mursusaid написа:durex написа:Ами да ама той беше сърцето на отбора или друго яче казано двигатела беше той.Сега кой ще е?
така е,той беше лидера на отбора,душата му,истински капитан,който в трудни моменти винаги може да вдигне отбора.А сега не виждам ддруг подобен лидер.И не мисля,че сегашния капитан А.Жеков е способен на това.
Това е много лошо - няма един от отбора, който да запълни изцяло мястото на Пламен - има играчи, които могат да вдигнат духа и са достатъчно добри, но просто... Не внасят това, което внасяше Пламен. За мен най-близо е Владо Николов - с характер и желание, страшно интелигентен човек и играч, тактик! Но не е същото.
Междудругото никога не съм разбирала защо и Стоев, и Пранди, в моментите без Пламен, слагаха именно Жеков капитан. Аз много харесвам Жеков като играч, но не ми изглежда да има психика и мислене на Капитан. Не знам как е извън игрището, може би е точно обратното, за да може и двамата да го посочат като капитан, но поне аз не съм забелязала. И не, не е фактора " Левски - Данчо Лазаров " . Тука говорим за България, пък и това не е футбол и не всичко е интрига и лични интереси.