

stg333
Контакти:

Re: ОФИЦИАЛНО : Марек ще играе в Шампионска лига !!!

Мнениеот stg333 » 21 май 2012 16:53

MAREK_DUPNICA написа:
Kolovatigb1987 написа:успех , дано да не домакинствате в онзи физкултурен салон че ще се изложим пред чужденците :)

Всички зали в България са грозни и стари . Ще играеме в една от малкото по-нови зали . В Благоевград ще сме домакини :)

айде бе нашата не е нито грозна нито стара. така че не обобщавай

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Мнениеот MoNteSo » 21 май 2012 17:03

stg333 написа:
MAREK_DUPNICA написа:
Kolovatigb1987 написа:успех , дано да не домакинствате в онзи физкултурен салон че ще се изложим пред чужденците :)

Всички зали в България са грозни и стари . Ще играеме в една от малкото по-нови зали . В Благоевград ще сме домакини :)

айде бе нашата не е нито грозна нито стара. така че не обобщавай

И залата в Перник е прилична. Имаме си две високи трибуни, за разлика от новата в Благоевград. Не успявам да осмисля как залата там ще получи лиценз за ШЛ, но е факт, че ако не играете в Дупница ще сте 500-600 човека макс.

Потребителски аватар
Пловдивчанинът
Контакти:

Мнениеот Пловдивчанинът » 21 май 2012 17:27

Kolovatigb1987 написа:
Пловдивчанинът написа:
Kolovatigb1987 написа:важното е ,че квк габрово ще спечели челънжд къп :mrgreen:

Какво се гаврите имат пари играят в евротурнирите, ако не бяха те миналите 2 години щяхме за смях да станем от 4 квоти само 1 отбор да играе. Освен това и коефицента вдигат като участват и ако успеят да бият.

защо да се гавря , аз съм от там и не изпускам домакински мач , нещо не ме разбра :)

Не съм те разбрал пък и не видях, че си от Габрово :lol: сори.

CHE
Контакти:

Мнениеот CHE » 22 май 2012 02:40

хубаво е че цев ни уважават и ни дават за 5 път уаилд кард но аз мисля че федерацията трябва да задължи и въведе наказания ако отбор класирал се за европа откаже да играе там последните 2 сезона от 4 квоти използваме 2 и така се топи коефицента на страната и после се молим цев като просяци за уаилд карт станахме за срам на цяла европа а сме една от водещите сили в този спорт в света.Иначе дано вземете някоя победа както и другите отбори и да прославяме родината стига само сме се излагали :twisted:

Потребителски аватар
football_fb
Контакти:

Мнениеот football_fb » 22 май 2012 08:30

Успех Шампиони!
За всички, които обичат футбола: http://on.fb.me/T5nKCm - най-голямата група фенове на великата игра!

Върни се в “Волейбол”