Олимпийската квалификация в София (официална тема)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Re: Олимпийската квалификация в София (официална тема)

Мнениеот TodorT » 15 май 2012 19:11

THE G.A.M.E написа:На Французите от година на година им пада нивото ...
Да, кофти съперник са, но към момента не са нищо повече от Испания и една Словакия примерно. ;)

За наше голямо щастие - нямат сервиса на немците ... :lol:

В никакъв случай не трябва да ги подценяваме! Още повече, че може да сме без Жеков и Казийски са тези квалификации! :o

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 15 май 2012 19:27

TodorT написа:В никакъв случай не трябва да ги подценяваме! Още повече, че може да сме без Жеков и Казийски са тези квалификации! :o

Е, това ще промени много нещата ...
Колкото и лабилен да е психичиески Жеката на моменти, просто няма адекватна алтернатива в сериозните мачове.
Адаша Братоев е добра опция, но именно, като резерва.

А за Матей ... Просто неискам да си помислям, че може да ни се наложи да се оправяме без него ...
Въпреки, че има някакви алтернативи - Вальо Братоев и Пенчев ( този не е дорасъл още ) ... Но те са много далеч като класа от Казийски.

Междудругото аз се сещам, че в един момент преди години, още беше Марто Стоев ... Та имахме за една надпревара проблем с посрещачите и като такъв пробваха .... Бобо Йорданов ! ... :)
И тогава просто се справи блестящо, както на посрещане, така и в атака !
С левачката просто мажеше от място ... :lol:
Та незнам ... Според мен, защо не - отново ? :roll:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 15 май 2012 19:59

По съм съгласен Цецо Соколов посрещач, а Бобо диагонал! Просто с тази лява ръка може да върти топката както иска! А ръста и мощната атака на Цецо са страхотни за атака през зона 4! Но при него проблем е посрещането .....

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 16 май 2012 15:41

TodorT написа:По съм съгласен Цецо Соколов посрещач, а Бобо диагонал! Просто с тази лява ръка може да върти топката както иска! А ръста и мощната атака на Цецо са страхотни за атака през зона 4! Но при него проблем е посрещането .....

Някой гледал ли е скоро Боян. Понеже аз не съм. Изобщо някой знае ли в какво състояние е? Също и Милушев.
Никой от вас не споменава нищо за Учиков. 821 точки, средно по 23.5 на мач за сезон 2011/2012 и близ 50% ефективност в атака. Дори и за серия А2 това си е сериозно постижение.

П.С. Сега погледнах и на Боян статистиката, никак не е лоша. Явно и той е в добра форма.
По принцип никога не сме имали проблеми с диагоналите. Там имаме много алтернативи. Не и в посрещането обаче.
Последна промяна от mistreated на 16 май 2012 15:50, променено общо 2 пъти.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 16 май 2012 15:47

mistreated написа:
TodorT написа:По съм съгласен Цецо Соколов посрещач, а Бобо диагонал! Просто с тази лява ръка може да върти топката както иска! А ръста и мощната атака на Цецо са страхотни за атака през зона 4! Но при него проблем е посрещането .....

Някой гледал ли е скоро Боян. Понеже аз не съм. Изобщо някой знае ли в какво състояние е? Също и Милушев.
Никой от вас не споменава нищо за Учиков. 821 точки, средно по 23.5 на мач за сезон 2011/2012 и близ 50% ефективност в атака. Дори и е в серия А2 това си е сериозно постижение.

НЕ съм сигурен, но май Бобо и Дани тренират с Б отбора :roll: Със сигурност Радо ги е гледал, но засега не ги е извикал в първия състав.... ще видим дали скоро това няма да се промени! :)

Върни се в “Волейбол”