kingy
Поредния болен български футболен запалянко , комплексиран от това , че футболът ни е посредствено трагикомичен ! Ахмед или Хасан ти е истинското име ?
Япония - България
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Япония - България
А твоето май е Доган .Като не раэбираш от спорт , не се обаждай жалки сте.Целия ни спорт е ****** , а вие се радвате на кво и вие не сте наясно щот сте същте поплювковци и некадърници като българските волейболисти и футболисти.
-
- Контакти:
Мършо аз съм волейболист , а ти си пропаднал безработен пияндурник !!! Футболистите са ни уникално слаби и не стават за нищо , но не говори за волейбола , защото единственото от което разбираш е колко градуса е ракията и около 20-30 звучни селски псувни ! След смяна на треньор , ръководство и половината отбор как искаш да играят бе ? Биха Русия като гости и това малко ли е ? В момента се извършва обновяване на отбора , другите отбори го направиха вече много преди нас ! некадърник няма да ми казваш , че аз не разбирам , защото си толкова смешеен ... Гледай си футбола истискай палци Левски или Цска да вземат поредния продавач на банани от Африка !!!
А кой е виновен , че 10 години играят с едни и същи некадърници ве келеш? Аэ ли да дойда да им направя селекцията на националния?то само треньора им като гледам какъв е пън , пък ква игра да се очаква от отбор от мухльовци по на 40 години.
-
- Контакти:
Какво отговаряте на псевдоразбирачи!?
Най-лесно е да се съди.
Аз съм удовлетворена днес, играхме добре - вижда се, че постепенно се включват много важни елементи в нашата игра, като блокадата например / макар че в третия и почти до края на четвъртия ни се губеше, но пък се включи точно навреме
/ или сервизът. Не ми се ще да мисля за някакво класиране за финалите, макар че би било страхотно - важно е да подобряваме играта си и всичко ще си дойде на мястото, дано. А това кой е крив, кой е гърбав - съденето нека го оставим за след Европейското. 

Аз съм удовлетворена днес, играхме добре - вижда се, че постепенно се включват много важни елементи в нашата игра, като блокадата например / макар че в третия и почти до края на четвъртия ни се губеше, но пък се включи точно навреме

-
- Контакти:
честита победа. Получи се равностоен мач. Жалко, че пропиляваме разликата си от няколко точки и допускаме да ни достигнат. трябва да има концентрация до последната точка в мача, а не да се отпускаме, като поведем с 4, 5 точки, в даден гейм.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.
kingy написа:А кой е виновен , че 10 години играят с едни и същи некадърници ве келеш? Аэ ли да дойда да им направя селекцията на националния?то само треньора им като гледам какъв е пън , пък ква игра да се очаква от отбор от мухльовци по на 40 години.
Ти не си нормален-отиди на психиатър,ако нямаш пари аз ще ти го платя-ако не е твърде късно..............