България 3:0 Сърбия
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Пловдивчанинът
- Контакти:
Re: България 3:0 Сърбия
Айде пак се почна спрете се малко бе кой бил по-добър и така нататък. Важното е да бием и да спечелим квота, а Пенчев има да се доказва още много, но ще видиш, че ще стане един от лидерите на националния отбор.
- mistreated
- Контакти:
Пловдивчанинът написа:Айде пак се почна спрете се малко бе кой бил по-добър и така нататък. Важното е да бием и да спечелим квота, а Пенчев има да се доказва още много, но ще видиш, че ще стане един от лидерите на националния отбор.
Нямам нищо против. Отдавна търсим "новия Казийски", но не го намираме. Просто досега Пенчев с нищо не показва защо е в този отбор.
Атака няма, блок няма, сервис - ако влезе. Прехваленото му посрещане - вчера от 10 посрещнати топки има 30% позитивно и 10% перфектно. Тоест само 1 от десетте топки е сложил на главата на Г. Братоев. Е това ли ни е новата надежда?
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
mistreated написа:Пловдивчанинът написа:Айде пак се почна спрете се малко бе кой бил по-добър и така нататък. Важното е да бием и да спечелим квота, а Пенчев има да се доказва още много, но ще видиш, че ще стане един от лидерите на националния отбор.
Нямам нищо против. Отдавна търсим "новия Казийски", но не го намираме. Просто досега Пенчев с нищо не показва защо е в този отбор.
Атака няма, блок няма, сервис - ако влезе. Прехваленото му посрещане - вчера от 10 посрещнати топки има 30% позитивно и 10% перфектно. Тоест само 1 от десетте топки е сложил на главата на Г. Братоев. Е това ли ни е новата надежда?
Присъединявам се към мнението с 2 ръце точно в залата вчера се чудехме с приятели защо налагат Пенчев като не показва нищо.

- Пловдивчанинът
- Контакти:
Добре кой да налагат ако ми кажете волейболист 92-ри набор (толкова е Пенчев), които да играе в най-силното първенство в света италианското за един от силните тимове Копра, макар и като резерва все пак е и млад. Ако ми кажете кои вместо Пенчев заслужава да е в националния може и да се съглася аз ви питам кой да налага. И второ Тошко Алексиев нали бил много слаб вчера пак беше един от най-добрите заедно с Братоев и другия Тошко Тодоров.
- mistreated
- Контакти:
Пловдивчанинът написа:Добре кой да налагат ако ми кажете волейболист 92-ри набор (толкова е Пенчев), които да играе в най-силното първенство в света италианското за един от силните тимове Копра, макар и като резерва все пак е и млад. Ако ми кажете кои вместо Пенчев заслужава да е в националния може и да се съглася аз ви питам кой да налага. И второ Тошко Алексиев нали бил много слаб вчера пак беше един от най-добрите заедно с Братоев и другия Тошко Тодоров.
Казах вече, по-добре Вальо Братоев. Той поне сервис и атака има.
- Пловдивчанинът
- Контакти:
mistreated написа:Пловдивчанинът написа:Добре кой да налагат ако ми кажете волейболист 92-ри набор (толкова е Пенчев), които да играе в най-силното първенство в света италианското за един от силните тимове Копра, макар и като резерва все пак е и млад. Ако ми кажете кои вместо Пенчев заслужава да е в националния може и да се съглася аз ви питам кой да налага. И второ Тошко Алексиев нали бил много слаб вчера пак беше един от най-добрите заедно с Братоев и другия Тошко Тодоров.
А Вальо Братоев през миналия сезон игра ли много, за да е в основния състав. Той до ноември нямаше представа къде ще играе, след като се махна от Вибо Валентия и после отиде в А2. Не казвам, че е лош играч даже ми е адаш

- mistreated
- Контакти:
Пловдивчанинът написа:mistreated написа:Пловдивчанинът написа:Добре кой да налагат ако ми кажете волейболист 92-ри набор (толкова е Пенчев), които да играе в най-силното първенство в света италианското за един от силните тимове Копра, макар и като резерва все пак е и млад. Ако ми кажете кои вместо Пенчев заслужава да е в националния може и да се съглася аз ви питам кой да налага. И второ Тошко Алексиев нали бил много слаб вчера пак беше един от най-добрите заедно с Братоев и другия Тошко Тодоров.
А Вальо Братоев през миналия сезон игра ли много, за да е в основния състав. Той до ноември нямаше представа къде ще играе, след като се махна от Вибо Валентия и после отиде в А2. Не казвам, че е лош играч даже ми е адаш, но според мен Радо е преценил, че Ники ще по-добър избор от Вальо, а освен това той ги е гледал в Италия и двамата и е избрал Ники. Поне според мен това е основната причина Ники да е в основния състав за сметка на Вальо.
Не си прав за Вальо. Има много повече изиграни срещи от Пенчев, макар и в А2. Пенчев няма изигран гейм бе човек, какво му е наблюдавал Радо?
П.С. Тъкмо му гледам статистиката на Никито - 5 точки за цял сезон срещу 253 за Братоев.