Аз съм доволен, че победихме, но ми се стори, че отбора е малко колеблив, което е нормално за първи мач, а и при отсъствието на Жеков имаше доста неудобни топки в началото на мача - най-вече пуснати по-назад и някой по-ниски. Към края на мача вече не си личеше толкова, явно се понапаснаха.
Що се отнася до варненските фенове, които явно страдат, че волейбола вече не е при тях, хайде да си имаме уважението. Ясно е че залата, по чисто икономически причини, трябваше да бъде построена в София - не знам дали следите колко мероприятия се провежат вътре. А щом имаме такава зала е логично най-добрият ни национален отбор да играе там.
Освен това аз съм пътувал до Варна за мачове, елате и вие дотук - не е страшно.
Днес, срещу сърбите, атмосферата ще е коренно различна. А и имам чувството, че Теди Джорджо не ни трябва тук. Публиката в София си е свикнала да си вика и сама, без някой да я надъхва. А този рефрен с пеенето само за победа... Нямам думи...
България - Словения - 3:0 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- MainEventer
- Контакти:
Re: България - Словения - 3:0 FT
Трябва моментално да разкарат Теди Джорджо! За нищо не става, без него ще е милион пъти по-добре!
- venci_1913
- Контакти:
Според мен също трябва да го махнат !
За първи път тръгваме с такава победа
За първи път тръгваме с такава победа

Славия София
Не знам дали защото залата е много голяма,но това което предаваха от телевизията изглеждаше полупразна и без никаква атмосфера,ами погледнете поляците каква подкрепа правят на техния национал,независимо с кого играят винаги залите им са пълни и правят страхотно шоу.Също и самото предаване което излъчваха не беше на ниво,много високо вдигнати камери,без добри повторения ,то май даже нямаше, нивото беше все едно сме 70-80те години.Като гледам други телевизии как предават волейболни мачове нашето прилича на от пещерната ера.
Re: Софиянци посрамиха България
TheClub написа:Аман от псевдофенове като автора на темата !! Залата ще се напълни идните дни ! Когато направите във Варна такава зала искайте домакинствата !! А и всичко е бизнес, като няма пари там - по малко капацитет => къде сте тръгнали ?!
Първо в София залата не я посторихте "вие", а държавата от парите на данъкоплатците от цялата страна, наглеци такива.. Второ във Варна бизнес има и то голям- нормално, турситчиески град, втория по големина и т.н. Просто никой не иска да инвестира в спорт, както е и в София. И, ако правителството не реши да строи в София, зала също нямаше да има...
И накрая, във Варна залата винаги бещше пълна, факт. Но в подобен мач едва ли щеше да има 12 000 човека. Обективно погледнато проблема не е, че мачовете са в София, а че ще са САМО ТАМ и, че Бойко нехае за Варна и двореца може да се събори, вместо да се инвестират 2-3 милиона и да светне. Бургас и Пловдив са му приоритети, ако ще и за Грудово ще даде пари, но не и за Ваерна, Не знам защо толкова много мрази града, но все тази и ние не го харесваме.
Последна промяна от MORSKI на 10 май 2012 17:39, променено общо 1 път.
venci_1913 написа:Нормално е в столицата да играе отбора все пак всичко е тука.
Ей това е жалкото... Да парвим България София, останалата територия да я дадем на съседите и да се приключва