България - Словения - 3:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

vasko1
Контакти:

Re: Софиянци посрамиха България

Мнениеот vasko1 » 08 май 2012 22:43

Според Сашо Йовков бяха 8000, което не е лошо. Които искал е отишъл, а които не значи не е искал и си е останал у тях. Не виждам какво общо има с града - домакин на събитието.
Автора на темата тук показва селският си манталитет и желание да се заяжда, но не е единствен, едва ли му е толкова зор да ходи на мача вместо да се поакже колко струва във форума.

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Re: България - Словения - 3:0 FT

Мнениеот TodorT » 08 май 2012 22:44

Честита победа, БЪЛГАРИ! Заслужена победа за националите ни... играхме достатъчно добре, за да победим комфортно с 3-0 :) Днес бих отличил посрещането на отбора и Георги Братоев! Не си спомням кога за последно сме посрещали толкова добре :) Георги Братоев пък използва шанса си и се справи перфектно! В началото малко се разминаваше с Тошко Алексиев и с Матей, но след десетата точка всичко бе на шест в играта му :) Страхотни атаки през центъра! Не си спомням от кога на сме играли толкова силно през центъра, откога атаката ни не е била толкова разнообразна! И понеже не може да има двойно щастие.... днес дадохме поредна жертва :evil: Ники Николов смаза с атака и блокада словенците и после се контузи много нелепо :oops: Изкълчи си глезена, напусна куцайки.... дано не е нещо сериозно. Съмнявам се, че ще може да играе утре, но вярвам, че лекарите ще го вдигнат възможно най-бързо! Та за момента в "лазарета" за Пенчев, Жеков, Николов, а Тодоров е с контузия в ръката :( Радо Стойчев след мача каза, че Владо е добре, не е контузен и всичко с него е наред! Това е добре... :) Радо Стойчев на въпрос страхува ли се от сърбите, че са европейски шампиони: "От нищо не ме страх!" Дано думите му вдъхнат увереност на момчетата! :)

Потребителски аватар
BS1913
Контакти:

Мнениеот BS1913 » 08 май 2012 22:49

mironi88 написа:Аз не виждам какво лошо има в това 7000 човека да са разположени удобно в една модерна зала като "Арена Армеец", отколкото натъпкани като овце в миришещата на комунизъм Конгресна във Варна. При все, че тепърва в следващите мачове тази публика съм сигурен ще се увеличи почти двойно!

"Лъхащата" на комунизъм "Конгресна" 15 години чака някой в държавата да отпусне 2 милиона за да си върне блясъка.
В тази същата зала преди години се преместиха да играят националите ни,защото в София залата беше студена и ходеха по 500 човека.
Вратарят на "Тича" през 1919 д-р Кирчо Ангелов в първия мач със "Славия" във Варна поискал стол, седнал пред вратата си, запалил лула и невъзмутимо зачел вестник! Тичанци победили с 3:0.

Потребителски аватар
CSKA ME
Контакти:

Мнениеот CSKA ME » 08 май 2012 22:53

Aз мога да ви кажа, че половината от хората вътре не сме дори от София ... Ако толкова ще се ядете на кореняци и провинционалисти, било то работещи или учащи.
''Глупакът има голямо предимство пред образования човек, той винаги е доволен от себе си'': Наполеон Бонапарт

''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 08 май 2012 23:00

Добре де какъв е проблемът кой от къде е ?! Преди всичко сме БЪЛГАРИ и подкрепяме БЪЛАРСКИЯ НАЦИОНАЛЕН ОТБОР !!! Да, жалко е, че не напълнихме залата, но .... утре в по-важния мач дано се реваншираме и едно мощно БЪЛГАРИ ЮНАЦИ да оглася залата 8-)

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 08 май 2012 23:07

Аз съм далеч от мнението, че днес сме играли добре, камо ли пък Братоев. Много грешки в подаванията, особено в първия гейм. Тошо пак разочарова в атака, добре че поне горе долу се справи с посрещането. На сервис пък само Казийски беше добре.
Единствено добро впечатление ми направи правилното подреждане при защита и многото извадени топки. За това до голяма степен е виновно и завръщането на Теди.
Колкото и да го плюем, Андрей си остава най-добрият ни разпределител и без него сме загубени срещу по-добри съперници.
В крайна сметка днес играхме срещу най-слабия отбор в групата и тези мъки не мога да ги приема.
Дано утре се представим доста по-добре. Има сериозни предпоставки за това, защото по принцип сме неудобен съперник на плавите.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 08 май 2012 23:08

Че атмосферата не беше добра, не беше. Но и във Варна не беше кой знае какво.
Честита победа!

Левскар_90

Мнениеот Левскар_90 » 08 май 2012 23:15

Срам и позор ! И тоя Йовко даже почна да лъже първо 7 000 после станаха 8-9000, а то в залата едва имаше 5-6000 чавета :lol: .

Във Варна 2 седмици преди мача се изкупуваха билетите, ако имаше зала за 15 000 без проблем щеше да се напълни.

Но Бойчо трябва всичко да закара в софия.

Някой беше казал на залата в Варна комунистическа :lol: Точно такава е тая армееца, която отвънка прилича на сламена колиба :lol: Във Варна отвънка като архитектура е 100 пъти по красива, пък нека е комунистическа 8-)

Левскар_90

Мнениеот Левскар_90 » 08 май 2012 23:17

LaRgO написа:Че атмосферата не беше добра, не беше. Но и във Варна не беше кой знае какво.
Честита победа!

Във Варна немога да чуя, до мене кво ми говорят, нашата публика е научена :) ВъВ Варна залата е врящ котел, а в софия видях полузаспали зрители :lol:

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 08 май 2012 23:20

mistreated написа:Аз съм далеч от мнението, че днес сме играли добре, камо ли пък Братоев. Много грешки в подаванията, особено в първия гейм. Тошо пак разочарова в атака, добре че поне горе долу се справи с посрещането. На сервис пък само Казийски беше добре.
Единствено добро впечатление ми направи правилното подреждане при защита и многото извадени топки. За това до голяма степен е виновно и завръщането на Теди.
Колкото и да го плюем, Андрей си остава най-добрият ни разпределител и без него сме загубени срещу по-добри съперници.
В крайна сметка днес играхме срещу най-слабия отбор в групата и тези мъки не мога да ги приема.
Дано утре се представим доста по-добре. Има сериозни предпоставки за това, защото по принцип сме неудобен съперник на плавите.

За Братоев не мога да се съглася, като изключим първия гейм, игра на високо ниво. За играта съм съгласен, че не беше на висота, но като за първи мач смятам, че е нормално това представяне. Важна е победата. И не мисля Словения за най-слабия отбор в групата, но ще видим. Утре очаквам да победим.
Само Левски!

Върни се в “Волейбол”