Неутрален написа:Това че ни няма там, не е болка за умиране. Мен лично продължава да ме дразни отношението на ФИВБ и начина на провеждане на първенствата. Да уточня, винаги се правят смешни и/или измислени групи, половината мачове се играят само за да се избегне по силен противник в следващата фаза. И във футбола се правят математики, но това във волейбола ме дразни защото срещи като Бразилия и България, взеха да зачестяват много от което не печели никой. Нека мачовете да се играят едновремено, да не се дава възможност за калкулации. Зъбележете, ние бяхме в една група миналата година с много слини отбори, а в другата само 1 или 2 ако не се лъжа. Ясно е че всеки бяга от Бразилия, РУсия и Сърбия но не мисля че това е начина. Ако си тръгнал да се бориш за медали както тгвърдят всички участници в лигата, какво значение има с кой кога ще играеш. Лично мнение, може и да не съм прав, но винаги математиките са ме дразнили много.
Това е така,защото на големите турнири се оказва,че само ние не можем да смятаме,което в доста случаи ни "изяжда главата".