Pichichi написа:Е да в сравнение с други спортове поне се класираме на финалните турнири но от известно време
за мен това не е достатъчно. Или аз не преценям правилно но според мен с играчите които имаме
трябваше да сме направили поне 1 финал и поне 2/3 пъти 3-то място . Може и да бъркам но така
ги виждам нещата .
Не гледате реално на нещата. Има отбори, които могат да направят 3 състава, като и трите да са по-добри от нашия. Не искам да отварям дума и за вътрешните първенства.
Да, ще кажете "нашите нали всички играят в Италия". Е да ама като се контузи Казийски кой да го смени? От сума време търсим втори посрещач и не го намираме, просто защото потенциала на вътрешното първенство ни е малък, а конкуренцията ужасно слаба. Не може да искаш в такова първенство да се пръкне играч на нивото на Хуанторена, Михайлов или Жиба.
Затова се радвайте на нашите, защото са безценни бисери на фона на общото състояние в спорта ни. Всички искаме да станат първи поне на едно голямо състезание, но пък нека уважаваме и съперниците.
Не ми давайте сега примери със Сърбия, защото отношението на сърбите към спортистите им, както и школите им не могат изобщо, ама грам да се сравняват с положението в България.