СЛЕД 17 ГОДИНИ, №17 СЛОЖИ КРАЙ: БЛАГОДАРЯ НА ПУБЛИКАТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

flyingHigh
Контакти:

Re: СЛЕД 17 ГОДИНИ, №17 СЛОЖИ КРАЙ: БЛАГОДАРЯ НА ПУБЛИКАТА

Мнениеот flyingHigh » 22 юли 2009 20:02

mursusaid написа:
durex написа:Ами да ама той беше сърцето на отбора или друго яче казано двигатела беше той.Сега кой ще е?

така е,той беше лидера на отбора,душата му,истински капитан,който в трудни моменти винаги може да вдигне отбора.А сега не виждам ддруг подобен лидер.И не мисля,че сегашния капитан А.Жеков е способен на това.

Това е много лошо - няма един от отбора, който да запълни изцяло мястото на Пламен - има играчи, които могат да вдигнат духа и са достатъчно добри, но просто... Не внасят това, което внасяше Пламен. За мен най-близо е Владо Николов - с характер и желание, страшно интелигентен човек и играч, тактик! Но не е същото.
Междудругото никога не съм разбирала защо и Стоев, и Пранди, в моментите без Пламен, слагаха именно Жеков капитан. Аз много харесвам Жеков като играч, но не ми изглежда да има психика и мислене на Капитан. Не знам как е извън игрището, може би е точно обратното, за да може и двамата да го посочат като капитан, но поне аз не съм забелязала. И не, не е фактора " Левски - Данчо Лазаров " . Тука говорим за България, пък и това не е футбол и не всичко е интрига и лични интереси.

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 22 юли 2009 20:26

flyingHigh написа:
mursusaid написа:
durex написа:Ами да ама той беше сърцето на отбора или друго яче казано двигатела беше той.Сега кой ще е?

така е,той беше лидера на отбора,душата му,истински капитан,който в трудни моменти винаги може да вдигне отбора.А сега не виждам ддруг подобен лидер.И не мисля,че сегашния капитан А.Жеков е способен на това.

Това е много лошо - няма един от отбора, който да запълни изцяло мястото на Пламен - има играчи, които могат да вдигнат духа и са достатъчно добри, но просто... Не внасят това, което внасяше Пламен. За мен най-близо е Владо Николов - с характер и желание, страшно интелигентен човек и играч, тактик! Но не е същото.
Междудругото никога не съм разбирала защо и Стоев, и Пранди, в моментите без Пламен, слагаха именно Жеков капитан. Аз много харесвам Жеков като играч, но не ми изглежда да има психика и мислене на Капитан. Не знам как е извън игрището, може би е точно обратното, за да може и двамата да го посочат като капитан, но поне аз не съм забелязала. И не, не е фактора " Левски - Данчо Лазаров " . Тука говорим за България, пък и това не е футбол и не всичко е интрига и лични интереси.

Права си тук не е футбол.с Футбола сме доста изостанали, докато при волейбола сме едни от най-добрите в света... ;)

elit
Контакти:

Мнениеот elit » 22 юли 2009 22:06

Наистина един голям волейболист напусна нацио-
налния отбор и много хора, включително и пишеш-
тия съжаляваме. Но..........
1. Преди два месеца първенствата в Европаза-
вършиха, всички елитни волейболисти, надвиха
умората се върнаха в България, за да започнат дву-
разови тренировки и да участват в състезания на
хиляди километри.
2. В същото време Пламен се включи в политиката и
обикаляше София и страната и пропагандираше
идеите на НДСВ. Ами ако неговата партия беше
преминала 4 % и той станеше депутат. Едва ли в
този случай Пламен, не би съблякал екипа с № 17.
3. Пламен е силен, но и противоречив характер.
Понякога това го въвлича в скандали със съотбор-
ници и треньори. За един капитан се изисква мно-
то силна воля, която Пламен притежава, но и голя-
ма дипломатичност. И като се има предвид
характерите на Владо, Матей, Краси, то тази
дипломатичност трябва да е на изключително
високо нива.
4. Не казвам, че сега действащият капитан е оли-
цетворението за този пост. Но той е компромисна
фигура. Всеки от силните характери определен за
капитан ще породи реакция от ответната страна
и тя би застрашила атмосферата в отбора.
И така съжалявам за Пламен, но това отегляне той
сам предизвести!

jupi
Контакти:

Мнениеот jupi » 23 юли 2009 00:51

Не му прави чест на въпросният Професор да постъпва така.
Той е наясно, че удря Пламен на най-болезненото място - сърцето. Този човек, който дава мило и драго за отбора си и Родината се оказа "ненужен".
Пранди прекрасно знае, че Пламен е пред края на състезателната си кариера. Защо му причинява всичко това?
Защо не му даде възможност да изиграе мача на живота си пред родна публика. Това ли е заслужил най-обичаният български волейболист?
Пламене, дано намериш щастието, което така и не намери в Родината.
Ако има нещо по-ценно от здравето, по-хубаво от щастието и по-сладко от любовта, нека то да бъде твое!

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 23 юли 2009 23:17

Що му трябваше да влиза в политиката...и то от най-гъзолижещата партия в България....жалко за този спортист,падна ми в очите :evil:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
klamer4o
Контакти:

Мнениеот klamer4o » 26 юли 2009 23:45

Пранди виноевн... Ми я дайте да върнем Любо Ганев - и той е легенда на българския баскетбол. Или пушката... Не може Пламен. колкото и добър да е бил, да е на 30 и косур години и да поддържа нивото на останите момчета. Видя се последните мачове, че той е много, много по-назад от тях. Няма защо да бъде оставен и да не се даде шанс на още някое младо момче. А има и други начини с които Пламен може да помогне. Защо например онзи шибан инжинер да не му даде пост въвв федерацията? :roll:

Върни се в “Волейбол”