Трябва ли Радостин Стойчев да бъде уволнен ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Уволняват Радостин Стойчев
Направо слагат Владо Николов за старши и Данчо Лазаров за помощник. Така ще си решат всички проблеми.
Re: Уволняват Радостин Стойчев
damyanvb написа:Направо слагат Владо Николов за старши и Данчо Лазаров за помощник. Така ще си решат всички проблеми.

[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Re: Трябва ли Радо да си ходи ?
Уважавам Стойчев за всичките му успехи в Тренто, но като национален селекционер не му се получава, мисля че е видно ... Според мен трябваше да се махне още след безумното решение да се нахендрим на Русия на Европейското първенство (впрочем тогава бихме точно Германия в един мач, в който трябваше да загубим, каква ирония) , тогава мнозина ревяха за чест и морал и не знам си какво, а ние както винаги се прибрахме рано-рано. Днес, вкъщи, пред 12 000 души, нашите се предадоха без бой след 3-тия гейм
Обикновено треньорът го отнася след поредица от провали, винаги е било така. Не знам доколко обаче е адекватно това да се прави непоредствено преди финалите на Световната лига.

Аз поне не виждам смисъл да се маха Стойчев.От наблюденията които имам мога да кажа, че определено я разбира играта и то в детайли.Проблемът винаги е един и същ - слаба психика на отбора и липса на манталитет.Това е!Не може при 18:14 да допскаш 6,7 поредни точки и да ти вземат гейма под носа.Тоя немец Гройце ли е, Гроце ли е, не го знам направо ни попиля на сервиз.Ако го бяхме затворили този трети гейм сега нямаше да я има и тази тема..
- Искам си Акаунта
turbogena написа:Искам си Акаунта написа:TodorT написа:Е как кой ?! ЩЕ върнат Пранди, защото познава момчетата....а това, че те не го искаха е друг въпрос...
Ами все си мисля , че работата на "момчетата" е да изпълняват каквото им каже треньора . Дори и да не го харесват . Стойчев го видяхме - " забравете какво говорихме , и без това не се получава ... играйте както можете" . Блестящо напътствие
Той и Мартин Стоев беше уникален капацитет.
Ааааа , не така . Само Пената може да конкурира Марто Стоев като интелектуални възможности

- radorezila
TodorT написа:Ех, как не видях едно положително мнение за треньора след победите с по 3-0.... всички хвалеха САМО играчите! Днес след загубата никой нищо не казва за играчите, а всички коментират само и единствено.... РадоБЪЛГАРИЯ !
Кво да го хваля срещу слаби отбори. Все едно националния по футбол като бие Малта и Андора да ги хвалим ли

Айде гледай напред, стига лиза задника на Радо, подкрепяй играчите, закво мислиш пискам толкоз, щото и мене ме боли като падаме. Нека подкрепим бъдещия ни треньор и отново да мачкаме

- Искам си Акаунта
TodorT написа:Е какво да им каже, когато всичко, което бе заложено като тактика не се получаваше?! Водят ни с 8 точки в решителната 4-та част .... ми забравяш всичко, даваш всичко от себе си и финален щурм.... по-зле не можеше да бъде
Ами ако това е единственото което може да им каже ... значи не е за този пост . Не мисля , че избра точния момент да признае пред играчите тактическото си безсилие .
- MainEventer
- Контакти:
Бъдещият треньор дори не може да си извика играчите, които иска за Световната Лига, защото вече списъкът е даден.
Сърбите са европейски шампиони, ти ги наричаш слабаци.... спирам да ти отговарям! Беше ми достатъчно да разбера колко си компетентен на тема волейбол!
[offtopic]И само не ме оборвай с твърдението, че за сърбите в София не е играл титулярният им диагонал- Милкович!
Ноу комент!
[/offtopic]
[offtopic]И само не ме оборвай с твърдението, че за сърбите в София не е играл титулярният им диагонал- Милкович!
Ноу комент!

- jembajemba
- Контакти:
RedeviL написа:Аз поне не виждам смисъл да се маха Стойчев.От наблюденията които имам мога да кажа, че определено я разбира играта и то в детайли.Проблемът винаги е един и същ - слаба психика на отбора и липса на манталитет.Това е!Не може при 18:14 да допскаш 6,7 поредни точки и да ти вземат гейма под носа.Тоя немец Гройце ли е, Гроце ли е, не го знам направо ни попиля на сервиз.Ако го бяхме затворили този трети гейм сега нямаше да я има и тази тема..
Основната грешка за това че падаш след като водиш 18:14 според мен е на треньора. Те по - младите от наще ги беше страх и като биеха сервиз гледаха уплашено към треньора да не им се скара. Отделен въпрос е че както каза някой по - нагоре, сега май не е най - точният момент за смяна на треньора.