Пирин разби ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
пирин
Контакти:

Пирин разби ЦСКА

Мнениеот пирин » 04 апр 2012 19:42

Лидерът в редовния сезон на Суперлигата Пирин Балканстрой (Разлог) тръгна убедително в полуфиналната серия срещу шампиона (ЦСКА) и спечели първата среща между двата тима с 3:0 гейма.

Възпитаниците на Мирослав Живков спечелиха отделните части с (25:20, 25:22, 25:20). Най-резултатен в срещата бе Ивайло Стефанов от „червените” с 18 точки, за Пирин над всички бе Благовест Катранджиев с 14. След успеха тимът от Разлог поведе в полуфиналната серия с 1:0. Вторият мач е в събота в София. При успех на ЦСКА ще се стигне до трети мач, който отново ще е в Разлог. http://www.agencia.bg/sport/7411-Pirin-razbi-CSKA Дано момчетата от Разлог станат шампиони , ще наблюдаваме с интерес мачовете им от ШЛ в зала "Скаптопара " в Благоевград .
Феновете на Пирин имаха уникалната възможност да наблюдават мачовете от Пиринската бундеслига благодарение на господата Галчев,Байкушев,Елезов и групировката Г15,с активното участие на Пирин СС и любезното съдействие на господин Емил Наков.

Потребителски аватар
paro24
Контакти:

Re: Пирин разби ЦСКА

Мнениеот paro24 » 04 апр 2012 20:10

Не знам дали Пирин ще имат право да играят в ШЛ освен ако не получат Уйлд карт, ЦСКА така участваха.
Доколкото знам България на клубно ниво е назад и шампиона не се класира по право в ШЛ.

Потребителски аватар
пирин
Контакти:

Мнениеот пирин » 04 апр 2012 20:14

paro24 написа:Не знам дали Пирин ще имат право да играят в ШЛ освен ако не получат Уйлд карт, ЦСКА така участваха.
Доколкото знам България на клубно ниво е назад и шампиона не се класира по право в ШЛ.

И тази година ще има уайлд карт за бг шампиона , затова лицензираха и залата в Б лагоевград , заради вероятността Пирин или Марек да станат шампиони .
Феновете на Пирин имаха уникалната възможност да наблюдават мачовете от Пиринската бундеслига благодарение на господата Галчев,Байкушев,Елезов и групировката Г15,с активното участие на Пирин СС и любезното съдействие на господин Емил Наков.

Потребителски аватар
mironi88
Контакти:

Мнениеот mironi88 » 04 апр 2012 20:43

ЦСКА и сега ако успеят да направят чудото и се класират за финал ще станат шампиони! Но, най-нормалното нещо след толкова многото несгоди в организацията на клуба е серията да приключи още вдругиден във "Васил Симов"! И все пак дълбок поклон за едни истинки "армейци"!
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Пловдивчанинът
Контакти:

Мнениеот Пловдивчанинът » 04 апр 2012 21:11

пирин написа:
paro24 написа:Не знам дали Пирин ще имат право да играят в ШЛ освен ако не получат Уйлд карт, ЦСКА така участваха.

И тази година ще има уайлд карт за бг шампиона , затова лицензираха и залата в Б лагоевград , заради вероятността Пирин или Марек да станат шампиони .

Залата в Благоевград е много хубава, но няма как да получи лиценз за Шампионската лига. Ако Пирин или Марек станат шампиони ще се играят мачовете или в Арена Армеец или в Самоков. А иначе със сигурност шампионът на България отива в ШЛ с "уайлд кард" дори и това да не е ЦСКА пишеше го преди 2-3 седмици в сайтовете. Иначе имаме ако не се лъжа 4 квоти за Европа, ама винаги остават свободни и обикновено играе КВК Габрово поне в последните 2 години беше така, освен ЦСКА. Тая година отново ни се полагат 4 квоти 2 за ЦЕВ и 2 за Челъндж къп ама да видим дали поне сега ще ги запълнят. При жените е същата работа там обаче само Марица играе миналия сезон и този май пак ще е така.

Потребителски аватар
пирин
Контакти:

Мнениеот пирин » 04 апр 2012 21:19

Пловдивчанинът написа:
пирин написа:

Залата в Благоевград е много хубава, но няма как да получи лиценз за Шампионската лига. Ако Пирин или Марек станат шампиони ще се играят мачовете или в Арена Армеец или в Самоков. А иначе със сигурност шампионът на България отива в ШЛ с "уайлд кард" дори и това да не е ЦСКА пишеше го преди 2-3 седмици в сайтовете. Иначе имаме ако не се лъжа 4 квоти за Европа, ама винаги остават свободни и обикновено играе КВК Габрово поне в последните 2 години беше така, освен ЦСКА. Тая година отново ни се полагат 4 квоти 2 за ЦЕВ и 2 за Челъндж къп ама да видим дали поне сега ще ги запълнят. При жените е същата работа там обаче само Марица играе миналия сезон и този май пак ще е така.

http://www.agencia.bg/sport/7201-Kmetyt ... o-voleibol

Потребителски аватар
Пловдивчанинът
Контакти:

Мнениеот Пловдивчанинът » 04 апр 2012 21:38

Това наистина е интересно, но мен лично ме съмнява ЦЕВ да даде лиценз на залата поне този сезон.

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 04 апр 2012 22:27

Браво на "Орлетата"!
8-)
Левски завинаги в моето сърце![

Върни се в “Волейбол”