Несправедливостта е факт Марица с бронза, Левски със сребро

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

master-krasi
Контакти:

Re: Несправедливостта е факт Марица с бронза, Левски със сребро

Мнениеот master-krasi » 24 мар 2012 08:12

От мненията,които прочетох,оставам с впечатлението,че никой не е следил женското първенство по волейбол.Та ЛЕВСКИ завърши редовния сезон без загуба и беше безапалиционно на първо място.Отборът е най-ощетен от врътките на собствения си президент Данчо Лазаров,който пусна брутален и предателски гювеч на президента на ЦСКА/Георгиев/,защото чорбата оставаха без нищо тази година - имам предвид фиаското им и при мъжете......

Потребителски аватар
Пловдивчанинът
Контакти:

Мнениеот Пловдивчанинът » 24 мар 2012 10:05

master-krasi написа:От мненията,които прочетох,оставам с впечатлението,че никой не е следил женското първенство по волейбол.Та ЛЕВСКИ завърши редовния сезон без загуба и беше безапалиционно на първо място.Отборът е най-ощетен от врътките на собствения си президент Данчо Лазаров,който пусна брутален и предателски гювеч на президента на ЦСКА/Георгиев/,защото чорбата оставаха без нищо тази година - имам предвид фиаското им и при мъжете......

Марица - Левски 3-0 в София :o Явно много следиш първенството. Финалният турнир в София и Марица завършва на първото място след редовния сезон.

master-krasi
Контакти:

Мнениеот master-krasi » 24 мар 2012 11:13

Да ,следя го.Финалният турнир е нещо различно редовните кръгове.След края на редовния сезон Левски беше пръв без загуба.Ако не съм прав ми кажи кога Марица би Левски през редовния сезон?

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 24 мар 2012 11:16

Не споменавате абсурда,че няма и двубой за бронза между отпадналите на полуфиналите.По този начин е ощетен и Спартак Вн,който отпадна на полуфинала от Марица и по всички правила и волейболни практики в света трябваше да се срещне в двубой за бронза другия отпаднал полуфиналист- Левски :!:

master-krasi
Контакти:

Мнениеот master-krasi » 24 мар 2012 11:42

Съгласен съм.Но явно това първенство е частна собственост на Данчо Лазаров и Георги Георгиев и те правят с него каквото им скимне.......Но не са добри стопани.

Потребителски аватар
krum_kravov
Контакти:

Мнениеот krum_kravov » 24 мар 2012 11:44

HEATSEEKER написа:БФ по Волейбол влезе в историята на спорта с това абсурдно решение, което съм сигурен че такова нещо го няма никъде в историята на световния спорт.Как ще играеш финал и ще получиш бронзови медали, отпадаш на полуфинал взимаш сребърните.....Театър на абсурда.
Нека не забравяме, обаче кой е президент, и на кой отбор също е президент въпросната личност.

Пишеш глупости без да знаеш, че:

"Левски с нов президент
Инес Павлова / 16 март 2011 10:17Размер на шрифта: T- | T | T+

Валентин Филипов (с бялата риза) е новият президент на Левски © Gong.bg
Волейболен клуб Левски Волей има нов президент. Става дума за членът на Комисията по състезанията към БФВолейбол Валентин Филипов.

Бизнесменът е познат във волейболните среди като един от спонсорите в последните години на турнири, част от шампионата (Купа Филипови 2000), а също така и като човек, който неизменно бе с националния отбор на всички големи първенства.

„Целта ми да върнем позициите на Левски Волей в България”, коментира за Гонг след избирането му на Общото събрание на клуба Валентин Филипов.

В момента предстои пререгистрация и официална смяна на позициите в тима, като досегашният президент на Левски Волей Тихомир Лесев няма да остане.

Филипов влиза и с финанси в сините, като увери, че договорът на треньора на мъжкия тим Николай Желязков ще бъде продължен, същото засега се отнася и за наставниците на останалите гарнитури в тима.

Желанието на новия президент Валентин Филипов е Левски да бъде на върха, а също така шампион при мъжете, жените и в детско-юношеската школа.
"

И това е от 1 година, може ли да сте толкова некомпетентни, а да се правите на разбирачи? Даже предишният президент е друг, а не Лазаров.

Потребителски аватар
Пловдивчанинът
Контакти:

Мнениеот Пловдивчанинът » 24 мар 2012 12:26

master-krasi написа:Да ,следя го.Финалният турнир е нещо различно редовните кръгове.След края на редовния сезон Левски беше пръв без загуба.Ако не съм прав ми кажи кога Марица би Левски през редовния сезон?

Финалният турнир беше част от редовния сезон и определи крайното класиране в редовния сезон и за плейофите.

Sole написа:Не споменавате абсурда,че няма и двубой за бронза между отпадналите на полуфиналите.По този начин е ощетен и Спартак Вн,който отпадна на полуфинала от Марица и по всички правила и волейболни практики в света трябваше да се срещне в двубой за бронза другия отпаднал полуфиналист- Левски :!:

Абсолютно си прав и Спартак беше ощетен да не говорим, че момичета ви имаха голям шанс за бронза играха чудесно и срещу нас и срещу ЦСКА и срещу Левски през сезона и в плейофите.

Върни се в “Волейбол”