Да прав си, но имам чувството, че още се експериментира. А колкото до утре предполагам, че ще бием...
Климата в отбора си е добър както винаги, не се забелязват търкания в отбора. Някой откри ли все пак къде ще дават вените??
Дали волейболистите нарочно не се напрягат?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Дали волейболистите нарочно не се напрягат?
flyingHigh написа:2ро - стискам възможно най-силно палци да подхлъзнем руснаците, с това тяхното самочувствие и самоувереност, честно - не мога да ги дишам!
Аз не мога да ги понасям тия смешници.Особено Тетюхин с какво самочувствие е,нямам думи.От всички отбори в групата мразя по един играч - Куба-Санчез,Япония-Шимизу,Русия-Тетюхин.Направо ми вдигат нервите като ги подадат

Kobra666 написа:brossy написа:Този Пранди много ме дразни.Пълен некъдърник
Абе , момче , ходи се прегледай ...на Пранди цяла Италия му вика " Професора " , човека гради отбор между опитни и момчета на по 18 години / Соколов, Зарко Иванов и т.н. / . Некадърник си ти.
Некадърник си ти тъпанар нещастен.Прецака готов отбор от М.Стоев.Пълен идиот като теб.
- Pro-European
- Контакти:
LSFC1914 написа:flyingHigh написа:2ро - стискам възможно най-силно палци да подхлъзнем руснаците, с това тяхното самочувствие и самоувереност, честно - не мога да ги дишам!
Аз не мога да ги понасям тия смешници.Особено Тетюхин с какво самочувствие е,нямам думи.От всички отбори в групата мразя по един играч - Куба-Санчез,Япония-Шимизу,Русия-Тетюхин.Направо ми вдигат нервите като ги подадат
Абе може да не ни харесва, ама Тетюхин е играч!
Дори мисля че той беше фактор Но 1 за победата на Русия.
Когато отдаваме дължимото на майсторите /без значение от кой отбор/, тогава мнението ни тежи. Иначе ...
Авторът на темата: Ще спре ли..
flyingHigh написа:Зарко е на 31Далеч е от 18-те. И все пак си прав. Не е само Цецо млад от отбора. Г. и В. Братоеви и още да не изброявам, които тепърва влизат в отбора.
Мхм , моя грешка , но ми харесва как се подмладява отбора ..играят с хъс и желание . Чета го тук Лорд оф меморис и се чудя каква ни е психологията като народ ...нищо не били направили ...тинтири минтири.Ако футболистите бяха направили и половината на волейболният отбор на БЪлгария за последните 15 години щеше да има още доста горещи лета...
ЛЕВСКАР до гроб!
-
- Контакти:
LSFC1914 написа:flyingHigh написа:2ро - стискам възможно най-силно палци да подхлъзнем руснаците, с това тяхното самочувствие и самоувереност, честно - не мога да ги дишам!
Все едно ми четеш мислите!

-
- Контакти:
Pro-European написа:LSFC1914 написа:flyingHigh написа:2ро - стискам възможно най-силно палци да подхлъзнем руснаците, с това тяхното самочувствие и самоувереност, честно - не мога да ги дишам!
Абе може да не ни харесва, ама Тетюхин е играч!
Дори мисля че той беше фактор Но 1 за победата на Русия.
Когато отдаваме дължимото на майсторите /без значение от кой отбор/, тогава мнението ни тежи. Иначе ...
Неуспоримо, за жалост...!
Според мен на европейското ще сме най малко втори,а относно Пранди преди неговото идване в отбора аз несъм виждал нашите да играят така в защита.Днес просто нямахме и късмет,а той е много важен в такива мачове, а и съдията малко им помогна
АЗ СЪМ БЪЛГАРЧЕ ОБИЧАМ НАЩЕ ПЛАНИНИ ЗЕЛЕНИ,ЦЕСЕКАР ДА СЕ НАРИЧАМ ПЪРВА РАДОСТ Е ЗА МЕНЕ
brossy написа:Некадърник си ти тъпанар нещастен.Прецака готов отбор от М.Стоев.Пълен идиот като теб.
Отбор , които М.Стоев. в пълен състав и върхова форма / без Гибона / нямаше идея как да нареди на Олимпиадата.Марш сега да си пишеш домашните .Такива пишман ФЕНЧЕТА като теб след 1-2 години ще казват колко е велик Пранди , какъв отбор е направил и т.н. .
айде със здраве

ЛЕВСКАР до гроб!
-
- Контакти:
tqnata78 написа:Според мен на европейското ще сме най малко втори,а относно Пранди преди неговото идване в отбора аз несъм виждал нашите да играят така в защита.Днес просто нямахме и късмет,а той е много важен в такива мачове, а и съдията малко им помогна
Аз пък разликата, която виждам от идването на Пранди, е в самите отношения между играчите. Може би си въобразявам, но не мисля, честно казано. Стоев ако беше обединител на отбора, в лично отношение, нямаше да прави тази скандална книга, където примерно чисто и просто наряза Матей. Пък и непрекъснато се пишеше за скандалите вътре, досега ( да чукна на дърво! ) подобно нещо няма, точно обратното. За първи път чувам, примерно, Матей да казва, че атмосферата вътре в отбора е страхотна - щом той го твърди, а той се брои за леко дръпнат ( поне така го нагаждат ), значи определено е така. И все пак, не мога да не отчета, че и Стоев много ни помогна в дадени моменти. Надявам се, че ще вървим само нагоре. Днес не играехме зле, но не беше достатъчно.
Последна промяна от flyingHigh на 17 юли 2009 20:24, променено общо 1 път.