България - Куба

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
R.S.F.
Контакти:

Re: България - Куба

Мнениеот R.S.F. » 11 юли 2009 20:23

Браво на момчетата , страхотен обрат !

Жалко за пропуснатите възможности в предходните срещи !

flyingHigh
Контакти:

Мнениеот flyingHigh » 11 юли 2009 20:36

THE G.A.M.E написа:
THE G.A.M.E написа:Още малко трябва да ги натиснем, и съм сигурен, че ще вземем тайбрека.....само да стигнем до него...... :lol:

Ето това ми беше мнението, някъде в средата на четвъртият гейм :lol: ей, разбирам я тая игра бе мамка му :lol: :) ;) Просто нямаше начин тези лапета от карибите, да останат с здрава психика, при подобно развитие на мача.....ето че, нашите показаха как се бие точно този безумно талантлив и силен отбор на Куба.....с мисъл и хладнокръвие !
Иначе съм сигурен, че кубинците ще създадът много проблеми на всички на финалите в Белград.....всъщност съм почти убеден, че ще играят- най малкото на полуфинал ! А що се отнася до утрешният мач.....надявам се, че нашите са надраснали непостоянството си.

Нищо повече не мога да пожелая на момчетата за утре. Най-малкото - дано играят още по-добре - за ТАЗИ публика, която беше в ДКС днес, за нас - преди екраните, за България!!! Пък това дали ще победят и утре - то вече не е от първостепенна важност. Важното е да направят шоу за публиката и да ни зарадват всички нас с много хубава игра.
А иначе аз лично се разцепих от кеф днес!Няма такова викане, братче... Най-обичам такива мачове да гледам. Страхотни бяха, наистина! Показаха характер, зрялост. И особено ме зарадва Тошко Алексиев днес - играеше без излишно напрежение и им разказа игричката.
Малко е да се каже, че съм доволна, най-вече от това, че макар да губеха с 0:2, се вдигнаха и показаха страхотен дух - за публиката, за всички нас.
Много красив мач, като изключим първия гейм, който беше грозно брутален.
Нещо не мога да си сваля усмивката аа от лицето, чудя се защо ли...
Последна промяна от flyingHigh на 11 юли 2009 20:42, променено общо 1 път.

flyingHigh
Контакти:

Мнениеот flyingHigh » 11 юли 2009 20:40

А пък за японците днес - не съм изненадана. Изобщо дори. Вече слаби отбори няма, няма и срам да паднеш, дори от Япония - имат страхотна атака, Защита, сервиз...

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 11 юли 2009 21:29

Аз пък далеч не съм доволен.При Стоев мачкахме тези отбори с по 3:0, а сега при "великия специалист" Пранди ни правят за срам (справка: първия гейм)

Потребителски аватар
petrof
Контакти:

Мнениеот petrof » 11 юли 2009 21:38

futbolqga написа:Аз пък далеч не съм доволен.При Стоев мачкахме тези отбори с по 3:0, а сега при "великия специалист" Пранди ни правят за срам (справка: първия гейм)

И кой отбори по точно сме мачкали с по 3:0 при Стоев, че нещо не си спомням? Май си говориш наизуст...
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868

jupi
Контакти:

Мнениеот jupi » 11 юли 2009 21:41

Честито българи!
Който не бие с 3 на 0, пада с 3 на 2. :) :) :)
А представяте ли си, ако си играехме нашия волейбол
от предните няколко години?
Щяхме да разплачем Раул и Фидел Кастро. :lol:
Аз лично много нерви потроших в залата, идеше ми да слезна на игрището - ама не става.Не искам да си мисля, ако Марто беше на мястото на Професора. Силвано Пранди трябва ръка да целува на нашите журналисти за медийния комфорт, който има. При пет загуби....просто не искам да коментирам. Два месеца ги тренира и резултата е негативен.
Дано утре излезнат още по надъхани и си върнат самочувствието на третите в света.
Успех момчета! Варна е винаги с Вас, каквото и да става!

p.s.
Вижте какво инфо раздаваха на входа на залата:
http://www.travelclub.bg
Изглежда много примамливо ;)

Потребителски аватар
Red_champions

Мнениеот Red_champions » 11 юли 2009 22:49

Браво на нашите волейболисти!Мартин Стоев направи най-много за българският волейбол за информация на чуждопоклонниците!
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !

Потребителски аватар
koko_1914
Контакти:

Мнениеот koko_1914 » 11 юли 2009 23:55

petrof написа:
futbolqga написа:Аз пък далеч не съм доволен.При Стоев мачкахме тези отбори с по 3:0, а сега при "великия специалист" Пранди ни правят за срам (справка: първия гейм)

И кой отбори по точно сме мачкали с по 3:0 при Стоев, че нещо не си спомням? Май си говориш наизуст...

КУБА примерно ???
BluE iS The ColouR...

flyingHigh
Контакти:

Мнениеот flyingHigh » 12 юли 2009 08:19

koko_1914 написа:
petrof написа:

КУБА примерно ???

А пердишни мачове на Куба гледал ли си??? Отпреди две-три години, когато сме ги "мачкали" с по 3:0?
Във всички случаи изглеждаха на светлинни години от това сега.

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 12 юли 2009 10:24

koko_1914 написа:
petrof написа:

КУБА примерно ???

Преди 3 години играхме в една група с тях пак.И до последно треперихме дали ще се класираме.Но тогава кубинците не бяха на такова ниво :shock:
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Върни се в “Волейбол”