Испания - България - 0:3 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Испания - България - 0:3 FT

Мнениеот THE G.A.M.E » 12 май 2012 10:37

Много хубава - атрактивна победа ! :)
Момчетата се позабавляваха добре ... Жалко само, че беше на гърба на симпатичният тим на испанците, ама такъв им бил късмета на иберийците ... :lol:

Всички играха чудесно и за комфорта на публиката.
Абсолютно всички, които взеха участие в мача заслужават поздравления за шоуто, което ни представиха !

Иначе малко съм притеснен за тази вечер ...
Ние- българите имаме няколко кофти поговорки, и една от тях е тази: "Много хубаво, не е на хубаво".
Сещам се и за едни финали на "Световната лига" в Мадрид ( ако не се лъжа ... :roll: ) ... Когато в предварителната група омешахме лошо де що който се изправи срещу нас ( включително Бразилия и Русия си го отнесоха пердаха ) ... Но после се провалихме ... Май срещу Франция, ако нещо не ми изневерява паметта. :?

Както и да е. Това са минали неща ...
Важното е нашите да покажат, че най-после са надмогнали негативните психически спънки, защото таланта, качеството и силата си я имат !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Messinho
Контакти:

Re: Испания - България - 0:3 FT

Мнениеот Messinho » 12 май 2012 10:59

Страхотна игра на момчетата. Спокойно можехме да ги треснем и с втората шестица, сигурен съм! Дано така силно играем и днес срещу Германия на полуфинала! Аз мисля, че няма да ни е толкова лесно, но ще ги треснем с 3:0. Късмет момчета!
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3

ЦСКА ДО ГРОБ!!!
Изображение

kanar4o
Контакти:

Re: Билети за България - Испания ?!?!?

Мнениеот kanar4o » 12 май 2012 12:53

Пловдивчанинът написа:
kanar4o написа:Много бързо ми трябва отговор от къде мога да закупя билети за България - Испания в Пловдив?
Освободи ми се време и мога да отида на мача ! Но искам билета да е закупен от Пловдив ?
В ОМВ ли се продаваха за цяла България билетите или къде другате беше? Office 1 Superstore ?
За Евентим знам ,но билета ми е за след 7 часа и няма как просто да го взема от Евентим ?!?
Моля ,помогнете ,имам половин час и излизам. Очаквам бърз отговор.

Колега освен евентим няма от къде другаде да го вземеш. Аз си ги бях взел като бях в София. Но ако отидеш в София може да си ги купиш от Арената със сигурност има поне още 4000 свободни места. Последно четох, че 6000 са купените до момента.

Взех си билети от ОМВ ,без проблем.
Благодаря на всички отзовали се. :)
Изображение

Изображение

Върни се в “Волейбол”